Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

NFT Secara Ringkas: Kajian Mingguan


Walaupun minggu cuti, NFT masih menemui banyak tajuk berita minggu ini, ketika kami menutup bulan November. Penglibatan pemuzik menjadi tumpuan khusus minggu ini, kerana beberapa artis berbeza mengumumkan atau mengeluarkan projek minggu lalu.

Sementara itu, pada pandangan 30,000 kaki, negara di seluruh dunia terus mempunyai pertempuran masing-masing tentang percukaian NFT. Kami sedang melihat beberapa topik ini, dan banyak lagi, dalam Ringkasan setiap minggu.

Mari kita selami.

Berita Token Tidak Boleh Digunakan Minggu Ini

Seni Muka Depan Album Drake Berubah Menjadi 10K NFT'000Drake[16]Drake album keenam dan terbaharu, Certified Lover Boymempunyai minggu pembukaan terbesar untuk album di AS tahun ini. Artis British Damien Hirst, yang mereka bentuk muka depan, mengambil seni album itu selangkah lebih maju, dengan restu Drake.

Hirst dilaporkan telah menurunkan pemegang projek terdahulunya, The Currencykepingan 10,000 set siri secara percuma. Jualan semula NFT mempunyai tahap semasa sekitar 1 ETH. Tidak kira apa perasaan anda tentang Drake, atau tentang Hirst, anda sentiasa perlu menghormati airdrop yang tidak dijangka.

Jenama Fesyen Terkini Untuk Melompat? Givenchy

Nampaknya sekurang-kurangnya sekali setiap suku, terutamanya sepanjang tahun 2021, kita mendengar tentang rumah fesyen bernilai tinggi baharu yang memasuki NFT. Minggu ini, ia adalah jenama mewah Perancis Givenchy. Jenama ini telah melancarkan 15 NFT pada Polygon dengan kerjasama artis visual Chito. Dengan baki beberapa hari lagi, satu NFT dalam siri ini telah pun mendapat tawaran 25 ETH.

Kami telah melihat jenama seperti Dolce & GabbanaBurberryLouis Vuitton dan Louis Vuitton libatkan diri dalam ruang tahun ini.

Pendepan Linkin Park Sedang Melancarkan NFT Di Tezos

Sudah beberapa minggu yang sukar untuk Tezos. Pasaran utama rantaian blok, HEN, mengalami beberapa drama dan kini nampaknya sedang dalam perjalanan ke status DAO sepenuhnya. Lebih banyak berita baik untuk blockchain minggu ini, kerana frontman Linkin Park Mike Shinoda melancarkan siri NFT generatif baharu, 5,000 set bertajuk Ziggurats. Projek ini akan melanda Tezos pada 3 Disember di tapak khusus, ziggurats.xyz.

Ghostface Killah NFTs On Black Friday

Rapper Ghostface Killah ialah seorang lagi artis muzik yang sedang melanda pasaran akhir-akhir ini:

Related Reading Bitcoin Atau Ethereum? Blockchain Mana Yang Lebih Berat? Laporan Penyelidikan BitMEX

Imej yang ditampilkan daripada Pexels, Carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments