Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Masa Untuk Pelan C? Pengikut S2F Menjangkakan Harga Bitcoin $288K Dalam Dua Bulan


Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, harga Bitcoin telah mengikuti pencipta anggaran model saham-ke-aliran dengan mengejut. Hasilnya ialah kepercayaan berakar umbi yang lebih kuat daripada pengikut tokoh samaran bahawa mata wang kripto akan menamatkan tahun dengan kukuh.

Sangat kuat, sehingga sebahagian besar penontonnya menjangkakan tahun ini akan berakhir pada harga sekitar $288,000 atau lebih tinggi. Dengan baki kurang daripada dua bulan penuh pada tahun ini, sejauh manakah jangkaan tinggi ini realistik? Mari kita lihat dengan lebih dekat status semasa model stok-ke-aliran.

Bersedia Untuk FOMO: Pengikut Saham-Ke-Alir Ramalkan $288K Dekat 2021

Selain Satoshi Nakamoto, salah satu yang paling baik -angka samaran yang dikenali yang dikaitkan dengan Bitcoin hari ini tidak lain adalah Pelan B. Pelan B paling terkenal dengan penciptaan model stok-ke-aliran yang direka untuk mengunjurkan nilai BTC dari semasa ke semasa.

Model menggunakan kekurangan dan separuh sebagai input matematik, yang kemudiannya digunakan untuk meramalkan laluan kenaikan harga mata wang kripto. Model itu sendiri telah dipetik oleh kebanyakan orang dalam yang berpengaruh, pembesar kewangan, malah Fidelity.

Bacaan Berkaitan | Pengarang Terlaris NY Times: Bitcoin S2F Adalah Cacat, Tidak Bunyi Secara Matematik

Sasaran benar-benar mencecah $100,000 hingga $288,000, dan jumlah besar setiap syiling sebelum akhir tahun seperti yang terbukti dalam tinjauan pendapat baru-baru ini yang dikeluarkan oleh Pelan B. Tinjauan Twitter menimbulkan persoalan: Berapa harga BTC menutup tahun ini? Pada satu ketika, konsensus yang memberangsangkan ialah $288,000 akan menjadi pemenang, tetapi dengan lebih banyak masa, keputusan telah seimbang.

Sebanyak mana penyokong yang ada pada teori itu pilih beberapa orang yang membantah sekeras-kerasnya model tersebut. Malah ada yang berpendapat bahawa model S2FX telah tidak sah sepenuhnya. Versi lain unjuran model, masih bertahan kukuh.

Tetapi dengan dua bulan lagi sebelum reputasi model ini benar-benar diuji, carta di bawah akan membantu memberikan beberapa perspektif yang jelas tentang apa yang realistik.

Bitcoin S2F

Pandangan realistik pada pelbagai model stok-ke-aliran | Sumber: BTCUSD di TradingView.com

Bolehkah Bitcoin Mencapai Sasaran S2F Secara Realistik Menjelang Akhir Tahun?

Bitcoin telah diketahui menjadi balistik, dan apa sahaja boleh berlaku dalam iklim makro global semasa. Walau bagaimanapun, matematik mesti ditambah.

Untuk mencapai $100,000 atau lebih tinggi, harga Bitcoin perlu meningkat sekurang-kurangnya 58% dari sini. Untuk mengetik sasaran S2FX, harga perlu melepasi 350% ROI daripada tahap semasa.

Bacaan Berkaitan | Carta Paling Penting Pernah? Bitcoin S2F Digabungkan Dengan Reddit Rainbow Carta Muncul

Harga sebanyak $500,000 turut ditambahkan pada tinjauan pendapat, tetapi ia sendiri bukan sasaran yang berkaitan dengan model stok-ke-aliran. Namun, peratusan orang ramai yang terlalu bersemangat yang mengikuti Pelan B mengundi untuk keputusan yang akan menjadi 700% dari sini.

Persoalannya bukanlah jika Bitcoin akhirnya boleh mencapai harga ini, tetapi bolehkah ia melakukannya dalam dua yang terakhir bulan dalam setahun, sebelum bola jatuh pada Malam Tahun Baru? $100,000 setiap syiling mungkin boleh dilakukan, tetapi bolehkah dunia benar-benar mengharapkan peningkatan lebih daripada 350% atau dua kali ganda daripada kedudukan mata wang kripto sekarang? Atau adakah jangkaan ini melampaui batas – situasi yang tidak dibantu oleh jumlah gembar-gembur yang banyak dihasilkan?

Mari berharap Pelan B betul, demi pengikutnya.

— PlanB (@100trillionUSD) 5 November 2021

— PelanB (@100trillionUSD) 5 November 2021

—Twitter sertai Telegram TonyTradesBTC untuk mendapatkan cerapan pasaran harian eksklusif dan pendidikan analisis teknikal. Sila ambil perhatian: Kandungan adalah pendidikan dan tidak boleh dipertimbangkan sebagai nasihat pelaburan.

Imej yang ditampilkan daripada iStockPhoto, Carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments