Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Memperkenalkan Blockchain Boys Club – Destinasi Sehenti untuk Semua Perkara Kripto


Industri kripto adalah rumah kepada lebih 13000 mata wang kripto, kebanyakannya dicipta untuk menyelesaikan beberapa masalah utama dunia kita. Terdapat juga beribu-ribu usahawan di seluruh dunia yang mencipta idea untuk menggunakan teknologi baharu yang revolusioner ini untuk kebaikan dunia.

Industri ini memberikan peluang keemasan kepada pelabur, pembangun dan peminat teknologi. Tetapi, mengikuti sektor baharu ini tidak semudah yang disangka. Terdapat pelancaran projek, perkongsian, dan kemas kini protokol yang berlaku setiap hari dan tidak ada satu saluran yang boleh dipercayai untuk semua crypto. Tidak ada platform yang menyatukan semua pemain platform. Dan, Blockchain Boys Club ialah projek yang boleh mengubahnya selama-lamanya.

Apakah itu Blockchain Boys Club

Di bawah permukaannya, industri kripto bernilai $2.5 trilion sebenarnya merupakan komuniti yang besar. Komuniti orang yang berfikiran sama berusaha untuk mengubah dinamik kuasa dunia dan membawa anjakan paradigma dalam operasinya. Apa yang diperlukan oleh komuniti ini ialah platform biasa untuk bertemu, berkomunikasi, bekerjasama dan berkongsi idea. Blockchain Boys Club ialah platform itu.

Ia bermula dalam fikiran pengasasnya apabila mereka mula mendapati hampir mustahil untuk kekal di atas berita industri crypto dan bekerjasama dengan semua pemain. Mereka percaya bahawa platform yang menyatukan komuniti kripto yang meluas adalah keperluan masa untuk dunia terpencar dan oleh itu membina Blockchain Boys Club.

Platform ini memudahkan pengasas, pelabur, pembangun, usahawan dan peminat dalam industri kripto untuk mengikuti trend dan kejadian terkini ruang ini dan menemui peluang baharu. Blockchain Boys Club pada asasnya mewujudkan tempat selamat di mana semua pemain ini boleh berkumpul untuk berkongsi maklumat dan mendapat manfaat daripadanya.

Faedah Keahlian Kelab

Apabila pengguna memilih untuk menjadi ahli Blockchain Boys Club, mereka jelas mendapat akses kepada rangkaian luas orang yang berfikiran sama. Tetapi selain daripada ini, kelab ini menyediakan pelbagai manfaat ahli untuk membawa permainan ke peringkat seterusnya.

Salah satu faedah yang paling penting dan berguna datang dalam bentuk akses "The Terminal". Ini pada asasnya bermakna ahli menjadi sebahagian daripada kawasan pemesejan komuniti di mana mereka mendapat nasihat pelaburan masa nyata, isyarat dagangan dan pelbagai peluang pelaburan atas permintaan. Kawasan pemesejan boleh menjadi saluran komunikasi yang boleh dipercayai untuk ruang crypto, memastikan pertukaran maklumat yang lancar.

Selain itu, mereka juga mendapat akses kepada kumpulan pelaburan komuniti $100,000 yang akan digunakan untuk menjana keuntungan dan hasil tambahan untuk komuniti guna. Terdapat juga geran pembubaran $50,000, barangan eksklusif dan akses pemilikan podcast eksklusif kepada ahli komuniti.

BCBoys NFTs

Selain daripada menjadi platform kripto semua-dalam-satu, Blockchain Boys Club juga merupakan sebuah Projek NFT menawarkan koleksi unik 5,555 NFT yang dipanggil BCBoys. Koleksi itu dibuat menggunakan 243 atribut yang jarang berlaku pada blockchain Ethereum. Memiliki BCBoys NFT secara automatik menjadikan pemiliknya sebagai ahli kelab, memberikan mereka akses kepada semua faedah ahli.

Pemilik NFT juga diberikan NFT 1:1 daripada koleksi 10,000 NFT yang akan datang. Kos setiap NFT BCBoys ditetapkan pada 0.065 ETH dan 2000 daripada NFT ini dikhaskan untuk pelabur prajualan.

Pencapaian dan Pelan Hala Tuju

Sebagai projek yang agak baru di peringkat awal pembangunannya, Blockchain Boys Club nampaknya sudah baik. Projek ini mempunyai lebih 8,000 ahli di saluran Discord dan telah memperoleh perkongsian dengan Benzinga, platform untuk idea dagangan masa nyata dan berita pasaran saham. Dengan pelan hala tuju yang penuh peristiwa di hadapan, projek itu tidak lama lagi akan melancarkan prajualannya untuk menjana dana bagi pembangunan Terminal antara lain.

Selepas prajualan, NFT akan mula dijual secara awam dan ahli akan mendapat akses ke Terminal tidak lama lagi. . Penciptaan geran pembubaran, podcast, barangan dan kumpulan pelaburan tidak lama lagi akan menyusul dalam peringkat pembangunan seterusnya. Sementara itu, Blockchain Boys Club juga sedang mengusahakan koleksi kedua 10,000 NFT untuk membawa lebih ramai orang ke platform.

Membawa Kripto ke Peringkat Seterusnya

Menolak semua kemungkinan dan mengatasi semua ramalan, crypto pasaran telah berkembang ke tahap yang tidak dapat dibayangkan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Tetapi, industri ini telah berfungsi secara berpecah-belah sehingga kini, dan untuk tahap pertumbuhan seterusnya, kerjasama antara pemain sedia ada adalah penting. Dalam hal ini, Blockchain Boys menyediakan platform yang sempurna untuk penggabungan industri dan memastikan bahawa peluang tidak akan dilepaskan. Platform ini mengambil bahagian industri yang berpecah-belah untuk menjadikannya keseluruhan dan menyediakannya untuk penerimaan besar-besaran yang akan datang.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments