Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kes Bull Bitcoin masih berlaku kerana Pembeli Berjuang untuk Mengekalkan $ 9,000


  • Bitcoin telah menunjukkan beberapa tanda kelemahan sejak beberapa hari dan minggu yang lalu
  • Ini disebabkan oleh ketidakmampuannya untuk masuk ke wilayah $ 10,000 setelah menghadapi beberapa penolakan kuat di sini selama beberapa hari terakhir
  • Penganalisis kini menyatakan bahawa cryptocurrency tetap berada dalam kedudukan untuk melihat kenaikan lebih jauh, bagaimanapun, selagi ia mampu bertahan di atas garis arah aliran utama yang penting
  • Ia juga akan segera menuju ke rantau pertengahan $ 9.000 atau lebih tinggi jika dapat menutup lilin hariannya di atas tahap teknikal utama

Bitcoin dan pasaran kripto agregat telah menunjukkan beberapa tanda kelemahan kerana Bitcoin melayang di atas tahap sokongan utamanya pada $ 9,000.

Penurunan baru-baru ini dari paras tertinggi $ 9,800 telah berlaku sebagai hasil dari banyak penolakan kuat di wilayah atas- $ 9.000, dengan penurunan terakhir dipicu oleh berita mengenai dompet era 2009 yang memindahkan 50 BTC.

Nampaknya Kerosakan teknikal yang disebabkan oleh penurunan terbaru ini sudah cukup untuk membatalkan semua kekuatannya, kerana para penganalisis kini menyatakan bahawa ia mungkin berada pada kedudukan yang lebih tinggi dalam jangka pendek.

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan lebih dari 1% pada harga semasa $ 9,140.

Ini menandakan kenaikan ketara dari paras terendah harian $ 8,800 yang ditetapkan semasa penurunan yang dilihat semalam.

Pembeli

Nampaknya reaksi Bitcoin terhadap tahap ini menunjukkan bahawa ia mempunyai kekuatan yang mendasar walaupun kelemahannya yang dilihat sepanjang beberapa hari dan minggu terakhir.

Satu penganalisis baru-baru ini menunjukkan arah aliran menaik yang telah dipertahankan oleh crypto sebagai alasan mengapa aliran menaiknya masih kuat dalam jangka masa terdekat.

Penganalisis menawarkan carta yang menunjukkan garis arah aliran ini, termasuk bahawa kes lembu cryptocurrency tetap berlaku.

"Kes lembu jangka pendek Bitcoin masih berlaku dengan kenaikan bersih hari ini dari arah aliran yang semakin meningkat."

 Bitcoin

Gambar Diberkati oleh Big Cheds

BTC Boleh Berlangsung ke Wilayah Pertengahan $ 9,000 Kerana Pola Awan

Garis arah yang disebutkan di atas bukanlah satu-satunya perkara yang dapat meningkatkan Bitcoin pada hari dan minggu ke depan.

Penganalisis juga menyatakan bahawa Rintangan awan cryptocurrency kini sedang ditembusi, dengan penutupan harian di atas batas bawah awan berpotensi cukup untuk mencetuskan aliran menaik.

Trend menaik ini dapat mendorong cryptocurrency hingga wilayah pertengahan $ 9.000, kata seorang penganalisis [19459015

"Kejayaan dalam menutup di atas awan, mengharapkan pertengahan 9-an ~"

Gambar Diberkati oleh Teddy

Bagaimana perdagangan kripto menuju penutupan hariannya harus memberikan pandangan yang signifikan tentang di mana ia trend dalam minggu a kepala.

 Gambar pilihan dari Shutterstock. 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of