Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Inilah Sebab Pengeluaran Dogecoin Dibekukan Pada Binance


Pengeluaran Dogecoin telah dibekukan di bursa kripto terkemuka Binance. Pembekuan itu telah menyebabkan pelabur mempersoalkan motif pertukaran itu. Tetapi nampaknya ia adalah satu langkah yang dibuat kerana keperluan.

Ini bukan kali pertama pelabur Dogecoin menghadapi masalah dengan pertukaran dan platform dagangan apabila ia datang untuk menyimpan syiling mereka. Isu yang sama telah berlaku dengan Robinhood pada kemuncak perhimpunan Doge tetapi kemudiannya telah diselesaikan.

Bacaan Berkaitan | 10 Dompet Memegang 72% Daripada Jumlah Bekalan Shiba Inu. Siapakah Mereka?

Namun kali ini, pengguna Binance yang menghadapi masalah apabila ia berkaitan dengan pegangan Dogecoin mereka. Sementara pengguna menunggu pengeluaran untuk didayakan, berikut ialah sebab yang mendorong Binance untuk melaksanakan pembekuan di tempat pertama.

Membekukan Pengeluaran

Binance telah mengumumkan pembekuan pengeluaran melalui catatan blog pada Khamis. Ia mengaitkan sebabnya kepada isu yang dihadapi pada rangkaian Doge berikutan peningkatan. Isu tersebut bagaimanapun mempunyai kesan buruk kepada pengguna pertukaran kripto. Selain tidak dapat mengeluarkan Dogecoin daripada platform, nampaknya beberapa pengguna telah dimaklumkan tentang "hutang Doge."

Seorang pengguna menggunakan Reddit untuk menggariskan masalah yang mereka hadapi dengan Binance. Nampaknya, pengeluaran Dogecoin telah dimulakan pada akaun mereka ke pelbagai dompet lain tetapi transaksi ini tidak dilakukan oleh mereka.

Carta harga Dogecoin daripada TradingView.com

Momentum Doge kekal rendah | Sumber: DOGEUSD di TradingView.com

Nampaknya Binance entah bagaimana membenci urus niaga Doge yang telah tersekat pada masa lalu kerana yuran rangkaian yang tidak mencukupi dan kini meminta pengguna untuk mengembalikan Dogecoin ke bursa. Satu-satunya masalah sekarang ialah pengguna tidak mempunyai sebarang Doge dalam baki mereka untuk dipulangkan.

Pembekuan, bersama-sama dengan "hutang Doge" menjadi masalah bagi pengguna kerana mereka telah dimaklumkan bahawa melainkan mereka memulangkan Doge, pengeluaran akan dihadkan pada akaun mereka selama-lamanya. Tetapi bagaimana anda memulangkan syiling yang anda tidak miliki?

Dogecoin Devs Menangani Isu

Walaupun baru-baru ini menjadi masalah bagi pengguna pertukaran kripto, nampaknya ia telah menjadi masalah untuk sekian lama. . Akaun Twitter bagi pembangun di belakang Dogecoin mengambil platform untuk menerangkan sisi mereka tentang perkara itumenunjukkan bahawa masalah mungkin timbul daripada Binance tidak mengikut arahan mereka.

Melihatnya, isu itu telah bermula setahun yang lalu apabila Binance telah menghubungi pembangun berkenaan urus niaga yang tersekat pada penghujung mereka. Devs telah menasihatkan Binance bahawa urus niaga mungkin tersekat disebabkan oleh yuran yang tidak mencukupi dan menasihatkan bahawa isu pertukaran kripto -zapwallettxes apabila ia memilih untuk membenci transaksi ini. Mereka tidak pernah menerima maklum balas sama ada Binance mengikut nasihat itu.

Bacaan Berkaitan | Shiba Inu Terus Mendominasi Bijaksana Komuniti, Tetapi Mengapa Harganya Menderita?

Kini, setahun kemudian, peningkatan terkini pada rangkaian Doge telah berjaya digunakan, mengurangkan penggunaan yuran min untuk transaksi. Apabila Binance dikemas kini kepada versi terkini, urus niaga tidak sah ini telah berjaya disampaikan kerana yuran min yang cukup rendah.

Pembangun kemudian mengeluarkan pembetulan kepada penyedia lain yang mungkin menghadapi masalah yang sama;

Pengeluaran Dogecoin masih dibekukan di Binance. Walau bagaimanapun, pertukaran sedang bekerjasama dengan pembangun Doge untuk menyelesaikan isu ini secepat mungkin.

Imej yang ditampilkan daripada CryptoNewsZ, carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments