Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

GEOPOLY Mengunci Pembiayaan Hard Cap Dalam 48 Jam Semasa Pusingan Persendirian – Bitcoinist.com


GEOPOLI kini telah menyelesaikan penubuhan topi kerasnya dalam pusingan persendirian. Permainan simulator ekonomi geolokasi telah menyaksikan peningkatan minat memandangkan aplikasi dunia sebenar. Penggunaan ini menyaksikan projek itu mengumpul $3 juta dalam masa 48 jam sahaja.

GEOPOLY memberikan peluang kepada pengguna untuk melabur dalam permainan kapitalis terbesar di dunia. Menggunakan permainan, pengguna boleh membeli, menyewa, menjual dan melabur dengan matlamat untuk mengembangkan perniagaan dan menjana pendapatan sebanyak mungkin. Pengguna boleh berinteraksi dengan permainan di luar dan dalam rantaian pada blok blok Polygon menggunakan apl Android – dengan versi iOS dan Web dijangka dilancarkan tidak lama lagi.

Dalam GEOPOLY, semua pengguna bermula dari awal . Permainan ini membolehkan pengguna membeli, menjual, meningkatkan dan menyewa perniagaan kehidupan sebenar di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, semua ini perlu dibina dari bawah ke atas oleh pemain. Seperti pasaran kapitalis sebenar, pengguna akan bersaing dengan pemilik perniagaan lain. Sesetengahnya akan baik dan baik hati, tetapi yang lain tidak.

GEOPOLY Bergaya

GEOPOLY mula-mula dilancarkan pada mudah alih tiga tahun lalu dan telah menunjukkan prestasi yang mengagumkan sejak itu. Apabila permainan itu dimulakan semasa pelancaran lembutnya, ia mendapat pengiktirafan daripada pasukan Apple LatAm yang memilihnya sebagai 1 daripada 4 permainan paling inovatif pada ekosistem iOS untuk rantau ini.

Projek ini juga dipilih pada 2019 untuk mengambil bahagian dalam Pemecut Permainan Google Indie Global. Pemecut ini mempunyai lebih 1,700 pemohon dari seluruh 37 negara yang bersaing untuk mendapatkan tempat di mana hanya yang terbaik daripada yang terbaik dipilih.

Permainan ini telah berkembang menjadi permainan mudah alih kapitalis terbesar di pasaran. GEOPOLY dipilih oleh empat pad pelancar utama dalam ruang crypto termasuk SeedifyEnjinstarterPoolzdan [194]Trust dan [194]Trust. Mencapai $3 juta hardtop dalam masa 48 jam adalah yang terbaru dalam senarai pencapaian untuk projek itu.

Selain itu, GEOPOLY telah mengesahkan INOnya dengan Moonstarter, yang dijadualkan pada 10 Disember.

Pelan Hala Tuju Untuk Masa Depan

GEOPOLY telah berjaya melancarkan laman web dan Kertas Putihnya. Melangkah ke hadapan, projek itu telah memulakan pembinaan komuniti dengan pra-jualan NFT yang dirancang pada 12 Disember.

Pelancaran Beta V2 akan berlangsung antara Q4 2021 dan Q1 2022.

Token GEOPOLY juga ditetapkan untuk dilancarkan dalam jangka masa ini, yang boleh digunakan oleh pengguna dalam permainan. Token GEO$ akan membolehkan pengguna membeli, menaik taraf dan menjual perniagaan sebagai NFT di web dan lapisan dalam rantaian. Sementara pemain akan dapat menyewa dan menaik taraf perniagaan menggunakan mata wang lembut dan keras yang boleh dibeli dengan FIAT pada lapisan mudah alih dan luar rantaian. Token GEO$ akan disenaraikan di bursa berpusat pada Januari 2022.

Pelancaran prototaip, lelongan dan calon keluaran PvP (pemain lawan pemain) dijadualkan berlangsung pada 2022, memetakan tahun yang sibuk di hadapan pasukan.[19659002]TGE awam (Acara Penjanaan Token) akan berlangsung pada 15 Disember di SushiSwap dan terbuka kepada semua orang.

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments