Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Odin Menguasai Pesaingnya | Bitcoinist.com


Odin ialah projek unik yang akan menawarkan penggunanya banyak ciri yang akan membawa pengalaman baharu untuk semua jenis pedagang. Untuk menyemak Odin dan kelebihan yang menggariskan ciri terasnya; sebaiknya semak modul berasingan dan faedahnya secara berasingan. Berikut ialah beberapa sebab mengapa Odin akan menguasai persaingannya.

Platform Gabungan

Odin ialah platform yang dibina untuk menyediakan kedai sehenti untuk semua jenis peniaga di luar sana. Platform ini akan terdiri daripada beberapa modul yang akan disatukan untuk menyediakan penggunanya ruang yang membolehkan mereka belajar, mempamerkan pengalaman, mengewangkan dan menggunakan ciri dagangan salinan.

Persekitaran Terdedikasi

Odin akan menawarkan penggunanya persekitaran yang didedikasikan untuk pedagang baharu dan berpengalaman yang akan memanfaatkan sepenuhnya platform dan ciri-cirinya. Platform ini akan mempunyai alatan untuk digunakan oleh pedagang baharu dan berpengalaman.

Perbadanan Bursa

Odin akan membolehkan pengguna menyambung ke bursa terpusat dan terdesentralisasi kegemaran mereka tanpa sebarang kerumitan dan menggunakan kuasa Odin dengan fungsi APInya. Beberapa bursa ketara bahawa kerja-kerja Odin adalah: [19659008] [19659008] Berpusat : Decentralized: [19659008] OKEX PancakeSwap [19659008] Binance Uniswap [19659008] Kucoin 1inch [19659008] Bitfinex Bancor

Huobi

 

Odin akan menggabungkan banyak ciri yang akan menjadikannya perintis dalam perkara yang diharapkan untuk dicapai; berikut ialah senarai lengkap ciri yang akan ditawarkan oleh platform tersebut:

Untuk Pedagang

 • Pengurusan Portfolio – Keupayaan untuk menjejaki portfolio anda dengan mudah dan terperinci untuk statistik PNL umum dan khusus.
 • Berita Pasaran & Analitis – Jejaki berita dan laporan pasaran mata wang kripto, ketahui tentang situasi pasaran umum atau ikuti analisis khusus untuk aset kegemaran anda.
 • Rangkaian Sosial – Buat profil sosial, dapatkan pangkat dan reputasi , ikuti pedagang kegemaran anda, dan dapatkan pengikut semasa anda menunjukkan kemahiran dan prestasi dagangan anda. Rangkaian sosial akan membolehkan semua pedagang berhubung dan berkongsi kemahiran, pengetahuan dan pendapat mereka tentang pasaran.
 • Salin Dagangan Untuk CEX & DEX – Ikuti kedudukan, dagangan dan strategi pedagang kegemaran anda dengan perdagangan salinan untuk berpusat dan pertukaran terdesentralisasi.
 • Saluran Pendidikan – Saluran yang akan memupuk bahan pendidikan perdagangan yang berbeza untuk membantu pedagang baharu belajar daripada yang berpengalaman dan membiasakan diri dengan strategi dan teknik yang berbeza.

Untuk Mentor

 • Profil Awam – Mentor akan mempunyai profil awam yang mempamerkan kemahiran dan pengalaman mereka, membolehkan komuniti memilih dan memilih mentor yang hendak diikuti.
 • Khalayak Sasaran – Tentukan khalayak sasaran anda dan ambil kawalan sepenuhnya ke atas orang yang anda hubungi sebagai mentor.
 • Kandungan Diwangkan – Manfaatkan kemahiran dan pengalaman anda dengan mengewangkan kandungan anda. Mentor akan dapat menetapkan harga untuk kandungan mereka dengan kebebasan sepenuhnya.
 • Sembang Kumpulan Komuniti – Nikmati berkomunikasi dan mengambil bahagian dalam kumpulan sembang komuniti.
 • Halaman Pendaratan Peribadi – Mentor akan mempunyai keupayaan untuk cipta halaman pendaratan di mana mereka akan menghebahkan profil mereka dan memberi komuniti yang lain cara untuk mengetahui lebih lanjut tentang mereka dan perkara yang boleh mereka tawarkan.

Untuk Pedagang Algoritma

 • Persekitaran Dihoskan – Hos bot anda dengan Odin; mereka akan berjalan secara berterusan menggunakan strategi yang anda tentukan tanpa perlu risau tentang masa henti.
 • Api Ketersediaan Tinggi – Gandingkan kunci API anda dengan pertukaran terpusat dan terdesentralisasi teratas.
 • Tiada Strategi Diperlukan Kod – Bina bot anda strategi pilihan tanpa perlu kod; ia mudah dan cekap.
 • Algoritma Pra-Bina – Gunakan strategi pra-bina yang popular dan telah menunjukkan kejayaan pada masa lalu.

Ketahui lebih lanjut tentang Odin dengan melawati tapak web[15]4590 mereka .Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments