Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ketua Pegawai Eksekutif DeVere Nigel Green Meramalkan Bila Kitaran Bull Bitcoin Akan Berakhir


Ketua Pegawai Eksekutif DeVere Nigel Green baru-baru ini telah berkongsi pandangannya untuk rali lembu semasa. Bitcoin telah berada dalam aliran menaik sejak awal Oktober, mencecah beberapa paras tertinggi sepanjang masa sejak itu. Perhimpunan itu nampaknya tidak akan perlahan tidak lama lagi dan penganalisis pasaran tidak percaya ia akan berlaku. Trajektori semasa, seperti yang dianalisis oleh pakar, kebanyakannya menunjukkan bahawa aliran itu akan bertahan dalam beberapa bulan akan datang.

Hijau, bagaimanapun, mempunyai prospek yang lebih baik untuk aset digital, yang dilihatnya berkembang seiring dengan peningkatan kadar inflasi. Ketua Pegawai Eksekutif menjelaskan bahawa dengan kadar inflasi yang diramalkan melebihi 5% di UK dan kos barangan yang keluar dari China melonjak, orang ramai akan mula merasai kesakitan, menyebabkan mereka mencari lindung nilai inflasi yang lebih baik. Bitcoin telah terbukti menjadi penyelesaiannya.

Bacaan Berkaitan | Wall Street Membayar Dolar Tertinggi Untuk Mengisi Pangkat Dalam Tentera Kriptonya

Bitcoin Bull Run Sehingga 2022

Dalam siaran yang diterbitkan baru-baru ini di laman web deVere tentang masa depan bitcoin Green . Green menjelaskan bahawa perhimpunan itu tidak akan berakhir pada 2021. Malah, Ketua Pegawai Eksekutif tidak menjangkakan perhimpunan itu akan berlaku dalam masa terdekat. Sebaliknya, meletakkan penghujung rali pada suku kedua 2022.

“Tt adalah yang berkemungkinan berterusan sehingga sekurang-kurangnya awal suku kedua 2022 apabila tekanan sepatutnya mula reda,” katanya. “Berlatarkan latar belakang ini, dan di tengah-tengah beberapa puncak dan palung di sepanjang jalan kerana pasaran tidak pernah bergerak dalam garis lurus dengan pedagang mengambil untung, kita boleh menjangkakan untuk melihat harga Bitcoin dan mata wang kripto utama lain meneruskan trajektori ke langit mereka.”

Bitcoin carta harga daripada TradingView.com

BTC memulakan satu lagi aliran pemulihan | Sumber: BTCUSD di TradingView.com

Sebab di sebalik ramalan pertumbuhan ini ialah penjagaan penggunaan bitcoin yang semakin meningkat sebagai lindung nilai inflasi. Aset digital itu telah dengan cepat mengatasi emas yang dikatakan hijau "hampir dipuji secara universal sebagai lindung nilai inflasi muktamad – sehingga kini."

Kadar inflasi yang dikeluarkan untuk Amerika Syarikat pada bulan November meletakkannya pada 6.22%, salah satu yang tertinggi dalam lebih sedekad. Memandangkan Fed terus mencetak wang tanpa budi bicara, kadar ini dijangka meningkat, menjadikan lindung nilai inflasi sebagai keperluan mendesak untuk pelabur.

Outlook For Smart Contracts Projects

Bitcoin bukanlah satu-satunya aset digital yang pengasas deVere Group sedang menaik. Dia juga sangat yakin dengan projek kontrak pintar seperti Ethereum, Cardano dan Solana. Dia melihat ini meningkat seiring dengan peningkatan bitcoin, yang telah diketahui secara sejarah menarik pasaran altcoin dengannya pada kenaikan harganya.

Bacaan Berkaitan | Sotheby's Untuk Menerima Bidaan Langsung Ethereum Untuk Kepingan Banksy Terkenal

“Tarik graviti Bitcoin pada aset digital lain akan ditunjukkan semula minggu ini, menarik mata wang kripto utamanya yang lain apabila ia mengekalkan mata wang kripto utamanya yang lain. kekuatan.”

Tarik graviti ini, seperti yang diterangkan oleh Green, akan menyaksikan aset-aset lain ini berfungsi dengan baik dalam pasaran, terutamanya memandangkan penglibatan mereka dalam ruang teknologi kewangan. “Kami boleh menjangkakan kripto yang terlibat dengan pembangunan fintech, seperti Ether, Solana dan Cardano, akan berfungsi dengan baik.”

Imej yang ditampilkan daripada Pelaburan Antarabangsa, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments