Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Max Keizer Menegaskan $ 100k Prediksi Harga Bitcoin


Bitcoin permabull Max Keizer menggandakan harga $ 100,000 bitcoin kerana ia mencapai tahap sepuluh bulan baru minggu ini. Veteran Wall Street mengatakan dasar Rizab Persekutuan AS akan menyebabkan rangkaian acara yang akan menyusun status BTC sebagai nilai yang berharga.


Bitcoin kepada $ 100,000

Bercakap kepada Kitco News pada hari Selasa (Mei 14, 2019), Keiser berkata asas teknikal dan pasaran jangka sederhana dan jangka panjang menunjukkan Bitcoin semakin dekat dengan pasaran lembu.

 Bitcoin naik sebanyak 120 peratus pada tahun 2019

Laporan Keizer mengatakan bahawa cryptocurrency belum pun mencapai potensinya, mengekalkan bahawa $ 201,000 per syilingnya masih dapat dicapai.

BTC telah menambah lebih daripada $ 2,000 kepada harganya kurang dari seminggu pada Mei 2019 sahaja. Aset topi pasaran $ 141 bilion telah memperolehi utara sebanyak 120 peratus sejak awal tahun ini dengan lebih daripada 83 peratus daripada pertumbuhan yang berlaku pada bulan April dan Mei 2019.

Buffett Tidak Memiliki Pintar Diperlukan untuk Memahami Bitcoin

Keizer juga digunakan peluang untuk sekali lagi merobek ke nocoiners seperti Warren Buffett yang terus memburuk-burukkan BTC dengan ironis menyebutnya 'racun tikus'.

Baru-baru ini, ketua Berkshire Hathaway menyifatkan BTC sebagai peranti perjudian. Keiser menolak kedudukan Buffett menegaskan bahawa BTC berada di landasan untuk menjadi aset haven yang setanding dengan emas.

Itu bermaksud topi pasaran BTC mencapai sesuatu sepanjang garis $ 8 trilion. Ramalan harga bitcoin Keizer sebanyak $ 100,000 meletakkan permodalan pasaran BTC pada $ 2.1 triliun dengan memberikan 21 juta bekalan cryptocurrency total.

Mengulas keunggulan Buffett dan co, Keizer menyatakan:

Dia [Buffett’s] juga terperanjat dalam caranya , dia tidak dapat menyesuaikan diri, dia tidak tangkas, dia tidak mendapat kuasa otak untuk itu [Bitcoin].

Keiser tidak bersendirian dalam mencadangkan penghinaan Buffett untuk BTC sekurang-kurangnya sebahagiannya dari jumlah kurang pemahaman. Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao pada tahun 2018 menyifatkan ketua Berkshire Hathaway sebagai tidak peduli tentang cryptocurrencies .

The Fed Sumpukan Bed

Keizer juga menyentuh keputusan Fed untuk memasuki pelonggaran kuantitatif, menggambarkan langkahnya sebagai positif untuk Bitcoin . Menurut Keizer:

Apabila bank Rizab Persekutuan memberi isyarat bahawa mereka akan melakukan pelonggaran kuantitatif tetap, saya berkata, itu adalah bahagian bawah untuk bitcoin, iaitu kira-kira $ 3,200 pada bitcoin, kerana mereka membuat jelas sekarang bahawa ada untuk tidak bertanggungjawab oleh Fed. Mereka akan mencetak iklan infinitum, iklan nauseam, tidak akan ada pengembalian, tidak ada percubaan untuk mengimbangi buku mereka.

Bank-bank pusat di seluruh dunia sebagai juga membuat dasar yang serupa dengan Travis Kling dari Pengurusan Aset Ikigai memanggil mereka tidak bertanggungjawab . Bagi James Turk dari Goldmoney, para pelabur akan terus berpindah dari aset dengan risiko rakan niaga ke dalam komoditi haven seperti emas dan Bitcoin.

Adakah Bitcoin mencapai $ 100,000 sebelum akhir 2019? Marilah kita tahu ramalan harga BTC anda dalam komen di bawah.


Images via Tradingview Kitco News, Twitter @FGMR Shutterstock, arkib BitcoinistSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of