Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Jualan Awam Eksklusif DAO Maker
 Iklan

Inkubator Britain DAO Maker yang popular, yang mendapat popularitinya mengikuti model penjualan tokennya yang unik Penawaran Tahan Kuat (SHO), memberi pengguna beberapa tahap perlindungan dan projek yang dicari oleh anggota masyarakat yang tinggi yang dijangka menjadi penganut jangka panjang projek yang mengambil bahagian, menjalankan penjualan awam pertama kali eksklusif untuk 100 anggota komuniti DAOnya dalam bentuk penurunan pekerjaan. Berikutan kesimpulan dan kejayaan pusingan penjualan swasta, syarikat itu bersedia melancarkan penjualan awam dan tayangan udara dalam usaha untuk menghargai komuniti yang terus menyokong sejak beberapa tahun kebelakangan ini.


Ganjaran untuk Kesetiaan

DAO Maker pertumbuhan selama bertahun-tahun disebabkan oleh asas komuniti yang kuat dan setia, jenis yang diperlukan agar projek dapat berkembang maju. DAO Maker akan memberi ganjaran kepada pemberi sumbangan komuniti terbaik dengan peluang untuk mendapatkan peruntukan token $ DAO dan tayangan udara sebelum senarai pasaran sekunder. Hanya 100 penyumbang teratas dalam senarai peringkat platform perlombongan sosial DAO Maker yang dapat mengambil bahagian dalam latar kerja dan mereka mesti melalui proses KYC di platform DAO Maker. Peruntukan token akan berdasarkan sistem peringkat.

Peringkat Tingkatan untuk Peruntukan

Pilihan eksklusif akan diberikan kepada 1-7 penyumbang komuniti teratas untuk membeli token DAO Maker dan masing-masing akan menerima tayangan udara DAO 10,000 $ . 8-49 teratas masing-masing akan menerima 10.000 $ DAO, sementara 50-100 teratas akan menerima 5.000 $ DAO airdrop masing-masing.

Ukuran Tier

Setiap peringkat akan dibahagikan mengikut ukuran berikut;

  • Top 1 -3 akan menerima 10,000 $ DAO airdrop plus pilihan untuk membeli 30,000 $ DAO token tambahan.
  • 4-7 ​​teratas akan menerima 10,000 $ DAO plus pilihan tambahan untuk membeli 10,000 $ DAO.
  • 8-49 teratas masing-masing akan terima latar kerja DAO 10,000 $ tanpa pilihan untuk membeli.
  • 50-100 teratas mendapat 5,000 $ DAO masing-masing.

Keperluan KYC

Pengguna yang ingin mengambil bahagian dalam penjualan awam eksklusif dan airdrop mesti melengkapkan KYC mereka sebelum 9 Februari 2021, 0:00 UTC untuk layak menerima dan mengambil bahagian. Selepas itu penyerahan KYC akan ditutup, diikuti dengan penjadualan rancangan pembelian 1-7 pengguna teratas dan saluran udara untuk 100 pengguna teratas.

Pengguna dengan ini diminta untuk melengkapkan KYC mereka pada DAO Platform Pembuat dan mengikuti saluran komunikasi mereka untuk terus mengikuti perkembangannya.

Catatan dari pasukan Pembuat DAO : “ Kedudukan perlombongan sosial tidak muktamad kerana pasukan pembuat DAO akan periksa setiap peserta secara individu untuk memastikan bahawa mereka tetap mematuhi peraturan


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments