Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mari Cipta Beberapa Seni Daripada Planet Ini: Peraduan Seni Mars4 & Sketchar Martians888


Jika anda pernah mendengar tentang CryptoPunks dan sentiasa mahu mencipta NFT sendiri – kini tiba masanya! Mari cipta 888 Marikh yang unik!

Kolaborasi Mars4 dan Sketchar mengumumkan Peraduan Seni Martians888 eksklusif. Buka Leonardo da Vinci dalaman anda untuk mencipta avatar Marikh yang unik.

Avatar 888 Martian NFT terbaik akan membentuk komponen menarik dalam ekosistem permainan Mars4 Metaverse – P2E di mana anda boleh meneroka maya 3D yang tepat dari segi geografi Marikh, miliki dan sesuaikan tanah anda dan juga tuai ganjaran NFT yang menjana hasil pertama di dunia!

MARS4 Metaverse. Mengapa saya perlu teruja?

Mars4 – ekosistem berpusat di mana anda boleh meneroka Mars Metaverse maya, memiliki dan menyesuaikan harta tanah anda dengan MARS4 Token dan juga meraih ganjaran NFT yang menjana hasil pertama di dunia! Tokenomics Mars4 yang menarik memanfaatkan NFT Mars Land, Gamification, dan Token Redistribution.

Pasukan pembangunan projek Mars4 telah memodelkan peta 3D terperinci rupa bumi Marikh selepas data Mars NASA. Fikirkan ia sebagai setara dengan peta 3D Google Earth 2001 Marikh. Jumlah kawasan Planet Merah dibahagikan kepada 99.888 plot tanah yang unik, setiap satu diwakili oleh NFT yang unik.

Mars4 ialah platform yang membolehkan orang ramai memiliki dan mengakses dunia Metaverse maya yang menampilkan planet keempat dalam sistem suria kita, Marikh. Mars4 Metaverse akan mempunyai pelbagai permainan untuk mendapatkan permainan yang menggabungkan yang terbaik dari Decentraland, Star Atlas dan Axie Infinity.

Projek NFT dikuasakan oleh mata wang kripto, yang menjadikannya lebih mudah diakses oleh orang di seluruh dunia. Dwi tokenomics Mars4 mengandungi Mars Land NFT dan dolar MARS4. Terdapat bekalan awal sebanyak 4 bilion MARS4 Token yang digunakan sebagai mata wang utama di Metaverse yang mana 1/3 daripadanya akan dihantar untuk menghasilkan bekalan terhad plot tanah NFT.

Dapatkan pendapatan pasif dengan hanya memegang Mars Land[19659010]Platform ini beroperasi pada Ethereum, membolehkan pengguna mendapat manfaat daripada kelajuan pemprosesan transaksi yang tinggi. Selain daripada memiliki sebidang tanah di Marikh, pengguna juga mendapat peluang untuk mendapat manfaat daripada plot tanah mereka. Pada masa hadapan, Mars NFT akan dibuka untuk staking, dan perlombongan kecairan, sekali gus memperoleh pendapatan pasif kepada pemiliknya.

Platform Mars4 ialah projek berasaskan blockchain pertama yang membolehkan pengumpul menerima pendapatan pasif melalui NFT mereka. Apabila pemungut memiliki plot tanah NFT, mereka dimasukkan secara automatik dalam sistem penjanaan hasil Mars4. Sistem ini memastikan setiap transaksi yang dilakukan pada platform mengagihkan semula token MARS4 kepada pemegang NFT.

Sebelum pelancaran Metaverse, zaman diperkenalkan untuk mengagihkan semula pendapatan pasif untuk tuan tanah Marikh. Model kekurangan direka bentuk untuk memberikan hasil kepada pemilik NFT secepat mungkin, kerana tiada urus niaga sehingga permainan belum dilancarkan.

Setiap Epoch bermula selepas kumpulan baharu 10,000 NFT dijual. 51% daripada pendapatan daripada Land NFTs diagihkan semula kepada pemilik NFT sebelumnya, bermula pada Epoch 1. Memandangkan lebih daripada 50,000 NFT telah dijual, Mars4 memasuki zaman pertama pada 24 September 2021. Terdapat lebih daripada 17 juta token MARS4 dalam Epoch1 Redistribution.

Mars4 and Sketchar Collaboration: Martians888

Mars4.me, Metaverse bertemakan Mars yang dikuasakan oleh Mars Land NFTs dan mekanik permainan Play to Earn (P2E) ialah mengumumkan kempen untuk artis[017] untuk menyumbang kepada penciptaan 888 Avatar Marikh yang unik (bayangkan CryptoPunks di Marikh) yang akan dicetak sebagai NFT dan membentuk bahagian teras dunia Mars4. Ini adalah peluang unik untuk artis menerobos dan mencipta nama dalam dunia permainan Web3, NFT dan P2E yang menarik.

Mars4 bekerjasama dengan Sketchar untuk menjadikan koleksi Martians888 menjadi hidup! Buka Leonardo da Vinci dalaman anda dan cipta salah satu daripada 888 Marikh unik pada aplikasi Sketchar. Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun aplikasi Sketchar, ketik ikon Marikh dalam Hab Kreatif, isi templat garis besar untuk Marikh dalam gaya anda dan kongsikannya pada koleksi Martians888. Anda perlu menyimpan garis besar awal Marikh, tetapi anda boleh menambah aksesori atau persekitaran. Peraduan seni bermula pada 8 November dan akan berakhir pada 30hb.

Sketchar ialah platform mudah alih dengan set alatan untuk mengembangkan kemahiran artistik, mencipta seni dan menjualnya terus daripada aplikasi. Ia menyediakan realiti tambahan untuk lukisan, kecerdasan buatan untuk menukar imej kepada kartun, dan banyak lagi untuk meningkatkan kemahiran artistik orang ramai. Syarikat itu disokong oleh Snap, Boost VC dan IMI.VC. Sketchar telah diberi penghormatan dengan Anugerah Webby untuk Penggunaan Terbaik Realiti Tertambah 2018, anugerah paling berprestij untuk produk digital. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila lawati sketchar.io.

888 orang Marikh terbaik akan dipilih oleh komuniti Sketchar dan juri khas yang terdiri daripada pasukan eksekutif Mars4 dan pakar dari dunia Seni Kripto dan NFT permainan. Jika Marikh anda dipilih, anda akan menerima bahagian daripada kumpulan bonus $35,000 USD. Karya seni ini akan dipromosikan dan dijual di pasaran Sketchar dan pasaran NFT yang lain.

Kesimpulan

Mars4 NFT ialah gabungan jarang manfaat NFT sebagai bukti pemilikan sesuatu yang langka dan cantik serta penjanaan pendapatan pasif .

Tidak seperti projek NFT yang lain, Mars4 mempunyai jaminan hasil daripada protokol penjanaan hasil NFTnya. Oleh itu, ia bukan sahaja media artistik dan penerokaan untuk pencipta kandungan, individu dan perniagaan, tetapi sumber pendapatan pasif yang sangat baik.

Tanpa berlengah lagi, jadilah sebahagian daripada koleksi Martians888 yang menarik! Mula mencipta avatar NFT anda dengan segera dan biarkan ia meraikan bersama 887 rakannya yang lain di Marikh.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments