Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mike Novogratz Cryptocurrency Merchant Bank Akhirnya Pergi Live Ini Minggu


Pelabur siri dan bullet Bitcoin Mike Novogratz adalah hari jauh dari melancarkan bank saudagarnya sendiri Galaxy Digital LP, yang mula berdagang di Bursa Saham Toronto 1 Ogos.


'Kami Ingin Menjadi Di Dunia Di Perdagangan'

Selepas Tempoh lapan bulan yang bertelagah dengan pengawal selia, projek cryptocurrency-focused akan hidup di bawah penanda GLXY, dengan rancangan untuk memperluas jauh di luar pasaran Kanada.

"Kami akan menjadi sebuah syarikat global; kami ingin diniagakan secara global, "kata Novogratz kepada Bloomberg.

… Malangnya, pasaran modal Kanada tidak lagi menderu. Saya percaya bahawa mereka akan kembali.

Novogratz pada asalnya merancang untuk debut pada bulan Januari, minggu selepas Bitcoin mencapai tahap tertinggi sepanjang masa sekitar $ 20,000.

Setelah menjual saham pada awal tahun ini, jangkaannya adalah untuk bank awalnya diperdagangkan lebih rendah, kerana harga Bitcoin sejak itu merosot sekitar 40 peratus pada tahun 2018 meskipun kenaikan baru-baru ini ke atas

'Bukan Kesalahan' ["Sekiranyasayatahuapayangsayatahusekarangsayatahupasarankriptoakanmenjadisemakinbanyakdaniaakanmengambilmasayanglamasayamungkintinggalbersendirianuntuksatutahunataulebihdankemudianmenjadiawam"katanya

"Tetapi saya tidak fikir ia adalah satu kesilapan."

Novogratz telah meletakkan keyakinan yang diperbaharui dalam jangka jelajah Bitcoin yang berterusan, minggu ini memprediksikan harga cukup mendasar "dan bahawa dia" berfikir langkah seterusnya akan memerlukan hak penjagaan dari sumber yang percaya. "

" Ia memerlukan sedikit lagi kejelasan pengawalseliaan, "katanya meneruskan harga untuk memecahkan $ 10,000 lagi .

Usahawan itu menyertai semakin banyak sumber yang melihat Bitcoin jauh lebih tinggi menjelang akhir tahun ini. Seperti yang dilaporkan oleh Bitcoinist, penganalisis telah menyerlahkan aktiviti perdagangan dan keteguhan teknikal di kalangan fakta-fakta utama yang tidak lama lagi dapat menggerakkan cryptocurrency ke tahap tertinggi baru.

Pada masa ini, harga BTC / USD adalah 0 0

anda berfikir tentang bank saudagar Mike Novogratz? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of