Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ethereum Menguji Kawasan Sokongan Kritikal sebagai Beruang Cuba Mengawal Kembali  • Ethereum telah berusaha untuk mendapatkan kekuatan teknikal pada masa berikutan penurunannya di bawah $ 380
  • Ini adalah tahap kritikal yang telah menentukan arah alirannya pada masa lalu, dan penembusan di bawahnya agak menurun
  • Di mana Seluruh tren pasaran seterusnya mungkin bergantung pada Bitcoin, tetapi sebarang penurunan BTC jangka pendek dapat memaksa ETH berada di bawah tahap sokongan kritikal
  • Pada masa ini, ia hanya berdagang di atas tahap ini, dan seorang penganalisis menyatakan bahawa penembusan di bawahnya boleh membawa kepada penjualan yang tajam yang menghapus semua keuntungan baru-baru ini

Ethereum dan seluruh pasaran crypto telah kehilangan momentum mereka, dengan banyak altcoin melemah lebih rendah kerana Bitcoin kekal stabil sekitar $ 11,400.

Keseluruhan pasaran crypto hampir- tinjauan jangka panjang bergantung pada Bitcoin. Sehingga cryptocurrency penanda aras dapat memperoleh momentum, altcoin mungkin akan terus melihat beberapa prestasi rendah.

Seorang penganalisis kini menyatakan bahawa penurunan Ethereum baru-baru ini telah mendorongnya ke tahap sokongan penting yang mesti dipertahankan.

Dia mengatakan bahawa Kegagalan ETH untuk kekal di atas tahap ini agak suram dan berpotensi memberi kesan buruk pada pandangan jangka pendeknya.

Perjuangan Ethereum di samping Bitcoin kerana Tekanan Menjual Kekal

Pada masa penulisan, Ethereum diperdagangkan hanya di bawah 1% pada harga semasa $ 368. Ini menandakan penurunan ketara dari paras tertinggi $ 395 baru-baru ini beberapa hari yang lalu di puncak kenaikannya baru-baru ini.

Mulai sekarang, harganya semakin rendah – tidak dapat memperoleh momentum yang jelas ke arah mana pun

Sehingga ia melepasi fasa penggabungan semasa dan menguat, kenaikan jangka pendeknya mungkin agak suram.

Penganalisis: ETH Akan Mencapai Tahap "Do or Die" ketika Selloff Terus

Semasa berkongsi pemikirannya di mana Ethereum mungkin akan menjadi trend seterusnya, seorang penganalisis menjelaskan bahawa wilayah $ 360-365 adalah sokongan kritikal untuk ETH.

Dia percaya bahawa penurunan mungkin akan berlaku sekiranya wilayah ini dipecah di bawah.

"ETH / USD: Ini dia, wilayah utama diuji semula, perlawanan sebelumnya sekarang mencari untuk dikekalkan sebagai sokongan. Kawasan ini antara $ 365- $ 360 adalah salah satu rentang yang paling penting, tanpa sokongan sebagai sokongan kami dapat dengan cepat kembali ke posisi terendah tempatan. Tidak perlu panik. ”

 Ethereum

 Gambar Diberkati oleh Kaktus. Sumber:  ETHUSD di TradingView. 

Jika tahap ini dipertahankan, namun, ia dapat berfungsi sebagai peluncur yang membantu menghantar Ethereum jauh lebih tinggi.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView. 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of