Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

KuCoin Mengupah Jurutera Metaverse, Penyiaran Pekerjaan Didedahkan – Bitcoinist.com


Pertukaran mata wang kripto KuCoin global telah menyiarkan pembukaan kerja untuk Jurutera Metaverse, yang ingin mencari pakar yang berkelayakan tinggi.

Penyiaran jawatan termasuk senarai panjang prasyarat, yang menggariskan skop masa hadapan bagi bekerja untuk calon, menunjukkan arah yang berpotensi untuk pembangunan KuCoin dalam blok blok dan ruang metaverse. Antara tanggungjawab yang perlu dipikul oleh calon yang berjaya adalah memimpin inisiatif pendidikan, serta penilaian seni bina dan pemilihan projek metaverse yang dibentangkan di pasaran dengan persediaan seterusnya untuk memasarkan. Arkitek juga akan bertanggungjawab untuk reka bentuk metaverse dalam program KuCoin Metaverse Fund – tugas yang amat relevan memandangkan fakta bahawa KuCoin Labs, firma pelaburan dan penyelidikan bursa, mengumumkan penubuhan dana $100 juta untuk melabur dalam projek metaverse.

Kepakaran teknikal yang serius juga diharapkan daripada calon yang ingin memohon jawatan tersebut. Semua pemohon dikehendaki mempunyai pengalaman yang kukuh dalam penciptaan dan pelaksanaan produk berbilang pengguna berdasarkan teknologi Blockchain, VR dan AI. Memandangkan spesifik hala tuju perniagaan terkini KuCoin, arkitek juga perlu mempunyai pengalaman dalam pembangunan mekanik permainan dan sistem ekonomi. Kemahiran keras lain yang perlu dimiliki oleh calon ialah gabungan standard kefahaman rangka kerja perisian, seni bina terpencar dan operasi silang rantai blok.

KuCoin telah meresap dengan pantas ke dalam ruang metaverse. Bukti terkini mengenai pendigitalan lengkap perniagaan tersebut boleh dikesan dalam pengumuman baru-baru ini bahawa ia akan membuka pejabat maya tidak lama lagi di bangunan pencakar langit 21 tingkat yang terletak di metaverse Bloktopia yang terdesentralisasi. Bangunan itu dijangka bertindak sebagai ruang kerja maya untuk pencipta kandungan dan arkitek blockchain untuk rangkaian Polygon dan Avalanche.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments