Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Lepricon Channels Luck of the Irish dengan Pelancaran Hari St. Paddy
 Iklan

Permainan adalah industri pertama yang akan menggunakan teknologi blockchain untuk memperkasakan komuniti penggunanya, aspek penting dalam platform permainan blockchain Lepricon. Dengan menggunakan mata wang dalam permainan, item langka yang dapat disahkan, dan prinsip Defi, Lepricon berinovasi dalam ruang untuk menayangkan semula pengalaman permainan, termasuk bagaimana pengguna dapat memperoleh keuntungan dari gaya permainan baru ini.


Untuk memberikan sedikit kelebihan pada platform dan penggunanya, Lepricon akan dilancarkan pada hari St. Patrick, dengan token L3Pnya dibuka untuk perdagangan di Uniswap. Lepricon telah memperoleh minat besar dari ruang blockchain, menutup pusingan pengumpulan dana peribadi mereka dalam beberapa hari. Apabila semua diucapkan dan diabaikan, proses senarai putih dilanggan lebih dari tujuh kali, menunjukkan potensi nilai besar yang dilihat pengguna dari projek ini. Tetapi mengapa begitu banyak gembar-gembur? Mari kita bahas di bawah.

DeFi dan Gaming adalah Pertandingan yang Dibuat di Syurga

Lepricon memperkenalkan pasaran permainan ramalan berasaskan Defi ke blok block, yang membolehkan pengguna menerima nilai penuh dari semua transaksi dalam permainan. Lepricon dikembangkan oleh beberapa pakar terkemuka dalam industri teknologi permainan dan lejar diedarkan, dengan pegawai eksekutif mengekalkan lebih dari 100 tahun pengalaman kolektif. Tidak seperti kebanyakan projek blockchain baru, Lepricon memfokuskan kepada ketelusan pasukan pembangunan mereka, menunjukkan kepada dunia siapa yang berada di belakang projek dan pengalaman yang mereka bawa ke meja.

Tentensentralisasi kewangan dan token tidak mudah alih baru-baru ini, dengan Defi menjana berbilion dalam jumlah urus niaga harian dan NFT menyumbang jualan bulanan beratus-ratus juta dolar sendiri. Lepricon lebih dari sekadar platform Defi, kerana perniagaan utamanya adalah permainan dengan infrastruktur asas yang lebih mantap dan meningkatkan nilai. Josh Galloway, Ketua Pegawai Eksekutif Lepricon, menjelaskan proses pemikiran ini, dengan menyatakan, "Pemain permainan memahami mata wang dalam permainan dan item permainan yang jarang dan unik. Sangat mudah untuk memimpin mereka dari sana ke cryptocurrency dan NFT. Setelah mereka bermain dengan mata wang dalam permainan kami, L3P, maka kami dapat memperkenalkannya dengan elemen Defi dari platform dan menunjukkan kepada mereka cara menukar dan mempertaruhkannya. " Kaedah pengenalan bijak ini pasti membawa pemain yang ingin tahu dan cerdas ke platform Lepricon.

Ketika bersenang-senang sambil memajukan masa depan kewangan pemain, Lepricon merangkumi semua asas. Dengan platform yang berfokus pada mudah alih, media pilihan bagi banyak pemain, Lepricon menawarkan "permainan hiper-kasual dan menyeronokkan" dengan elemen inti Defi dan kemampuan untuk mempertaruhkan kumpulan kecairan. Ini menjadikan ekosistem Lepricon terus berjalan sambil memberikan produk yang menghiburkan dan produktif kepada penggunanya.

Gear Up for Launch

Permainan berasaskan blockchain pertama yang akan tersedia di platform Lepricon adalah permainan ramalan kad yang dipanggil KQJ. KQJ memberi ganjaran kepada pemain kerana dapat meneka kad seterusnya yang akan dibalikkan. Terdapat kelainan walaupun; kerana semakin banyak orang bermain dan penawaran nilai bertambah, pemenang akan dapat akses ke kumpulan Bitcoin dengan harga potongan. Sekiranya seseorang menang tiga kali berturut-turut, mereka boleh memilih untuk membeli Bitcoin pada harga diskaun terkunci yang telah ditentukan, menawarkan hadiah tambahan di atas apa yang dimenangi dengan setiap giliran.

KQJ hanyalah bermula untuk Lepricon, kerana pasukan pengembangan bekerja keras untuk melepaskan permainan baru setiap suku tahun setelah pelancaran rasmi lelaran pertamanya. Lepricon juga membuat kemajuan di bidang bukan permainan, seperti perkongsian untuk memberikan nilai yang lebih besar kepada pangkalan penggunanya. Contohnya ialah perkongsian Lepricon baru-baru ini dengan platform Defi MANTRA DAO, yang membolehkan pemilik L3P mempertaruhkan token mereka dengan segera berikutan penyenaraian token di Uniswap. Sebagai "ekonomi permainan yang digerakkan oleh komuniti dan pemain", ini hanya permulaan bagi Lepricon ketika ia maju dalam sektor permainan blockchain.


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini tidak merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur . Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments