Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Hashbon Menyediakan Perkhidmatan Pembayaran Crypto Komisen Sifar
 Iklan

Memacu penggunaan pembayaran crypto ke tahap yang lebih tinggi memerlukan penyelesaian yang kompetitif. Hashbon memberi tumpuan untuk memperkasakan perniagaan kecil dan sederhana melalui pendekatan komisen 0%. Token HASH asalnya, yang akan disenaraikan di bursa tidak lama lagi, juga akan memberikan faedah tertentu.

Perkhidmatan Pembayaran Crypto Seluruh

Oleh kerana daya tarikan cryptocurrency semakin meningkat di seluruh dunia, semakin banyak orang melihat kelebihan menggunakan Bitcoin atau altcoin untuk pembayaran. Walaupun jumlah syarikat yang menerima bentuk pembayaran ini tetap rendah, Hashbon mempunyai alat untuk mengubah naratif ini. Sebagai platform perkhidmatan pembayaran cryptocurrency untuk individu dan perniagaan, ia menyediakan penyelesaian pembayaran global untuk semua orang.

Ditubuhkan pada tahun 2016 di Republik Czech, pasukan Hashbon memberi tumpuan untuk membina perkhidmatan pembayaran crypto dari awal. Dengan fokus yang kuat pada kemudahan integrasi dan pengalaman pengguna tanpa gesekan, platform ini menyokong lebih daripada 30 mata wang hari ini. Individu dan syarikat boleh menerima pembayaran dalam Bitcoin Litecoin, Ethereum, Dash, dan banyak lagi. Semua fungsi ini adalah sebahagian daripada platform perkhidmatan pembayaran Hashbon yang menyeluruh.

Segala perniagaan yang bertujuan untuk mewujudkan kehadiran global perlu bereksperimen dengan penyelesaian pembayaran yang digunakan secara universal. Di luar penyelesaian tradisional seperti kad pembayaran dan pilihan mudah alih, cryptocurrency adalah pilihan seterusnya dalam senarai. Dengan menurunkan halangan untuk masuk dan diterima pakai, Hashbon membuka jalan untuk penggunaan pembayaran crypto global.

Senarai Teras Ciri dan Faedah

Untuk perniagaan kecil dan sederhana, menggabungkan sokongan untuk kaedah pembayaran alternatif selalunya merupakan usaha yang mahal. H a shbon mengakui aspek ini dan memastikan penyelesaiannya dapat membantu mengurangkan kos yang berkaitan dengan pengendalian pembayaran. Lebih penting lagi, penerimaan cryptocurrency dapat membantu mana-mana perniagaan atau individu memasuki pasaran baru yang sebaliknya akan tetap dilarang.

Hashbon tidak akan mengenakan komisen untuk memproses transaksi dalam cryptocurrency . Penerima akan menerima jumlah penuh yang dibayar oleh pelanggan, tolak yuran transaksi rangkaian. Menyerahkan lebih banyak wang ke tangan mereka yang menerima pembayaran cryptocurrency ini adalah keutamaan penting bagi pasukan.

Mengintegrasikan penyelesaian pembayaran crypto ini hanya memerlukan satu baris kod. Berbanding dengan pilihan pemprosesan pembayaran lain di pasaran – sama ada tradisional atau sebaliknya – kemudahan mengintegrasikan Hashbon belum pernah terjadi sebelumnya. Tidak ada pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk memperkenalkan kaedah pembayaran alternatif dan bebas komisen ini kepada pelanggan dan pelanggan.

Manfaat penting lain termasuk:

  • Pembayaran besar-besaran (alat yang sangat baik untuk syarikat yang berurusan dengan pekerja luar negara atau pekerja bebas).
  • Pengebilan elektronik (termasuk sokongan WhatsApp).
  • Penerimaan sistem pembayaran tradisional di samping cryptocurrency .

Lebih khusus lagi, perniagaan dan individu boleh sama-sama menerima SEPA, PayPal, Payoneer, kad kredit, atau Sofort. Mempunyai kemampuan untuk menyesuaikan pilihan pembayaran untuk diri sendiri atau perniagaan anda bernilai emasnya.

Token HASH Dijelaskan

Hashbon melancarkan token HASH yang asli pada bulan Februari 2021, dan penyenaraian pertukaran pertama akan berlaku di Coinsbit pada 26 Februari. Sebagai token utiliti, HASH dirancang agar stabil dan telus. Ini akan wujud pada Ethereum dan Binance Smart Chain blockchains.

Melancarkan token ini telah membolehkan Hashbon mengembangkan komunitinya kepada lebih daripada sepuluh ribu ahli. Setiap pemegang token akan memperoleh ciri khas – termasuk kadar pertukaran yang lebih rendah dalam sistem pembayaran Hashbon.

Pemikiran Penutup

Sebagai perkhidmatan pembayaran crypto yang memenuhi keperluan pelanggan B2B dan B2C, Hashbon dapat membantu memperluas daya tarikan pembayaran cryptocurrency global. Dengan fokus awal di Eropah dan Asia dan kepatuhannya dengan undang-undang yang berlaku, bahagian pasaran yang diproyeksikan 30.2% menjelang 2025 dapat dicapai. Penyetempatan bahasa, program rakan kongsi, dan antara muka kemudahan penggunaannya adalah aspek penting untuk meyakinkan klien B2B dan B2C tentang pentingnya penyelesaian pembayaran alternatif.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Hashbon, sertai Telegram Chat dan News Channel mereka, ikuti pasukan di Twitter dan lihat [19659040] Komuniti Reddit .

Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments