Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Inilah Ethereum Tahap Penting yang Perlu Dihancurkan untuk Mengelakkan Kawah Lebih Rendah


  • Ethereum telah bergerak bersama dengan Bitcoin sejak beberapa hari kebelakangan ini
  • Ini menjadikannya terdedah untuk melihat penurunan yang kuat, dan sekarang terjebak di bawah wilayah $ 240
  • ETH kini berisiko menetapkan lebih rendah menurut satu penganalisis, tetapi ada cara bull dapat menghentikannya daripada berlaku
  • Pedagang menyatakan bahawa $ 242 adalah tahap jangka masa utama yang tinggi yang mesti diputar oleh bull sebelum penutupan lilin mingguan esok
  • Kegagalan untuk berbuat demikian boleh menjadi suram

Ethereum telah berjuang untuk merebut kembali wilayah $ 240 berikutan penjualan terakhirnya. Penurunan ini berlaku seiring dengan penurunan yang dilihat oleh Bitcoin, yang ditolak pada $ 9,500 pada awal minggu ini.

BTC kini nampaknya memasuki fasa penggabungan lain kerana ia diperdagangkan sekitar $ 9,200, dan ini dapat memberikan latar belakang untuk menjalankan altcoin menentang atau boleh menyebabkan ETH dan rakan sejawatnya terus berdagang di sebelah.

Dalam jangka masa terdekat, bagaimana trend cryptocurrency dapat ditentukan oleh reaksi terhadap satu tahap penting sebelum lilin mingguannya ditutup esok

Seorang peniaga percaya bahawa tahap ini berada pada $ 242, dan kegagalan untuk menutup di atasnya boleh meletakkan Ethereum berisiko untuk menetapkan rendah.

Ethereum Menurun Di Bawah $ 240 sebagai Market-Wide Momentum Lambat

Pada masa itu penulisan, Ethereum diperdagangkan hanya di bawah 1% pada harga semasa $ 239. Ini adalah sekitar harga di mana ia diperdagangkan sepanjang hari terakhir.

Berikutan penolakan ETH pada $ 250 yang menyebabkannya merosot lebih rendah seiring dengan Bitcoin, ia telah menetapkan julat perdagangan antara $ 236 dan $ 242.

Rintangan pada $ 242 nampaknya perlahan turun lebih rendah, kerana telah berjuang untuk mengatasi $ 240 pada hari terakhir.

Seorang penganalisis baru-baru ini menyatakan bahawa adalah mustahak bagi pembeli Bitcoin untuk memangkin pergerakan tajam yang menghantar cryptocurrency melepasi $ 242 pada hujung minggu ini.

Dia menjelaskan bahawa penutupan di atas tahap ini dapat mengirimkannya ke arah $ 370, sedangkan penolakan di sini dapat menyebabkannya melambung rendah.

"Kemas kini HTF ETH: Harga benar-benar perlu berubah $ 242 pada peringkat mingguan, "katanya.

 Ethereum

 Gambar Diberkati oleh Cactus. Carta melalui  TradingView . 

ETH Boleh Menjadi Tertinggi Menetapkan Turunkan Rendah

Seperti Bitcoinist melaporkan semalam, penganalisis juga memikirkan kemungkinan Ethereum tidak lama lagi menjunam lebih rendah jika ia menembusi di bawah $ 238.

"Kemas kini ETH HTF: Pada masa ini PA sedang menguji $ 238 yang sebelumnya merupakan tahap rintangan yang kuat … ini sangat kritikal untuk bertahan. Sekiranya kita hancur dari sini kemungkinan kita akan melihat tahap rendah yang lebih rendah, "katanya.

 Gambar Diberkati oleh Cactus. Carta melalui  TradingView . 

Bagaimana Ethereum bertindak balas terhadap sokongannya pada $ 238 dan rintangannya pada $ 242 menuju penutupan mingguan harus menetapkan nada untuk minggu yang akan datang.

 Ditampilkan gambar dari Shutterstock.
Carta melalui  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of