Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Inilah Sebabnya Ini Akan Segera Berakhir


Sejak beberapa minggu kebelakangan ini, aset kripto kecil – altcoin – telah mengungguli peneraju pasaran dalam Bitcoin . Tetapi ada tanda-tanda teknikal dan asas yang jelas yang menunjukkan bahawa demonstrasi relatif dalam cryptocurrency terhadap BTC akan segera berakhir.

Aset Crypto Cap Kecil Berkinerja

Menurut laporan dari firma penyelidikan crypto Arcane Penyelidikan yang diterbitkan pada 22 Mei, Indeks Altcoin Small Caps (indeks berwajaran 30-70 cryptocurrency teratas) telah mengatasi Bitcoin dengan kuat sejak beberapa minggu kebelakangan ini.

Kelas aset kripto ini – yang tidak termasuk duit syiling seperti Ethereum, Litecoin , XRP, dan seterusnya – meningkat lebih daripada 20% sejak Mei bermula. Dalam jangka masa yang sama, BTC meningkat hanya 2,57% dan altcoin topi besar rata-rata rata.

Penyelidikan oleh firma analisis cryptocurrency Arcane Research (laporan 22 Mei 2020).

Indeks Caps Kecil telah didorong oleh aset kripto terpilih dalam kumpulan, termasuk OmiseGo, yang melonjak beratus-ratus peratus minggu ini di belakang penyenaraian Coinbase.

Data CoinMarketCap menunjukkan bahawa ICON, Theta Token, Ravencoin, Ren, dan Holo juga telah menguat dengan kuat sejak seminggu yang lalu kerana perkembangan mendasar dan pembelian secara besar-besaran oleh khalayak runcit.

Memandangkan bahawa hanya dua minggu yang lalu, altcoin yang lebih kecil berdagang dengan Bitcoin, mungkin mudah untuk berfikir bahawa ada pelaburan potensi di sini. Tetapi menurut sebilangan penganalisis dan pelabur, ini tidak berlaku – dengan kata lain, altcoin kononnya bersedia untuk berprestasi maju ke hadapan.

Kekuatan Crypto Tidak Mungkin Berlaku

Altcoin tidak mungkin berprestasi dalam jangka masa panjang dan bahkan secara konsisten dalam jangka masa pendek kerana pelabur melihat sedikit nilai pada kebanyakannya.

Pengulas saham terkenal Steven Burns mengatakan bahawa dia berpendapat “99.9% altcoin akan $ 0 [… over a] membeli dan menahan jangka masa , "Sambil menambah bahawa dia berpendapat demikian kerana" mereka mempunyai nilai sifar. "

Teknikal menyokong bull Bitcoin berbanding bull altcoin juga.

Penganalisis Coin New Brave Josh Olszewicz memerhatikan pada 15 Mei bahawa carta makro dominasi Bitcoin – bahagian pasaran kripto terdiri daripada BTC berbanding altcoin – mencetak formasi salib emas buku teks.

 Carta dari Josh Olszewicz (@CarpeNoctum di Twitter), seorang penganalisis crypto di Brave New Coin. Chart adalah dominasi Bitcoin yang mencetak Carta

dari Josh Olszewicz (@CarpeNoctum di Twitter), seorang penganalisis crypto di Brave New Coin. Carta adalah dominasi Bitcoin yang mencetak formasi "salib emas".

Seperti yang dinyatakan oleh Investopedia salib emas terbentuk pada carta apabila "purata bergerak jangka pendek yang relatif melintasi pergerakan jangka panjang rata-rata, "dan sering diikuti dengan" penembusan kenaikkan harga. "

Bitcoin Mempunyai Kesedaran tentang Ukuran dan Jenama

Keupayaan Bitcoin untuk mengungguli aset kripto lain dapat diturunkan menjadi sesuatu yang sederhana seperti ukuran dan kesedaran jenama.

Paul Tudor Jones, pelabur dana lindung nilai jutawan bernilai lebih dari $ 5 bilion, mengatakan dalam catatan bertajuk "Inflasi Monetari Besar":

"Dan peserta terbaru adalah Bitcoin, yang nampaknya telah muncul dari crypto warof 2017 sebagai pemenang yang jelas dengan cap pasaran 10x daripada pesaing terdekatnya. ”

Foto oleh Nick Chong di Unsplash

 Gambar Pilihan dari Shutterstock Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of