Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kadar Pembiayaan Ethereum Balik Neutral semasa Rally Memulai; Hentian Seterusnya $ 710?  • Ethereum telah menunjukkan beberapa tanda kekuatan yang luar biasa sejak beberapa hari kebelakangan ini, dengan kekuatannya mula mengalahkan Bitcoin
  • Sebilangan besar kekuatan ini berlaku berikutan dorongan cryptocurrency melebihi $ 500 pada awal minggu ini
  • Pada masa itu sejak itu, ia telah berkembang dengan kuat dan sekarang diposisikan untuk melakukan pergerakan yang lebih tinggi
  • Seorang penganalisis menyatakan bahawa ia kini mendekati tahap rintangan utama terakhir sebelum mencapai tahap harga yang jauh lebih tinggi
  • Khususnya, dia sedang memperhatikan kenaikan kepada $ 700. Langkah ke tahap ini akan memungkinkan untuk melihat keuntungan yang jauh lebih jauh

Ethereum dan seluruh pasaran crypto telah terperangkap dalam aliran menaik yang kuat sepanjang beberapa hari dan minggu terakhir, dengan pembeli mengawal sepenuhnya tindakan harganya ketika mereka menyasarkan harga yang lebih tinggi.

ETH kini diperdagangkan pada tahap harga tertinggi sejak pertama kali jatuh pada tahun 2017, dengan kenaikan harga yang tinggi sehingga $ 550 semalam.

Terdapat beberapa rintangan hebat pada tahap harga ini bahawa melambatkan pendakiannya dan menyebabkannya terjual dalam jangka pendek.

Seorang peniaga kini menyedari bahawa penembusan di atas rintangan ini dapat membuka pintu untuk kenaikan ke $ 710 dalam jangka masa terdekat.

Ethereum Flashes Signs Immense of of Kekuatan Sebagai Penganalisis Harga Lebih Tinggi

Pada masa penulisan, Ethereum diperdagangkan hanya di bawah 6% pada harga semasa pada $ 540.

Ini adalah harga tertinggi yang dilihat oleh cryptocurrency sejak pertama kali terhempas f tertinggi $ 1.000 + ditetapkan pada akhir 2017.

Ia menghadapi rintangan kuat sekitar $ 550, dan sama ada ia boleh menembusi di atas tahap ini atau tidak akan memberi gambaran mengenai pandangan jangka pertengahannya.

Penganalisis: ETH Tetapkan untuk Mencapai $ 710 jika Ia Dapat Melanggar Satu Tahap Utama

Seorang penganalisis cryptocurrency yang terkenal menjelaskan dalam tweet baru-baru ini bahawa gabungannya mendorong ke tahap sokongan utama dan mempunyai dana yang netral menunjukkan bahawa kenaikan serius mungkin akan berlaku dalam jangka pendek .

"Ini adalah tahap tahan anda untuk ETH. Pembiayaan kembali menjadi netral… Apa yang anda katakan ini? ”

 Ethereum

 Imej Dari NekoZ. Sumber:  ETHUSD di TradingView . 

Beberapa hari yang akan datang akan memberikan gambaran serius mengenai di mana Ethereum dan pasaran crypto selebihnya akan cenderung dalam jangka pendek.

Sekiranya Bitcoin kekal stabil di bawah $ 19,000, atau menembusi di atas tahap ini, ia akan membolehkan Ethereum bergerak lebih tinggi bersamanya.

 Imej unggulan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of