Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Goldfingr Menutup Pusingan Pelaburan Pra-Benih Terlalu Langganan untuk Token Kripto Goldfingr Baharunya – Bitcoinist.com


Kelab pelaburan Goldfingr yang memenangi anugerah, ahli sahaja, bukan sahaja merupakan sumber global yang penting untuk pelabur dan usahawan, tetapi ia juga berada di barisan hadapan dalam teknologi yang mengubah industri. Dengan rekod prestasi konsisten pelaburan strategik dan lumayan dalam syarikat yang menggunakan teknologi inovatif, Goldfingr ialah peneraju dalam ruang kewangan terdesentralisasi.

Beberapa bulan lalu, Goldfingr mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan token crypto berjenama pada pertengahan Disember 2021 bertajuk, 'Goldfingr.' Ketika pelepasan token crypto Goldfingr semakin hampir, pasukan Goldfingr berjaya menutup pusingan pra-benih untuk usaha crypto mereka. Walaupun pasukan dan token Goldfingr telah pun ditubuhkan untuk berjaya kerana kepakaran dan rangkaian industri mereka, pusingan pra-benih yang mengagumkan ini mengurangkan risiko projek serta menunjukkan permintaan yang kukuh kerana pusingan tersebut telah terlebih langganan.

Goldfingr baru-baru ini mengumumkan bahawa MVPnya sedang diusahakan oleh ideasoft.io, syarikat yang membantu membina mekanisme sembang telegram, aplikasi HSBC dan banyak lagi. Sebagai perintis dalam ruang kelab digital, logik teras sistem mereka memberi insentif kepada pengguna dan rangkaian untuk memperoleh ganjaran dengan mempertaruhkan token, melabur dalam projek di platform Goldfingr, serta dengan merujuk tawaran pada platform. Lebih-lebih lagi, Goldfingr mengumumkan bahawa ia akan bekerjasama dengan penyedia kecairan teratas dalam ruang yang bekerjasama dengan BTC, ETC, dan lain-lain untuk memberikan pemilik pulangan yang terbaik untuk pelaburan mereka ke dalam token Goldfingr selagi mereka meninggalkannya di platform.

Adalah tidak mengejutkan bahawa Goldfingr telah menaikkan pusingan yang kukuh, terlebih langganan untuk token kriptonya, kerana ia merupakan kumpulan pelaburan yang memenangi anugerah yang berbangga dengan rangkaian yang melibatkan individu yang berniat untuk membantu setiap lain mengubah dunia.

Akhirnya, platform kelab pelaburan Goldfingr membantu ahlinya mendapatkan tawaran, mendidik diri mereka sendiri dan berhubung dengan ahli lain — memacu hubungan yang lebih mendalam dan penglibatan selanjutnya. Bertujuan untuk mengembangkan nilai yang diberikannya kepada ahlinya, kelab pelaburan Goldfingr merancang untuk menjadikan token kripto baharunya tersedia untuk jualan dan pembelian terus di platform. Ini akan memudahkan ahli Goldfingr untuk mengambil bahagian secara langsung dalam industri baharu yang menarik ini. Sudah tentu, apabila ahli Goldfingr terus membeli dan menggunakan token Goldfingr di dalam dan di luar platform, nilai, dan pelaburan mereka dalam, token akan meningkat. Walaupun ahli Goldfingr akan dapat dengan mudah membeli token Goldfingr daripada platform, peminat kripto lain juga akan dapat membeli mata wang kripto baharu.

Token kripto Goldfingr datang pada masa yang mengujakan untuk kelab, kerana industri -kumpulan pelaburan terkemuka mempunyai niat untuk membawa tawaran mereka ke tahap yang lebih tinggi buat sementara waktu sekarang. Pada bulan Mac DATI, sebuah syarikat dagangan awam OTC, melakukan penilaian empirikal ke atas Goldfingr, menilai kelab itu antara USD125 juta hingga USD450 juta. Token kripto Goldfingr pasti akan terus meningkatkan penilaian ini.

Pengumuman token kripto dibuat selepas penciptaan semula model perniagaan dan peta jalan teknologinya sendiri. Dengan memasukkan token kripto baharu mereka, Goldfingr percaya mereka telah memecahkan kod tentang cara menambah nilai eksponen yang menawarkan ganjaran token kepada semua peserta termasuk pelabur, usahawan dan ekosistem lain.

Sudah tentu, mana-mana orang yang mempertaruhkan token Goldfingr akan dapatkan akses ke acara Goldfingr di mana mereka akan berpeluang bertemu ahli perniagaan antarabangsa, yang sebahagiannya adalah selebriti seperti Akon dan Clarence Seedorf.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments