Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Majalah TIME Akan Memegang Ethereum Pada Kunci Kira-Kira Sebagai Sebahagian daripada Tawaran Baharu


Majalah TIME telah memeterai perjanjian baharu yang akan menyaksikan gergasi media itu memegang Ethereum pada kunci kira-kiranya. Perjanjian itu menandakan satu lagi percubaan TIME ke dalam ruang mata wang kripto. Ia adalah salah satu suara terkemuka dalam ruang penerbitan media kerana majalah itu hampir 100 tahun. Majalah yang terkenal dengan senarainya akan menambah lebih banyak mata wang kripto pada kunci kira-kiranya berkat perkongsian baharu dengan Galaxy Digital.

Walaupun bukan kali pertama Majalah TIME akan menambah kripto pada kunci kira-kiranya, ia akan menjadi kali pertama ia akan menambah Ethereum. Dalam perjanjian sebelumnya dengan Grayscale, gergasi media itu telah menambah bitcoin pada kunci kira-kiranya. Ini dilakukan pada bulan April dan TIME telah berpegang pada mata wang kripto sejak itu. Kali ini, perhatian telah menghidupkan Ethereum kerana ia memeterai perjanjiannya dengan Galaxy Digital.

Bacaan Berkaitan | Ketua Pegawai Eksekutif Real Vision Raoul Pal Memetakan Perhimpunan 300% Untuk Ethereum

Syarat Tawaran Ethereum

Perjanjian TIME dengan Galaxy Digital disertakan dengan komitmen yang diperlukan oleh kedua-dua pihak. Galaxy Digital akan menyediakan pembiayaan, manakala TIME akan melaksanakan satu siri penerbitan yang dipersetujui sepanjang tempoh perjanjian.

Yang pertama ialah senarai yang disusun oleh penerbitan media. TIME, yang terkenal kerana menghasilkan senarai seperti 100 Orang Paling Berpengaruh dan 100 Syarikat Paling Berpengaruh, akan menyusun senarai TIME 100 untuk metaverse. Sebagai sebahagian daripada perjanjian itu, TIME juga akan mengeluarkan surat berita mingguan bertajuk "Into the Metaverse". Ini adalah untuk mempromosikan ruang metaverse yang mendapat populariti baru-baru ini.

Carta harga Ethereum daripada TradingView.com

ETH mengekalkan kedudukan melebihi $4,000 | Sumber: ETHUSD di TradingView.com

Projek yang dibayar oleh Galaxy Digital dibiayai sepenuhnya dalam Ethereum. Ia akan disiarkan selama enam bulan dan surat berita terutamanya akan berbentuk pendidikan yang menyediakan maklumat tentang ruang metaverse yang berkembang pesat, dan ditulis oleh Penulis Staf TIME Andrew Chow.

Belajar Mengenai Metaverse

Selain surat berita mingguan, TIME juga akan menyediakan sumber pendidikan metaverse tambahan melalui halaman kandungan berjenama baharu yang dipanggil "Masa untuk Belajar". Halaman ini akan diumumkan pada bulan Disember dan gergasi media itu akan memanfaatkan kepakaran rakan kongsi baharunya dalam metaverse untuk mencipta pendidikan dan kandungan yang menarik untuk penggunanya.

Memandangkan metaverse merupakan konsep yang agak baharu kepada pasaran arus perdana, adalah penting bahawa orang faham apa itu. Inilah sebabnya mengapa perkongsian antara TIME dan Galaxy Digital adalah penting.

Bacaan Berkaitan | A.S. Kerajaan Akan Menjual Kripto Bernilai $56 Juta yang Dirampas Dalam Kes BitConnect

Sam Englebart, Pengasas Bersama dan Rakan Kongsi di Galaxy Digital, menjelaskan perkara ini sebaik-baiknya apabila dia berkata, “Sebelum kita boleh membina metaverse, kita perlu mentakrifkannya, kerana, hari ini, perkataan itu bermaksud perkara yang sangat berbeza kepada orang yang berbeza."

Mike Novogratz, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Galaxy Digital, menyatakan keyakinan untuk projek itu;

"Sepanjang dekad yang akan datang, metaverse akan menjadi bahagian yang semakin penting dalam ekonomi dunia; realiti fizikal dan digital kami sudah menjadi sukar untuk dibezakan,” Kami berharap dapat bekerjasama dengan TIME, jenama ikonik yang memacu inovasi, sambil kami berusaha untuk membawa pembaca, pencipta dan mereka yang ingin tahu ke dalam metaverse dan menyahtafsirkan jumlah besar transformasi yang berlaku dalam.”

Imej yang ditampilkan daripada Financial Times, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments