Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Odell Beckham Jr. Bekerjasama Dengan Aplikasi Tunai, Akan Dibayar Dalam Kripto


Odell Beckham Jr. telah mempunyai kerjaya yang cemerlang. Bintang Pro Bowl tiga kali itu memulakan kerjayanya di New York dengan Giants, dan menghabiskan tiga tahun di Cleveland, sebelum didagangkan ke Los Angeles Rams musim ini. Selain rumah barunya, laporan berita baru-baru ini telah muncul bahawa OBJ dan teman wanitanya sedang mengandung anak pertama mereka. Pertimbangkan satu lagi pencapaian untuk penerima Rams minggu ini, ketika dia mengumumkan di Twitter hari ini bahawa dia mengambil gajinya dalam Bitcoin.

Seminggu lagi, seorang lagi atlet peringkat teratas yang berkata "bayar saya dalam crypto." Senarai itu bertambah panjang.

Odell Is No Stranger To Crypto

Sekilas pandang pada pengumuman Twitter OBJ, dan anda boleh melihat dengan mudah bahawa dia bukan orang baru dalam crypto. Pada awal tahun ini, OBJ merampas gambar profilnya CryptoPunk.

Kini, dengan kerjasama Cash App, OBJ akan menerima keseluruhan kontrak Rams 2021-2022 dalam Bitcoin. Selain itu, kedua-duanya akan memberikan $1J kepada pengguna Apl Tunai. Ia merupakan promosi dua keping yang tidak asing lagi dengan Aplikasi Tunai, kerana platform pembayaran mudah alih milik Square telah melancarkan bahagian promosi yang hampir serupa dengan quarterback Green Bay Packers Aaron Rodgers dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Apl Tunai sangat agresif pada tahun ini tentang mendapat tempat dalam transaksi kripto P2P yang diperkemas, dan telah beralih kepada sukan tradisional untuk mendapatkan kedudukan yang lebih kukuh dalam pasaran.

Bacaan Berkaitan | Tupac NFT Di OpenSea: Rare Snaps Daripada 2Pacalypse Now Show

[1945903][1945902][1945903][1945902

Bitcoin dengan cepat telah menjadi ruji dalam banyak portfolio bintang sukan. Kripto bercerita telah mengalami penarikan balik dalam beberapa minggu kebelakangan ini, tetapi prestasi masih luar biasa sejak beberapa bulan kebelakangan ini. | Sumber: BTC-USD di TradingView.com

Berasa Sporty

Penglibatan sukan dalam kripto tahun ini adalah besar-besaran. Atlet, liga dan pasukan telah mendapatkan tawaran kiri dan kanan. Peluang baharu yang mula dihidupkan dalam sukan kolej dengan perundangan nama, imej dan keserupaan telah membuka pintu dengan crypto juga.

Senarai atlet NFL yang semakin meningkat (dan atlet liga utama secara amnya) menjadi terlalu panjang untuk disemburkan begitu sahaja . New York Giants running back Saquon Barkley mengumumkan awal tahun ini bahawa dia akan mengambil semua pendapatan pemasarannya dalam crypto. Quarterback rookie Jaguars Trevor Lawrence adalah penggerak yang agak awal, menandatangani dengan Blockfolio pada bulan April. Tom Brady, sudah tentu, telah menjadi salah satu personaliti terbesar dalam sukan untuk menerima crypto juga. Senarai ini jauh daripada lengkap, jadi boleh dikatakan, Odell menyertai syarikat yang bagus.

Berminat dengan lebih banyak kandungan seperti ini? Setiap Ahad, kami merangkumi semua kerjasama silang antara sukan dan crypto sepanjang minggu lalu dalam "Sports Slice."

Bacaan Berkaitan | Pelabur Kripto Kecil Menderita Kerana Penggodam Semakin Menyasarkan Nombor Telefon

Imej yang ditampilkan daripada twitter.com/obj, Carta daripada TradingView.com
Penulis kandungan ini tidak dikaitkan atau bergabung dengan mana-mana pihak yang disebut dalam artikel ini. Ini bukan nasihat kewangan.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments