Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Metis Mengumumkan Program Staking DAC Inovatif Bermula daripada 29,000% APY


Metisprotokol penskalaan Lapisan Ethereum-2 yang disokong oleh Rollup Tech, baru-baru ini mengumumkan pelancaran Andromeda utamanya, sambil menubuhkan Dana Ekosistem $100M untuk menyokong penyelesaian dApps, permainan dan DeFi yang baru muncul. Sebagai tambahan kepada pengumuman baru-baru ini, Metis telah melancarkan program Staking yang unik.

Metis, platform Lapisan-2 Ethereum (ETH) untuk dApps, DAO, NFT dan pengguna yang aktif dalam ruang Web 3.0, telah mengesahkan bahawa Metis Program Penciptaan dan Staking DAC bermula pada hari Jumaat, 26 November 2021, jam 3 petang UTC. Pasukan Metis telah mengeluarkan panduan komprehensif tentang semua yang anda perlu ketahui untuk mengambil bahagian dalam inisiatif mempertaruhkan mereka. Mereka juga melancarkan DAC Komuniti Metis yang pertama: Titans DAC!

Menurut kemas kini, Titans DAC akan mengusahakan beberapa projek berorientasikan komuniti dan amal yang berbeza. Menerajui inisiatif ini ialah Set 15 NFT Edisi Pelancaran. Seperti yang dinyatakan dalam pengumuman itu, pemegang NFT ini, mulai 26 November, 2 petang UTC, akan mendapat peluang untuk mendapatkan peningkatan besar dalam kuasa perlombongan untuk program pertaruhan DAC, Hak Tadbir Urus dalam Titans DAC, serta pelbagai keistimewaan di Acara IRL Metis.

Platform Rantaian Sekat yang Boleh Dicapai kepada Semua Pengguna

Pasukan Metis mengesahkan bahawa mereka mahu menjadikan teknologi blockchain atau lejar yang diedarkan "boleh diakses oleh semua orang." Mereka juga sedang mengusahakan strategi serampang tiga mata yang menawarkan Layer-2 Ethereum Rollup yang membolehkan transaksi yang cepat dan berpatutan.

Selain daripada keupayaan ini, akan ada perisian tengah tanpa kod yang membolehkan pelanggan berhijrah dengan lancar ke Metis Layer- 2 dalam masa beberapa minit sahaja, yang mungkin disebabkan oleh templat kontrak pintar boleh dikonfigurasikan.

Seperti yang dinyatakan dalam kemas kini, terdapat juga infrastruktur Syarikat Autonomi Terdesentralisasi yang menyediakan fungsi utama melangkaui pengundian dan tadbir urus mudah yang ditawarkan melalui DAO tradisional. Ini sepatutnya membantu dengan membentuk perniagaan terdesentralisasi dalam rantaian, dengan semua fungsi syarikat dunia sebenar sambil menawarkan faedah yang datang dengan pelancaran pada rangkaian blockchain.

Metis juga telah memulakan fasa ujian pada DAC Staking mereka dan Penawaran perlombongan. Selepas fasa ini selesai, mereka melancarkan Andromeda pada rangka kerja mereka yang dikemas kini, yang sepatutnya membantu dengan penggabungan EVM Equivalency.

Pelancaran DAC dan mempertaruhkan token $METIS (dengan APY sekitar 29000%) ditetapkan untuk disiarkan tidak lama lagi, yang telah datang selepas pelancaran mainnet Andromeda. Struktur Andromeda itu termasuk rangkaian Layer-2 dan Multi-VM, yang merupakan mesin maya terpencar untuk meningkatkan kebolehskalaan dan keselamatan infrastruktur Metis Layer-2.

Metis Lancar $100M Ecosystem Fund

Kos transaksi pada Andromeda dijangka berada di bawah paras Lapisan-1 Ethereum, tetapi ia masih agak tinggi (kira-kira $1-$2 pada masa ini). Seperti yang dinyatakan dalam pengumuman itu, Metis bersedia untuk melancarkan teknologi IPFSnya pada awal 2022.

Metis juga menyatakan bahawa ia menyertai perlumbaan Ethereum Layer-2 dengan Dana Ekosistem $100 juta yang besar. Dana ini berfungsi sebagai syarikat autonomi terpencar, dipanggil Genesi, untuk menyokong projek DeFi, permainan dan DAO yang tertumpu dalam ekosistem Metis.

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments