Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

John McAfee Umumkan Perikatan 'Anti-Rasuah' Melawan HitBTC Exchange


HitBTC memukul berita sekali lagi, secara pasif kali ini selepas pesaingnya CoinBene membuat pengumuman anarkis terhadap pertukaran # 7. Mana-mana cryptocurrency yang akan secara sukarela memilih untuk meninggalkan HitBTC akan dialu-alukan secara percuma di CoinBene.


Perang John McAfee Against HitBTC

John McAfee berkata bahawa dia mengekalkan tekanan pada bursa cryptocurrency HitBTC selepas pertukaran saingan CoinBene mengumumkan perkongsian baru dengan persekutuan McAfee untuk memerangi rasuah dalam ruang cryptocurrency.

Acara yang sama mengumumkan perkongsian menarik baru – CoinBene dan John McAfee's Alliance – seperti yang dijelaskan dalam tweet di atas. Menurut McAfee, McAfee Alliance bekerja keras untuk memerangi rasuah di ruang crypto.

John McAfee sendiri mengisytiharkan perang melawan HitBTC komuniti. Untuk meyakinkan diri sendiri, lihat komentar yang ditinggalkan oleh pengguna lain untuk tweetnya dari McAfee pada 30 Jun 2018 :

Reddit telah melihat orang ramai yang sama pedagang yang memprotes terhadap bayaran HitBTC dan, yang paling penting, terhadap pembekuan rawak dana dan akaun mereka. Berikut adalah screenshot pengumuman yang paling hangat di r / HitBTC:

 Reddit telah melihat orang ramai yang sama-sama pedagang yang memprotes terhadap bayaran HitBTC dan, yang paling penting, terhadap pembekuan rawak mereka dana dan akaun.
Dua daripada setiap tiga jawatan di subreddit mereka menanggung mesej negatif mengenai perkhidmatan HitBTC.

Apollo Sets a Example

Contoh pertama yang dikemukakan oleh John McAfee sebagai model peranan kepada cryptocurrency lain adalah Apollo. Pasukannya mengumumkan keputusan mereka untuk menolak penyenaraian di HitBTC pada 5 September, kerana "banyak dakwaan penipuan" terhadap bursa.

Pada 7 September, balasan McAfee telah dibaca:

Mata Wang Apollo adalah organisasi pertama untuk memboikot HitBTC pada kos hampir setengah juta dolar. Sekiranya anugerah untuk menyokong antikorupsi dalam dunia kripto diberikan, mereka akan memenangi hadiah utama. Adakah saya mendengar "seterusnya"?

Ya, diharapkan bahawa langkah Apollo mencipta duluan merentasi dunia crypto. Selain itu, popularitinya meningkat secara mendadak di kalangan peniaga berikutan keputusan itu. Mengikut sumber tertentu, HitBTC sememangnya meminta kira-kira $ 500,000 untuk penyenaraian cryptocurrency. Sekiranya anda tertanya-tanya, mereka kini mengendalikan sejumlah 783 syiling di atas platform.

Coinbene untuk Bersaing Terhadap HitBTC?

CoinBene saat ini menduduki ranking # 34 (sudah melangkah satu pangkat ketika menulis ini) sementara HitBTC masih menikmati # 7. Walau bagaimanapun, jumlah dagangan yang didagangkan di CoinBene saat ini adalah 4.22%, sementara HitBTC lebih daripada -10%.

Kempen pengiklanan percuma McAfee (mungkin) juga akan membantu, jadi mungkin perspektif CoinBene untuk menyertai sekurang-kurangnya 20 pertukaran, jika bukan Top 10, tidak lama lagi tidak dalam masa depan. Dengan potensi itu, mungkin satu-satunya perkara yang hilang sekarang ialah tambahan 600 mata wang kriptografi pada platform mereka.

Apakah pendapat anda tentang tuduhan terhadap HitBTC? Jangan teragak-agak untuk memberitahu kami di bahagian komen di bawah!


Imej ihsan Reddit, ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of