Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Neu-Ner: Bitcoin dan 2 Altcoins Masih Bernilai Membeli (Jika Anda Bull)


Harga Bitcoin jatuh di bawah $ 6,000 sekali lagi pada hari Khamis – membawa seluruh pasaran turun dengannya. Walau bagaimanapun, peniaga cryptocurrency Ran Neu-Ner percaya bahagian bawahnya tidak jauh, dan terdapat sepasang altcoin yang layak perhatian anda sekarang.


'Ada Lebih Darah Akan Datang'

Bitcoin terus menurun trend, dan – walaupun ia mungkin hampir – bahagian bawah mungkin tidak masuk. Ran Neu-Ner bersetuju CNBC Afrika memberitahu "Fast Money" pada hari Khamis:

Lebih banyak darah akan datang. Sekarang, wang saya di pasaran terus turun.

Neu-Ner, yang mengasaskan OnChain Capital, mempunyai rekod terkini dengan betul memanggil pergerakan harga Bitcoin . Sekarang, peniaga menyeru penurunan berterusan di atas paras $ 5,000 yang penting secara psikologi – sebahagiannya, untuk harga pelarian untuk pelombong. Beliau berkata:

Dan pasar beruang bermakna kita akan menguji $ 5,350 […] Saya memanggil $ 5,350 pada minggu depan atau dua

Masa untuk Dibeli '

Oleh kerana mata harga rendah $ 5000 tidak jauh, Neu-Ner bersetuju bahawa lembu Bitcoin mungkin akan mencari untuk membeli – jika tidak sekarang, kemudian tidak lama lagi. Beliau menerangkan tentang "Fast Money":

Jika anda memahami teknologi dan anda adalah lembu, maka sekarang adalah masa yang tepat untuk membeli. The blockchain sedang berjalan dan perkara ini tidak akan pergi.

Neu-Ner sendiri adalah lembu cryptocurrency yang terkenal dan percaya ada pelaburan lain yang akan dibuat di ruang altcoin sementara Bitcoin mencari bahagian bawahnya. Ketika ditanya mengenai pick-upnya untuk pelaburan altcoin, tuan rumah CNBC Africa NEO (NEO) dan Cardano (ADA) menyatakan:

up untuk saya di antara dua syiling. Kedua-dua duit syiling itu adalah NEO, mata wang yang digunakan untuk platform Cina yang serupa dengan Ethereum, dan cryptocurrency ADA Cardano. [Cardano’s] protokol blockchain, yang saya fikir sangat undervalued.

Seperti kebanyakan altcoin di pasaran, kedua-dua NEO dan Cardano kini turun jauh dari tertinggi sepanjang masa mereka. Tidak seperti altcoin lain di dalam ruang, bagaimanapun, NEO dan Cardano mungkin boleh mewakili pilihan 'lebih selamat' daripada yang dijumpai lebih jauh ke peringkat permodalan pasaran, terima kasih kepada asas di belakang projek .

fikirkan pernyataan Neu-Ner? Adakah anda fikir masa untuk membeli adalah di sini, berhampiran, atau jauh dari sekarang? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, CoinMarketCap.com.

[Full Disclosure: The author of this article holds NEO (NEO), Cardano (ADA), and Bitcoin (BTC). The contents of this article should not be construed as financial advice from both the author and Bitcoinist.]Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of