Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mengukur bahawa Bitcoin Dijalankan "Berpanjangan" Akan Kembali  • Bitcoin telah melihat kekuatan yang melampau selama tujuh hari terakhir, memperoleh 21% berbanding dolar AS.
  • Sehingga penulisan artikel ini, cryptocurrency terkemuka berdagang dengan harga $ 11,800 dan nampaknya akan meningkat lebih tinggi.
  • Harga terkini tindakan mula meyakinkan para pedagang bahawa trend bull jangka panjang sedang dalam proses.
  • Ini dapat disahkan oleh sejumlah tanda dan rantai teknikal yang terakhir kali dilihat pada permulaan trend bull Bitcoin.

Pivotal Bitcoin Bull Signal Muncul

Bitcoin mencetak pelbagai isyarat yang terakhir dilihat pada permulaan unjuk rasa makro sejarah, kata para penganalisis.

Seorang peniaga berkongsi carta di bawah pada 1 Ogos, dengan menyatakan bahawa tiga purata pergerakan penting dijangka meningkat pada carta satu minggu Bitcoin. Ini adalah purata bergerak Hume 26 bulan, purata bergerak sederhana sembilan bulan, dan purata bergerak eksponensial 21 bulan.

Pedagang mengatakan bahawa pada permulaan unjuk rasa makro makro pada 2012/2013 dan pada 2016, ketiga tahap teknikal ini memulakan aliran menaik yang sukar untuk dibalikkan:

"BTC Bulanan: Satu ukuran pasaran lembu: Harga> 26 Hume MA> 9 MA Sederhana> 21 MA Eksponensial Dua kali sebelum ini menandakan jangkaan kenaikan lembu yang berpanjangan . MA bulanan adalah seperti kapal induk, iaitu lambat untuk membelok. Pembalikan pada tahap ini tidak mungkin. ”

 Imej

 Carta tindakan harga makro BTC dengan analisis purata bergerak jangka panjang oleh peniaga" Nunya Bizniz "(@pladizow di Twitter). Carta dari  TradingView.com 

Sekiranya sajak sejarah, Bitcoin berada pada permulaan aliran bull jangka panjang yang kemungkinan akan berlangsung sekurang-kurangnya satu tahun. Berdasarkan piawaian sejarah, BTC harus menetapkan tahap tertinggi baru sepanjang masa melebihi yang terakhir.

Juga mencadangkan Bitcoin berada di permulaan pasaran lembu jangka panjang adalah "Trend Super," yang baru saja berubah hijau untuk pertama kalinya sejak awal tahun 2019.

Beruang Tidak Percaya pada Penembusan

Walaupun bintang-bintang nampaknya sejajar dengan pertumbuhan Bitcoin, beruang tidak yakin dengan penembusan yang sedang berlangsung.

Peter Schiff , ketua eksekutif Euro Pacific Capital, mencadangkan dalam tweet yang diterbitkan minggu lalu bahawa BTC mungkin menghabiskan sedikit masa di atas $ 10,000. Dia secara khusus menunjukkan bahawa percubaan BTC sebelumnya untuk memecahkan $ 10,000 selama 12 bulan terakhir gagal, menghasilkan retracement yang curam.

Inilah yang dia katakan :

"Dua dari tiga kali terakhir #Bitcoin naik melebihi $ 10,000 pada Oktober 2019 dan pada Februari 2020, ia akan jatuh masing-masing sebanyak 38% dan 63%. Kali terakhir Bitcoin meningkat di atas $ 10,000 adalah pada bulan Mei, dan ia hanya jatuh sebanyak 15%. Ia melebihi $ 10,000 lagi hari ini. Berapa besar penurunan seterusnya? ”

Terdapat juga pedagang cryptocurrency tertentu yang ragu-ragu untuk mengakui bahawa Bitcoin telah memasuki trend kenaikan harga. Mereka mendakwa bahawa keraguan mereka untuk mengakuinya adalah kerana Bitcoin masih belum memperoleh harga tertinggi $ 14,000 2019, yang akan membuka lebih banyak keuntungan.

 Imej Pilihan dari Shutterstock
Tanda harga: xbtusd, btcusd, btcusdt
Carta dari  TradingView.com 
Langkah yang Menunjukkan Jangkaan Bitcoin "Berpanjangan" Akan Kembali 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of