Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kajian dalam setahun: Mengapa AdEx meningkat sebanyak 3,800%
 Iklan

Rangkaian AdEx, platform periklanan yang terdesentralisasi yang dibina untuk mengatasi beberapa ketidakcekapan utama dalam pasaran iklan – seperti kurangnya ketelusan dan penipuan lalu lintas – kini telah keluar dari beta selama satu tahun. [19659003] Pada masa ini, ribuan pelanggan telah memanfaatkan teknologinya untuk melancarkan ratusan kempen, yang masing-masing memberikan pengalaman pengiklanan yang lancar bagi pengguna akhir sambil meningkatkan perbelanjaan dan pendapatan iklan untuk pengiklan dan penerbit.

Di sini, kita lihat pada apa yang telah dicapai oleh AdEx pada tahun lalu dan kaji mengapa ia berkembang pesat dalam tempoh ini.

Pertumbuhan Meteorik

Pada Februari 2020, Rangkaian AdEx keluar dari beta peribadinya dan membuka desentralisasi pasaran pengiklanan ke seluruh dunia, yang membolehkan pengiklan dan penerbit untuk berhubung dan berurusan antara satu sama lain dengan selamat.

Sebagai platform yang membolehkan pengiklan meningkatkan pulangan iklan mereka secara dramatik d dengan mengurangkan penipuan iklan dan meningkatkan ketelusan, AdEx telah melihat peningkatan yang luar biasa di kalangan pengiklan yang ingin memastikan anggaran iklan mereka disusun dengan cekap. Di sisi lain, penerbit semakin beralih ke AdEx untuk mengewangkan trafik mereka tanpa kehilangan sebahagian besar daripada perantara atau bersaing dengan ambang penarikan besar yang berkesan menghilangkan pemain yang lebih kecil.

Pada masa beta peribadi, AdEx baru sahaja 159 pengguna beta persendirian. Kini, platform ini mempunyai gabungan 6.200+ pengguna (termasuk penerbit dan pengiklan), yang mewakili pertumbuhan tahun ke tahun sebanyak 3,800%. Ia juga melancarkan 887 kempen pengiklanan yang mengejutkan tahun lalu dan berada di landasan tepat untuk menghancurkan jumlah ini pada tahun 2021.

Sebab-sebab di sebalik pertumbuhan ini jelas. Dengan memanfaatkan teknologi blockchain sambil menyediakan pasaran yang sangat sederhana untuk pengiklan dan penerbit, AdEx dapat meningkatkan kecekapan dan keberkesanan pengiklanan dalam talian secara besar-besaran – membolehkan pengiklan mendapatkan keuntungan terbaik dengan menghilangkan penipuan iklan sambil memberi cara kepada penerbit untuk mudah mengewangkan trafik mereka dengan cara yang sebelumnya tidak mungkin dilakukan.

Tonggak Penting

Sebagai platform yang dibina untuk membantu pengiklan mendapatkan lalu lintas berkualiti dan penerbit menjana potensi iklan mereka dengan lebih baik, AdEx telah memperkenalkan sejumlah peningkatan penting pada tahun lalu yang membantu mencapai tahap ini.

Kembali pada bulan Mac 2020, AdEx merombak dasarnya untuk memastikan pengiklan hanya membayar trafik berkualiti tinggi. Ini termasuk menguatkuasakan proses pengesahan untuk penerbit serta beberapa perubahan pada kebijakan AdView – termasuk hanya menghitung tayangan iklan jika sekurang-kurangnya 5 saat dihabiskan di halaman tempat iklan disiarkan.

AdEx juga memperkenalkan utama tingkatkan pada bulan Julai 2020, yang secara dramatis meningkatkan pengalaman pengguna, hasil kempen, dan fleksibiliti untuk kedua-dua pengiklan dengan membiarkan mereka memilih dari pelbagai parameter kempen lanjutan, termasuk pilihan untuk memasukkan atau mengecualikan lalu lintas yang diberi insentif, membatasi rata-rata perbelanjaan harian , dan tetapkan julat BPS. Di sisi penerbit, mereka kini dapat memilih untuk menampilkan iklan dewasa (jika ada) dan mendapat keuntungan dari pengkategorian automatik berdasarkan kandungannya – membantu mengurangkan usaha penyediaan dan meminimumkan kesalahan yang dapat mengurangkan jumlah kempen yang mereka sertai.

Aktif yang paling penting, berikutan permintaan pengguna yang besar, AdEx memperluas pilihan dana yang tersedia, yang membolehkan penerbit membayar dalam pelbagai mata wang kripto lain (termasuk BTC, ETH, dan XRP) dan mata wang fiat (termasuk USD, EUR, dan GBP) ) – membuka platform kepada peningkatan jumlah pengiklan dan penerbit.

Secara keseluruhan, perubahan ini telah menjadikan AdEx pasaran yang lebih cekap dan inklusif untuk kempen iklan, dan telah menyumbang kepada pertumbuhannya yang signifikan dalam tahun lalu.

Tanda AdEx

Sebagai penyelesaian iklan bertenaga blockchain, AdEx menggunakan rangkaian pengesah untuk memastikan bahawa lalu lintas benar-benar asli dan angka yang dilaporkan tepat. Untuk membantu mengambil bahagian dalam proses pengesahan, pengguna mesti mempertaruhkan token utiliti asli platform – dikenali sebagai AdEx (ADX).

Dengan mengambil bahagian dalam proses pengesahan, pengguna berkongsi sebahagian kecil daripada yuran yang diperuntukkan kepada pengesah – ini bersamaan dengan 7% daripada anggaran kempen. Pada masa ini, pemegang saham baru boleh menjangkakan kira-kira 120% APR pada baki mereka, sementara beberapa pemegang saham terawal masih menikmati lebih dari 200% APR.

Pertumbuhan AdEx yang digabungkan dengan angka pertaruhan yang mengagumkan ini juga memberi kesan penting terhadap nilai token AdEx (ADX), yang menunjukkan prestasi yang sama mengagumkan pada tahun lalu – meningkat lebih daripada 600% pada masa ini sambil melihat jumlah dagangannya meningkat.

Ini menjadikannya salah satu cryptocurrency topi mikro yang berprestasi terbaik pada tahun lalu, menunjukkan peningkatan kuatnya iklan AdEx penyelesaian dan penyelesaiannya yang sangat mudah dicapai.

Penafian: Maklumat maklumat yang dikemukakan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments