Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

NFT Marketplace Hinata Membina Hab untuk Komuniti Anime


Peminat anime, atau dikenali sebagai otaku, tahu ke mana hendak pergi apabila pesawat mereka mendarat di Jepun. Ibu kota anime dunia yang tidak dipertikaikan terletak di daerah Akihabara pusat Tokyo, tempat watak anime berkeliaran di jalanan seperti puteri di Disneyland dan hampir setiap kedai di setiap tingkat di setiap bangunan memenuhi peminat anime.

Pada masa lalu, gaijin ( orang asing) otaku perlu menaiki kapal terbang ke Jepun atau membelanjakan jumlah yang terlalu tinggi untuk kadar pertukaran dan penghantaran untuk mendapatkan koleksi anime eksklusif yang dihasilkan mengikut piawaian ketat negara pulau yang melahirkan budaya anime.

COVID tidak membuat perjalanan Walau bagaimanapun, hari ini mudah, peminat anime tegar tidak perlu lagi melihat ke arah Jepun, apalagi menjejakkan kaki ke kedai, untuk memenuhi keperluan mereka untuk memiliki koleksi yang dikaitkan dengan manga, permainan video atau siri kegemaran mereka. Perubahan ini disebabkan oleh platform NFT yang memfokuskan anime seperti Hinatayang menjadikan proses pengumpulan NFT anime lebih mudah dari sebelumnya.

Hinata's NFT Marketplace Dilancarkan dengan Banyak Ciri

anime yang difokuskan Hinata Pasaran NFT mengarahkan dirinya ke arah khalayak khusus untuk NFT dengan memberi perkhidmatan kepada komuniti anime, dan ia membina komuniti dengan senarai ciri yang luar biasa:

Koleksi Eksklusif

Pengguna Hinata akan dapat mencari seni asli daripada pencipta yang bekerja dengan platform untuk membuat NFT yang unik. Pada masa hadapan, pengguna akan mempunyai akses kepada seni berlesen rasmi daripada anime kegemaran mereka, dan pengguna akan dapat mengambil bahagian dalam perkhidmatan langganan untuk kerap menerima kandungan daripada artis kegemaran mereka.

NFT, mengikut sifat berkod mereka, menjamin seseorang individu memiliki aset digital yang unik, dan selain memiliki karya seni digital, pengguna Hinata boleh menghantar barang koleksi fizikal ke rumah mereka berdasarkan seni yang mereka miliki. Platform ini menerima $HiNATA, $ETH dan $USDC daripada pengguna yang ingin mendapatkan kad koleksi, poster dan kumpulan koleksi fizikal lain.

DeFi Innovations

Hinata beroperasi sebagai organisasi autonomi terpencar (DAO) , dan memandangkan Hinata beroperasi sebagai DAO, masa depan platform ini dipandu oleh pengguna yang memegang token tadbir urus WAIFU ($WAIF). Pengguna ini membuat keputusan tentang pelepasan token masa hadapan dan penambahan kepada kandungan yang dicipta untuk platform, dan hasil dikongsi sesama pemegang juga.

Hinata akan melaksanakan elemen kewangan terdesentralisasi (DeFi) lain ke dalam platform dengan membenarkan pengguna mempertaruhkan $HiNATA token sebagai LP atau aset tunggal untuk memperoleh WAIFU, dan dalam enam bulan pertama perdagangan, ganjaran untuk deposit LP akan dipam dengan insentif. Staking juga membolehkan pengguna mengakses yuran serendah 0.5% setiap perdagangan semasa membeli dan menjual NFT pada Hinata.

Gas Berkurangan pada Ethereum

Berdagang NFT boleh membebankan dompet crypto seseorang hari ini kerana semua orang bersaing untuk mendapatkan ruang dalam setiap yang baharu blok yang dihasilkan oleh pelombong Ethereum. Akibatnya, kos gas pada Ethereum telah menjadikan yuran urus niaga semahal atau hampir sama mahalnya dengan karya seni yang sangat dicari, bayaran itu membantu menghasilkan pudina. kos menggunakan rangkaian Ethereum sebagai insentif awal untuk berdagang NFT melalui platformnya. Ia akan berbuat demikian dengan melaksanakan penyelesaian daripada Rangkaian Stesen Gas (GSN), rangkaian geganti yang membolehkan Hinata membantu membayar gas supaya pengguna tidak terperangkap dengan 100% bil.

The NFT Revolution  Anime Collectibles[19659005]Non-fungible token (NFT) sedang merevolusikan cara peminat super boleh mengambil bahagian dalam budaya anime dan mengembangkan koleksi mereka. NFT ialah sejenis token kripto yang unik, tidak boleh ditukar ganti, dan disahkan 100% sebagai tulen kerana fakta ia wujud pada rantaian blok, salah satu teknologi paling selamat hari ini.

NFT juga boleh dikodkan untuk mewakili imej atau video, yang menjadikannya seperti karya seni yang merupakan sijil ketulenannya sendiri. Perpaduan seni dan teknologi ini menjadikan NFT sebagai pilihan yang menakjubkan untuk peminat yang ingin memiliki sekeping hobi kegemaran mereka secara langsung, dan nampaknya wajar bahawa dunia koleksi anime akhirnya akan menemui jalan ke NFT.

Hinata sedang membuat kemajuan yang serius untuk menjadikan hubungan ini satu kenyataan.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments