Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Inilah Seberapa Tinggi Bitcoin Boleh Berjalan Sebelum Menghadapi Tekanan Jual Besar  • Bitcoin telah melihat beberapa tindakan harga yang sangat kuat sepanjang beberapa hari kebelakangan ini
  • Setelah mewujudkan wilayah antara $ 9,900 dan $ 10,000 sebagai tahap sokongan asas, bulls kini telah melonjak dan mendorongnya naik ke arah $ 11,000
  • Semasa ini kekuatan telah melanda, walaupun BTC belum mencapai yang jelas
  • Seorang penganalisis menyatakan bahawa wilayah antara $ 11,100 dan $ 11,200 adalah di mana dia menjangkakan Bitcoin akan menghadapi beberapa kelemahan

Bitcoin kini sedang meningkat menuju wilayah $ 11,000 sementara pasaran yang lain melihat beberapa tindakan harga campuran.

Kekuatan hari ini muncul setelah jangka masa perdagangan selama beberapa minggu antara $ 9,900 dan $ 10,300.

Tekanan jual yang kuat bahawa cryptocurrency yang dihadapi selama beberapa minggu terakhir tidak cukup untuk menghancurkan sokongan pada $ 9,900 yang dibela oleh bulls.

Sejak itu, tindakan harganya telah berlebihan positif positif. Oleh itu, para penganalisis menyatakan bahawa kenaikan cryptocurrency penanda aras mungkin kehabisan jus.

Seorang peniaga melihat ke arah harga antara $ 11,100 dan $ 11,200, menjelaskan bahawa kemungkinan penolakan pada salah satu tahap ini. [19659010] Bitcoin Menuju $ 11,000 sebagai Pembeli Mengawal

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan hanya di bawah 2% pada harga semasa $ 10,900. Ini menandakan peningkatan ketara dari paras terendah baru-baru ini iaitu 10.200 yang ditetapkan dua hari yang lalu.

Tindak balas bersungguh-sungguh Bitcoin terhadap percubaan beruang untuk memaksanya di bawah $ 10,000 nampaknya merupakan tanda kekuatan yang mendasari.

Reaksi seterusnya telah mengukuhkan lagi teori ini, menunjukkan bahawa pembeli masih mempunyai kelebihan berbanding penjual – sekurang-kurangnya buat masa ini.

Adakah atau tidak ia dapat memulakan navigasi kembali ke paras tertinggi tahunan $ 12,400 sekarang bergantung hampir sepenuhnya pada sama ada atau tidak BTC boleh menembusi di atas rantau $ 11,000 yang lebih rendah.

Penganalisis: Jangkakan BTC akan Melihat Kelemahan jika Merobohkan Wilayah $ 11,000

Semasa bercakap mengenai tinjauan jangka pendek cryptocurrency seorang penganalisis menyatakan bahawa dia menjangkakan ia akan melihat kelemahan yang meningkat dalam jangka masa terdekat jika mampu menembus di atas $ 11,000.

Dia secara khusus menunjuk ke dua tahap – $ 11,100 dan $ 11,200 – sebagai kawasan dengan tekanan penjualan besar-besaran yang dapat menghambat Bitcoi Pertumbuhan n.

"$ 11.1 – $ 11.2 adalah wilayah di BTC. Saya akan mencari kelemahan," katanya sambil menunjuk pada carta Renko yang dilihat di bawah.

 Bitcoin

 Gambar Diberkati oleh Cold Blooded Shiller. Carta melalui  TradingView . 

Ada kemungkinan besar bahawa Bitcoin akan menguji tahap ini pada satu ketika dalam beberapa jam akan datang. Reaksinya terhadap mereka harus menjelaskan kekuatan pembeli sekarang.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dan data harga dari  TradingView . Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of