Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Memperkenalkan Alat Baharu untuk Pedagang… Komando oleh Decentrader


Bersedia untuk membawa dagangan anda ke peringkat seterusnya?

Kita semua tahu betapa sukarnya untuk menavigasi pasaran kripto sebagai pedagang. Terlalu banyak peluang dan risiko yang berpotensi. Tidak mungkin untuk mencatatkan ratusan token setiap jam setiap hari. Jadi peluang terlepas dan banyak daripadanya.

Banyak daripada peluang tersebut dimanfaatkan oleh dana lindung nilai menggunakan algoritma bernilai berjuta-juta dolar untuk mengatasi kepintaran purata peniaga runcit – yang berlaku sepanjang masa, sama ada anda sedar atau tidak .

Di Decentrader, kami percaya pada sistem kewangan yang lebih adil, jadi kami kini meratakan padang permainan, mengembalikan kuasa kepada anda melalui alat dagangan baharu kami…Komando.

Takrifan Komando:

A askar gred tinggi yang dilatih khas untuk melakukan serbuan.

 Apakah Komando oleh Decentrader?

Komando ialah pengimbas pasaran algoritmik yang membantu mengenal pasti peluang terkemuka dalam pasaran untuk lebih 100[90] kriptosebagai setU90[9] algoritma yang dibina di atas berjuta-juta titik data, ia memotong kebisingan untuk menyerlahkan peluang utama dalam kripto.

Sebaik sahaja pengimbas algoritma proprietari kami melihat corak, ia menyerlahkan peluang dengan skor yang memberikan kemungkinan kenaikan harga purata berbanding yang berikut 24 – 72 jam.

Dan setelah menguji keputusan secara langsung sepanjang lapan bulan lalu merentas jutaan titik data, kami tahu ia berfungsi dengan baik. Ia berfungsi SANGAT baik.

Bolehkah kami menyandarkan apa yang kami katakan?

Ini ialah ringkasan metodologi dan keputusan ujian langsung yang telah kami lakukan dengan Komando.[1959014]659014 Statistik kami dijana daripada skor dan data Komando sebenar yang merangkumi lapan bulan dari 2 Februari hingga 14 September 2021.

Setelah skor ambang 2 dicapai, purata kenaikan harga puncak bagi aset tersebut ialah 6% dalam tempoh 28 jam. Ini berdasarkan 938 kali ambang dicapai. 692 daripada 938 mencapai purata peningkatan puncak sebanyak 7.9% dalam tempoh 28 jam berikutnya.

Skor boleh kekal pada atau melebihi ambang 2 untuk seketika; kami memulakan tetingkap 28 jam sebaik sahaja ambang pada mulanya dipenuhi.

Statistik dijana daripada skor Komando sebenar dari 2 Februari hingga 14 September 2021.

Setelah purata ambang mencapai 5, [19]skor ambang mencapai 14] peningkatan untuk aset adalah 6% dalam masa 28 jam sahaja. Ini berdasarkan 938 kali ambang dicapai. . bertemu.

Walaupun ini TIDAK bermakna Komando boleh menjamin pulangan masa hadapan, ia menunjukkan kuasa pengimbas pasaran yang canggih untuk mengenal pasti peluang dalam pasaran berdasarkan titik data aset.

Faedah Tambahan

Pengguna platform Komando juga mendapat akses masa nyata kepada berita tergempar pada setiap aset kripto, dan pemarkahan sentimen sosial untuk memastikan gambaran lengkap landskap pasaran untuk aset tertentu pada bila-bila masa.
[19659003]

Jadi, anda mendapat risikan pasaran gred tinggi yang dipersembahkan kepada anda merentasi +100 aset kripto…pantas.

Percubaan Percuma 7 Hari

Komando ialah platform perisikan peringkat atasan baharu untuk kripto.

Walaupun minat daripada pelbagai dana dalam alat Komando, kami kini menyediakannya kepada peniaga runcit, untuk membantu menyamakan kedudukan.[19659003]Untuk mempamerkan betapa hebatnya Komando, kami menyediakannya secara PERCUMA dalam percubaan 7 hari, jadi anda boleh mencubanya sendiri. Percubaan PERCUMA selama 7 hari berlangsung dari 19 Nov hingga 26 Nov.

Untuk mendaftar Komando pergi ke Decentrader.com atau untuk melihatnya dalam tindakan klik di sini.[19659].[19659].[19659] ]Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments