Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Memperkenalkan Random Edge: Platform Lelongan NFT On-Chain Yang Pertama


Random Edge ialah platform lelongan NFT yang telus, boleh disahkan rawak, dan akhirnya adil yang menawarkan peluang kegemilangan untuk mereka yang mengambil bahagian. Berkali-kali terdapat kisah tentang individu yang membuat kekayaan yang mengubah hidup dengan NFT. Cerita sebegini selalunya mendorong orang ramai untuk membuat sebanyak mungkin NFT semasa lelongan/mint, dengan harapan untuk mencapai emas apabila imej itu didedahkan. Malangnya,  medan permainan sering memihak kepada orang dalam, pempengaruh, pengekod yang bijak dan orang lain yang tahu.

Random Edge menghapuskan ketidakcekapan ini dan menyediakan pengguna dengan medan permainan yang sama rata dengan menjadi lebih awal tentang cara lelongan mereka bekerja dan menjanjikan hanya satu perkara: bahawa seorang peserta yang bertuah akan menerima sebahagian besar dana yang dikumpul daripada acara pencetakan.

Dengan memanfaatkan Chainlink VRFRandom Edge dapat memberikan hasil yang telus dan rawak yang boleh disahkan yang tidak boleh dipermainkan. Tiada orang dalam, tiada pengaruh, dan tiada gimik. Cara ia berfungsi adalah mudah:

  1. Pengguna akan membeli NFT dengan bayaran tetap bagi setiap NFT
  2. Mereka akan menerima NFT dengan ID yang diperuntukkan secara rawak
  3. Setelah bekalan maksimum dicapai atau had masa telah dicapai, Random Edge akan memanggil fungsi yang menggunakan Chainlink VRF untuk memilih secara rawak salah satu ID yang dicetak (semua dalam rantaian)
  4. Pengguna yang memiliki ID yang dipilih itu akan menerima majoriti ETH yang dikumpul daripada acara mint secara automatik melalui lelongan kontrak pintar

Misi Random Edge adalah mudah: untuk mewujudkan medan permainan yang sama rata untuk semua mereka yang mengambil bahagian. Daripada memberi ganjaran kepada penyumbang awal, pengaruh dan orang dalam, Random Edge telah memutuskan untuk mencipta permainan yang memberi ganjaran kepada semua peserta secara adil supaya semua mempunyai peluang yang sama untuk menang. Jumlah NFT yang diperoleh pengguna adalah berkadar terus dengan peluang mereka untuk memenangi kumpulan hadiah. Mahukan kemungkinan yang lebih tinggi? Minta lebih banyak NFT.

Random Edge merancang untuk menjalankan kumpulan hadiah berturut-turut untuk memadankan selera pengguna. Mereka juga akan menjalankan pelbagai kumpulan hadiah yang akan mempunyai hadiah yang berskala berkadaran dengan harga pudina. Sesetengah kumpulan akan mempunyai kos yang lebih rendah untuk mencetak, dan akibatnya, mempunyai pembayaran hadiah yang lebih rendah, manakala kumpulan lain akan mempunyai kos yang lebih tinggi untuk mencetak, menghasilkan pembayaran yang lebih tinggi. Kumpulan ini akan direka bentuk untuk memadankan selera setiap peserta terhadap risiko.

Intinya? Random Edge yang boleh disahkan.

Random Edge bertujuan untuk mencipta ekosistem baharu yang memadankan risiko dengan ganjaran secara telus, boleh disahkan dan yang paling penting, adil.

Mengenai Random Edge

Random Edge ialah platform lelongan NFT dalam rantaian pertama di dunia yang memanfaatkan Chainlink VRF untuk memberikan keputusan rawak yang boleh disahkan dengan kumpulan hadiah yang dibayar setiap hari.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments