Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Masuk lebih awal: Blockchain Boom Sport akan datang
 Iklan

Minggu lalu, Token IQQ yang dinanti-nantikan dilancarkan di Bittrex yang pertama dari sebilangan pertukaran yang disenaraikan sebagai tanda bulan ini. Dicipta oleh IQONIQ FanEcosystem, IQQ baru telah menimbulkan kekacauan dalam talian. Sebabnya adalah dua kali ganda. Pertama, sebilangan besar cara di mana token utiliti baru ini akan digunakan oleh pemegangnya apabila aplikasi baru Kumpulan IQONIQ dilancarkan pada akhir tahun ini. Kedua, bagaimana perniagaan App dan Token memastikan blockchain adalah tuas asas dalam memandu masa depan penglibatan peminat.


Masa yang sempurna

Kenaikan pasaran crypto baru-baru ini, pada masa pergolakan ekonomi global yang lebih luas disebabkan sebahagian besarnya pandemi global, telah menegaskan kembali janji-janji blockchain untuk merevolusikan cara kita berdagang dengan selamat. Topik seperti pentingnya privasi dan penentuan nasib sendiri juga telah dibahaskan.

Dengan pelancaran Token IQQ dan akhir tahun ini Aplikasi IQONIQ, blockchain itu sendiri didorong ke arus perdana, menyokong beberapa pasaran global yang paling menarik dan menarik, seperti sukan dan sektor hiburan.

The Upside: Potensi nilai masa depan IQQ jelas

Kumpulan IQONIQ, pencipta aplikasi pertunangan baru yang akan dilancarkan, sudah mempunyai senarai lebih dari 100 sukan global yang mengagumkan rakan kongsi harta tanah di seluruh F1, Formula E, bola sepak, ragbi, kriket, hoki ais, perlumbaan drone, dan banyak lagi, dengan perbincangan 200 rakan kongsi yang berterusan. Ia, tidak seperti banyak 'projek' blockchain lain yang datang dan berlalu selama bertahun-tahun, melampaui tahap konsep. Ia kini memasuki tahap akhir untuk melancarkan semesta penglibatan baru untuk bukan sahaja pemegang hak, berhala, dan jenama, tetapi juga peminat dan sekarang kripto pelabur.

Setelah dilancarkan, aplikasi ini akan membolehkan pemegang token IQQ membuka kunci elemen dalam aplikasi eksklusif, di luar kandungan, barang dagangan, kedai tiket, memorabilia, hadiah, AR, permainan, dan platform OTT, terbuka untuk peminat melalui aplikasi. IQQ juga dapat ditebus dan digunakan untuk menambah Mata Kesetiaan dalam aplikasi yang dihargai kepada peminat kerana kesetiaan dan keterlibatan mereka.

Pemangkin utama lain untuk potensi pertumbuhan IQONIQ adalah penggunaan awal koleksi digital. Diiktiraf sebahagian besarnya hari ini sebagai NFT, koleksi ini selalu menjadi bahagian asas teka-teki ketika aplikasi dibuat; memastikan ia dapat menjadi pasar NFT sukan dan hiburan terbesar di dunia ketika dilancarkan. Hasilnya, pengguna bukan sahaja memperoleh dan memperdagangkannya melalui aplikasinya, IQONIQ akan secara aktif melepaskan koleksi digital ke pasaran, serta mendorong pemilik hak untuk membuat dan mencetak NFT mereka sendiri dengan IQONIQ.
[19659011]
Apabila jumlah perkongsian yang telah dijamin itu dipertimbangkan, digabungkan dengan sejumlah hak, akses, dan eksklusivitas yang masing-masing diberikan, dan kemudian didarabkan dengan skala yang sudah ada dan menggunakan basis penggemar kolektif bagi setiap rakan kongsi tersebut, potensi nilai masa depan IQQ mula menjadi lebih jelas.

IQONIQ mendorong penglibatan, dan memahami

Salah satu masalah utama dengan usaha aplikasi blockchain sebelumnya, adalah kebanyakan projek yang baru berkembang sentiasa berusaha mencari masalah untuk diselesaikan. Daripada sebaliknya. Bagi IQONIQ, masalah lama adalah dengan mencuba dan menangkap nilai yang hilang dalam penglibatan peminat.

"Kelab sukan, syarikat, dan atlet mendapati semua penglibatan individu berbilion ini setiap hari sangat mengecewakan," jelas Kazim Atilla, Pengasas, dan Ketua Pegawai Eksekutif IQONIQ Group dan IQONIQ FanEcosystem.

"Terdapat kekosongan besar yang berlaku antara pemegang hak dan basis peminat mereka. Di permukaan, jumlahnya besar. Tetapi suka, perkongsian, dan emoji tersenyum hanya membawa anda sejauh ini ketika cuba mengekstrak nilai komersial sebenar dari usaha pertunangan anda. Pasukan dan liga tidak tahu siapa yang menyukai catatan mereka, mengapa peminat itu menarik, kemungkinan atau kecenderungan peminat itu untuk membeli tiket, atau jersi, atau bahkan selendang. Mereka tidak belajar tentang apa yang diinginkan oleh peminat. Mereka tidak tahu bagaimana memanfaatkan semua maklumat ini untuk menjana lebih banyak pendapatan. Hasilnya, kandungan tidak disesuaikan dan tidak terlalu "istimewa". Di IQONIQ, kami memperbaikinya untuk beratus-ratus juta peminat yang mahukan hubungan yang lebih peribadi dan bermanfaat serta pemegang hak itu sendiri. "

Atilla percaya bahawa untuk mendapatkan nilai sebenar penglibatan sukan, peminat harus dapat berinteraksi dengan lebih dekat dengan kelab, liga, dan idola sukan mereka, dan harus ada satu platform untuk mengukur secara tepat semua penglibatan itu. Tetapi lebih jauh lagi, penggunaan teknologi blockchain oleh IQONIQ mendorong peluang yang lebih besar untuk sukan dan hiburan secara umum, melalui aplikasinya. Berita baik untuk pemegang, peminat, dan pemegang hak Token IQQ.

Blockchain & Token IQQ: Masa depan yang cerah di hadapan

"Aspek teknologi blockchain yang berbeza seperti mendigitalkan aset, interaksi yang dapat diprogramkan dan dapat dilacak secara telus, pengantara dan kos yang lebih sedikit, dan penglihatan data masa nyata, semuanya sempurna kehendak peminat sukan masa kini. " Sambung Atilla. "Keupayaan untuk merakam dan memberi penghargaan kepada interaksi dan keterlibatan sosial, sambil menjaga keselamatan dan privasi peribadi mengambil nilai yang diberikan oleh IQONIQ ke tahap yang lain."

Penyenaraian IQQ di Bittrex Global, hanyalah langkah pertama. Sudah jelas, ini bukan lari cepat, tetapi maraton. Tetapi keburukannya jelas dan jelas. Senarai pertukaran tambahan akhir bulan ini akan membantu IQONIQ mengembangkan komuniti dengan menjadi lebih mudah diakses oleh pelabur dan peminat dari seluruh dunia.

Mereka yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada komuniti itu dan bergabung dengan revolusi yang akan mendorong generasi penggemar penggemar seterusnya harus mengunjungi Bittrex Global sekarang, untuk memperdagangkan IQQ .

IQQ Token dikeluarkan dan dipasarkan oleh IQONIQ FanEcosystem OU, entiti bebas dari IQONIQ Group SARL, yang merupakan pemilik aplikasi penglibatan peminat revolusioner yang akan datang.


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments