Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ODIN Papan Cardano & Bekerjasama Dengan OKEx


Odin ialah platform dengan pelbagai ciri yang akan menarik minat pelbagai peniaga. Peniaga baharu akan menikmati pembelajaran dan memperoleh kepakaran daripada peniaga yang lebih berpengalaman; peniaga algoritma akan berpeluang untuk menjadi hos bot mereka yang mudah dibangunkan tanpa keperluan pengekodan. Odin juga akan menyediakan keupayaan lain yang akan termasuk menyasarkan khalayak tertentu, mengewangkan kandungan, menyalin perdagangan, halaman pendaratan peribadi dan banyak lagi.

Perkongsian Menjalin Kerjasama Dengan Cardano & OKEx

Odin sibuk kebelakangan ini menjalin perkongsian dengan kepentingan strategik kepada projek dan kecekapan protokol. Perancangan Odin untuk menjadikan fungsi perdagangan protokol itu diperkemas dan lancar yang mungkin, telah membawa kepada perkongsian dengan OKEx dan Cardano yang akan memberikan pelbagai manfaat untuk pengguna pada platform Odin.

Dengan bekerjasama dengan OKEx, pengguna akan boleh menggunakan pilihan perdagangan yang lebih maju, seperti spot, margin, dan perdagangan niaga hadapan. Mereka juga boleh berdagang pilihan pada OKEx DEX, yang memberikan mereka pilihan baharu dalam pasaran terdesentralisasi.

Perkongsian dengan Cardano memindahkan Odin ke dalam platform berbilang rantai dan meningkatkan prestasi, keselamatan dan kebolehpercayaannya. Penggunaan berbilang rantai memastikan kebolehskalaan rangkaian sebagai protokol peribadi dengan mengehadkan data yang ditukar setiap blok, mengurangkan data yang tidak berkaitan dan meningkatkan kelajuan transaksi.

Cardano (ADA) ialah rantaian blok berbayar rendah yang boleh mengendalikan transaksi dan kontrak pintar tanpa banyak atas kepala. Seni bina dwi-lapisannya memisahkan tugas pengkomputeran daripada prosedur penyelesaian, membolehkan setiap lapisan mengendalikan beban kerja yang meningkat. Pada masa ini, rantaian blok boleh mengekalkan sehingga 1 juta transaksi sesaat (TSP); Visa dan Mastercard boleh mengekalkan kira-kira 5000 transaksi sesaat (TSP), menjadikan Cardano (ADA) bersedia untuk penerimaan dan pelaksanaan besar-besaran.

Mengenai OKEx

OKEx ialah pertukaran mata wang kripto yang inovatif dengan perkhidmatan kewangan termaju. Pertukaran bergantung pada teknologi blockchain untuk menyediakan semua yang pengguna perlukan untuk perdagangan dan pelaburan yang bijak.

Pengguna boleh menikmati beratus-ratus token dan pasangan dagangan; melayani berjuta-juta pengguna di lebih 100 negara. OKEx menyediakan perkhidmatan spot, margin, pilihan dan pertukaran berterusan, DeFi, pinjaman dan perlombongan.

Lawati Odin untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek dan ciri terperincinya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments