Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Litecoin Boleh Lihat Lagi Harga Crash Tidak Lama Lagi, Adakah Bitcoin Ikut?


Pasaran crypto kekal tidak menentu, dengan penganalisis secara aktif cuba mencari wawasan ke arah seterusnya. Litecoin kini kelihatan bersedia untuk pembetulan yang ketara. Langkah sedemikian boleh menyebabkan kejatuhan yang sama dalam Bitcoin dan cryptos lain, seperti yang telah dilakukan sebelum ini.


LITECOIN MUNGKIN MENINGKATKAN KEUNTUNGAN KE PASARAN UNPREDICTABLE

Oleh kerana peniaga crypto cuba mencari corak dalam persekitaran pasaran sekarang, ramai yang melihat altcoin yang mempunyai kecairan yang rendah dan cenderung untuk diniagakan oleh pemain yang lebih berpengalaman. Penganalisis Benjamin Blunt menegaskan bahawa Litecoin tidak lama lagi dapat melihat penurunan harga. Dalam tweet baru-baru ini, beliau menyatakan:

Sekiranya ramalan Blunt terbukti benar, dan Litecoin tidak tangki ke tahap rendah 20, Bitcoin tidak lama lagi boleh mengikuti. Hubungan yang ingin tahu Litecoin dengan Bitcoin bermula pada hari-hari awal adopsi crypto, dengan tindakan pasaran antara kedua-dua kerap bekerja bersama-sama. Malah, Litecoin bergerak sering boleh digunakan sebagai peramal untuk Bitcoin.

Seperti selebihnya pasaran cryptocurrency, harga Litecoin telah mengayun liar selama beberapa hari yang lalu. Ia turun dua peratus selama dua puluh empat jam yang lalu. Penurunan ini boleh difahami, kerana pengambil keuntungan kini menjual untuk meraih ganjaran keuntungan besar semalam.

ALTCOINS REMAIN TIED KE BITCOIN'S FORTUNES

Banyak telah dibuat pergerakan seragam semua syiling dalam pasaran cryptocurrency. Walaupun terdapat perbezaan yang besar antara platform yang berlainan, mereka semua kelihatan meningkat dan jatuh bersama. Sebelum pengenalan stabilcoins, altcoin cenderung bergerak bertentangan dengan Bitcoin. Namun baru-baru ini, pasaran cenderung bergerak sebagai satu.

Pengkritik Litecoin telah lama mendakwa bahawa kesamaannya dengan Bitcoin menjadikannya tidak perlu, dan dengan itu ditakdirkan untuk gagal. Walau bagaimanapun, ia tetap berdaya tahan, dengan kumpulan besar pendukung yang berdedikasi yang telah berdiri oleh projek itu walaupun selepas pengasas Charlie Lee menjual dari stoking LTC yang besar. Walau bagaimanapun, Litecoin masih merupakan koin spekulator yang digunakan hampir sepenuhnya untuk diperdagangkan.

 Pengasas Litecoin: Penambang Harus Mendermakan Blok Hadiah kepada Yayasan LTC

Penyokong Altcoin berulang kali menegaskan bahawa penggunaan massal teknologi blockchain akan memimpin beberapa platform untuk mencabar Bitcoin untuk kedudukan teratas dalam kedudukan pasaran. Walau bagaimanapun, Bitcoin masih jauh aset berharga yang paling bernilai dan paling terkenal, bernilai jauh lebih tinggi dari yang lain. Sudah hampir tiga tahun sejak duit syiling yang lain memberikan ancaman yang serius terhadap hegemoni ini.

Berikutan harga altcoin sebagai metrik untuk mengukur Bitcoin pasti tidak akan berterusan. Strategi sedemikian mungkin berguna, tetapi semua transaksi crypto tetap berisiko. Penggunaan Blockchain dan penggunaan massal cryptocurrency sebagai kelas aset baru adalah kepastian yang dekat, tetapi lebih banyak masa diperlukan untuk ruang menjadi matang.

Adakah anda fikir Litecoin sedang menuju kemalangan lain? Marilah kita tahu pemikiran anda di bahagian komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, Twitter @SmartContractorSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of