Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Gemini Menyenaraikan Pesaing DOGE SHIB, Community Celebrates


Shiba Inu (SHIB) telah mengejutkan pasaran apabila pertempurannya menentang Dogecoin (DOGE) berpindah ke 10 teratas crypto mengikut had pasaran. Dalam pertukaran ganas antara dua kripto meme, kegemaran Elon Musk dan penyokongnya telah cuba mengekalkan kedudukan mereka dalam ranking, tetapi Tentera Shiba memberikan pengejaran tanpa henti yang sama.

Bacaan Berkaitan | Shiba Inu Terus Menguasai Bijaksana Komuniti, Tetapi Mengapa Harganya Menderita?

Komuniti ini mempunyai sebab lain untuk meraikannya, kerana pertukaran crypto terkemuka Gemini mengumumkan bahawa ia akan menyenaraikan SHIB. Dalam siaran rasmi, platform itu menambah sokongan untuk mata wang kripto yang diilhamkan oleh Anjing untuk "jagaan dan perdagangan" pada aplikasi API/FIX dan ActiveTrader untuk pasangan dagangan USD mereka.

Dalam apl mudah alih bursa, SHIB akan mendapat sokongan untuk Pasangan GBP, EUR, CAD, AUD, HKD dan SGD sebagai tambahan kepada pasangan dagangan USDC. Penambahan SHIB menandakan detik penting untuk platform, kerana ia kini menyokong lebih 60 token dengan lebih 16 token disokong untuk perkhidmatan jagaannya.

Tyler Winklevoss, salah seorang pengasas pertukaran Gemini dengan abangnya Cameron Winklevoss, mendakwa platform itu menyenaraikan SHIB kerana permintaan untuk penyokongnya. Komuniti ini telah menyaksikan pertumbuhan yang besar sejak token itu dilancarkan kurang dari setahun yang lalu. Winklevoss berkata:

Tentera SHIB yang dihormati, Gemini telah menjawab panggilan anda. To the moon!

Dalam beberapa bulan lalu, SHIB telah disenaraikan di bursa crypto terkemuka yang berbeza, termasuk Coinbase, Gemini dan lain-lain. Kraken telah menunjukkan minat terhadap token anjing itu tetapi masih belum menyenaraikannya.

Dengan prestasi besar dalam 1 tahun dan rali 116% dalam carta bulanan, Shiba Inu (SHIB) berpotensi menjadi salah satu yang berprestasi terbaik dalam ranking kripto mengikut cap pasaran. Tidak seperti DOGE, token yang diilhamkan Shiba Inu adalah sebahagian daripada ekosistem yang termasuk platform dagangan terpencar dan produk lain.

Bacaan Berkaitan | 10 Dompet Memegang 72% Daripada Jumlah Bekalan Shiba Inu. Siapakah Mereka?

Gemini Bets On SHIB And The Metaverse

Selain SHIB, Gemini juga menyenaraikan syiling Metaverse utama termasuk Audius (AUDIO), Mask Network (MASK), Wrapped Centrifuge (wCFG), Radicle (RAD) , Ambil AI (FET), Numeraire (NMR) dan API3 (API3). Token Metaverse telah menyaksikan rali yang mengagumkan dalam beberapa bulan yang lalu.

Ketika Facebook, Microsoft, dan syarikat teknologi besar lain mendedahkan minat mereka terhadap Web 3.0, dan merancang untuk membina Metaverse mereka sendiri, ramai pelabur nampaknya cuba mendahului lengkung. Dalam 5 tahun akan datang, mata wang kripto, seperti MANA dan SAND, boleh mendapat lebih relevan.

Bacaan Berkaitan | Dogecoin Menunjukkan Shiba Inu Siapa Bos Sebagai Pertempuran Untuk Ketuanan Berterusan[19590] jawatan rasmi, bursa crypto terkemuka mendakwa perkara berikut tentang token berasaskan SHIB dan Metaverse mereka:

Kami percaya token ini akan memberikan nilai kepada pengguna kami dan akan terus menyokong DeFi, metaverse yang sedang berkembang, infrastruktur terdesentralisasi dan persekitaran pengurusan data. Kami berharap dapat menyokong projek kripto baharu dalam misi kami untuk memperkasakan anda, individu, melalui kripto.

Sehingga masa akhbar, SHIB berdagang $0,000055 dengan keuntungan 4.2% dalam carta harian.

SHIB Shiba Inu SHIBUSDT Dogecoin DOGEUSDT DOGE
SHIB bergerak ke sisi dalam carta 4 jam. Sumber: SHIBUSDT TradingviewSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments