Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Metrik Bitcoin Ini Menunjukkan Sejauh Mana Yang Teratas Dapat Dilihat
 Iklan

Harga Bitcoin masih lebih dari 10% dari tahap tertinggi bulan lalu, dan bull telah berjuang untuk mendapatkan kembali momentum kuat yang mereka miliki dalam perjalanan. Walau bagaimanapun, sementara tindakan harga menunjukkan tanda-tanda kehabisan, data blockchain menunjukkan bahawa pertumbuhan penggunaan Bitcoin yang sebenarnya masih berada dalam kemiringan parabola yang stabil dan tidak pernah berada di tahap puncak secara historis.

Menurut penyelidik pasaran cryptocurrency teratas, ini mencadangkan aliran menaik semasa hampir tidak dapat disimpulkan, dan rekod baru dalam metrik utama akan dicapai sebelum semua itu dikatakan dan dilakukan.

Data Blockchain Menunjukkan Ketika Runcit Tiba, Adopsi Pengguna Beraksi

Ketika tindakan harga Bitcoin melambung tinggi cryptocurrency menjadi tajuk utama dan menjadi topik perbincangan yang lebih sejuk dan perbincangan dalam talian sekali lagi, juga telah memikat pengguna baru ke teknologi secara beramai-ramai.

MEMBACA BERKAITAN | "WONDERFUL" SHARK TANK INVESTOR SHIFTS PORTION OF PORTFOLIO TO BITCOIN AND ETHEREUM

Secara teknikal, aliran menaik Bitcoin semasa ini adalah yang paling kuat dalam sejarahnya, tetapi pada asasnya, seindah keadaannya, ia belum mencapai pengguna kadar pertumbuhan dilihat pada puncak utama terakhir.

 metrik bitcoin teratas Willy Woo "width =" 980 "height =" 476

 Data dalam rantaian menunjukkan pertumbuhan pengguna belum memuncak, berbanding dengan kitaran terakhir | Sumber:  glassnode 

Menurut data yang dikongsi dari glassnode oleh penganalisis crypto dan Penyelidik Bitcoin, Willy Woo pertumbuhan bersih 365 hari "entiti" atau pengguna Bitcoin, yang rata-rata bergerak, belum mencapai setinggi yang sama dengan 2017.

Sehingga penggunaan pengguna mengikuti tahap puncaknya pada masa itu, Woo mengatakan bahagian atas masih jauh.

Kadar Adopsi Bitcoin Mencadangkan Trend Adalah "Hanya Memanaskan"

Woo tidak hanya mengharapkan kitaran semasa mencapai kadar pertumbuhan sebelumnya, tetapi melampaui itu. Itulah sebabnya dia mendakwa "pasaran lembu baru saja memanas."

Runcit, seperti yang ditunjukkan oleh Woo ketika tiba pada bulan Januari, menunjukkan fasa kedua aliran menaik pasaran kripto telah bermula menurut Dow Theory. Fasa penyertaan awam dapat bertahan untuk beberapa waktu tetapi akhirnya semuanya menjadi lebih panjang dan betul.

 bahagian atas metrik bitcoin "lebar =" 980 "tinggi =" 455

 Sejauh mana cryptocurrency terkemuka pergi dari sini? | Sumber:  BTCUSD di TradingView.com 

Walau bagaimanapun, sebelum ini, cryptocurrency terkemuka dengan kapitalisasi pasaran dijangka mencapai harga $ 100,000 atau lebih per syiling . Sekiranya penemuan harga telah mengambil setiap duit syiling dengan harga lebih dari $ 50,000 setiap satu dan trend hanya "pemanasan" seperti yang dituntut oleh Woo, sejauh mana perkara sebenarnya berlaku?

MEMBACA BERKAITAN | FRACTAL DARI LAST BULL RUN MENGATAKAN BITCOIN AKAN MENJANA $ 100K SEHINGGA MEI

Tidak ada yang tahu pasti, tetapi metrik penggunaan pengguna Woo dapat menjadi alat utama dalam menentukan waktu untuk keluar dari sebarang posisi dalam cryptocurrency, atau mempertimbangkan trend seperti berubah dan mula beralih strategi ke arah memendek pendek daripada membeli penurunan.

 Gambar pilihan dari Deposit Foto, Carta dari TradingView.com 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments