Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Floki Inu Menandatangani Perjanjian Penajaan Dengan Kelab Bola Sepak India Kerala Blasters


Memecoin Floki Inu telah menandatangani perjanjian penajaan lengan dengan Kerala Blasters FC, salah satu kelab bola sepak terkemuka di India.

Floki Inu Menjadi Penaja Lengan Rasmi Kelab Bola Sepak India Kerala Blasters

Floki Inu mengumumkan akaun twitter semalam duit syiling itu telah berjaya memperoleh perkongsian rasmi dengan kelab bola sepak India Kerala Blasters.

Dengan laman web urus niaga Inu's, [1494]99459007 akan dipaparkan pada lengan kit Kerala Blasters dalam musim baharu Liga Super India.

Ditubuhkan pada 2013, ISL ialah bahagian bola sepak terkemuka India dengan 11 pasukan mengambil bahagian pada musim 2021-2022. Liga ini adalah yang kelima paling popular di dunia kerana ia mempunyai lebih 130 juta peminat global.

Kerala Blasters ialah salah satu kelab teratas di bahagian itu, setelah menamatkan saingan sebagai naib juara dua kali dalam kejohanan setakat ini.

Bacaan Berkaitan | Burger King Untuk Memberi Ganjaran Dogecoin, Bitcoin & Ethereum Dalam Perkongsian Dengan Robinhood

Perjanjian itu, yang berkuat kuasa serta-merta, juga akan memaparkan jenama Floki Inu dipamerkan semasa di rumah permainan di stadium berkapasiti 41k pasukan.

Floki Inu Kerala Blasters Kit

Lihat kit baharu Kerala Blasters untuk musim ISL akan datang dengan FLOKI sebagai penaja | Sumber: Floki Inu

Matlamat memecoin dengan perkongsian itu adalah untuk membantu kripto menjadi arus perdana di India, dan menerokai pasaran yang besar di rantau ini.

Floki Inu juga akan menerima lebih perhatian global dengan penajaan disebabkan pangkalan peminat liga bola sepak di seluruh dunia.

Perjanjian ini bukan kali pertama perkongsian sukan-crypto telah berlaku. Perniagaan berkaitan kripto telah mula menandatangani penajaan dengan pasukan dari seluruh dunia buat sementara waktu sekarang.

Bacaan Berkaitan | Shiba Inu Vs BabyDoge: Syiling Bertemakan Anjing Mana Yang Akan Mencapai 1 Juta Pemegang Dahulu?

Memandangkan sukan mempunyai daya tarikan yang sangat luas, syarikat crypto mendapati mereka adalah cara yang berkesan untuk pemasaran kepada khalayak yang luas.

Awal tahun itu, Dogecoin pendahulu Floki Inu juga mencatat perjanjian kit dengan kelab Liga Perdana Inggeris Watford FC.

Harga FLOKI pada masa itu[19659000] menulis, Harga Floki Inu terapung sekitar $0.0002277, naik 58% dalam tempoh dua puluh empat jam yang lalu. Sepanjang tiga puluh hari yang lalu, kripto telah mengumpul 217% dalam keuntungan.

Berikut ialah carta yang menunjukkan arah aliran dalam harga syiling sepanjang lima hari lepas:

Carta Harga Floki Inu[19659025]Carta Harga Floki Inu

FLOKI menunjukkan arah aliran menurun dalam beberapa hari lalu, tetapi ia telah menangkap beberapa momentum menaik dalam tempoh 24 jam yang lalu | Sumber: FLOKIUSDT di TradingView

Mendakwa dirinya sebagai pembunuh Dogecoin dan Shiba Inu, Floki Inu ialah memecoin yang agak baharu yang telah meletup dalam populariti pada bulan lalu.

Bulan lepas syiling itu menjalankan pemasaran kempen di mana iklan untuknya mula muncul di bas dan stesen bawah tanah London. Kerajaan mengambil perhatian dan telah memulakan tindakan keras terhadapnya.

Imej yang ditampilkan daripada KeralaBlastersFC.in, carta TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments