Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ODIN: Platform Tunggal Untuk Semua Keperluan Pedagang


Platform Odin membolehkan pedagang mengurus dan menjejaki aset mereka merentas berbilang bursa dan dompet rantai blok, semuanya dari satu lokasi, satu antara muka yang mudah digunakan dan mudah. Pengurusan portfolio memenuhi semua keperluan pedagang mengenai kedudukan, sejarah perdagangan dan keputusan. Pedagang boleh menggunakan maklumat ini untuk menilai dan menambah baik keputusan mereka dan membangunkan sistem perdagangan yang lebih berkesan. Sebaliknya, platform Odin direka untuk membantu setiap pedagang dengan menyepadukan semua data pasaran yang berkaitan ke satu tempat, termasuk berita, statistik pasaran dan cerapan kritikal yang lain. Rangkaian sosial dan pendidikan platform Odin juga menyampaikan pengetahuan dan perspektif yang mendalam daripada pedagang lain yang mempunyai keupayaan unik untuk berkongsi kepakaran dan pandangan mereka. Tapak ini juga menggalakkan peniaga untuk pergi lebih jauh dengan menganjurkan kejohanan perdagangan—pedagang terbaik berjuang untuk hadiah dan pencapaian, yang dianugerahkan atas usaha mereka. Akhir sekali, jika anda bersedia untuk menjual portfolio dagangan anda melalui penggunaan perdagangan salinan, platform Odin boleh membantu anda dalam usaha ini.

Perdagangan Algoritma dengan Odin

Platform Odin boleh membantu pedagang yang sudah berpengalaman dan mahir dalam perdagangan algoritma atau memikirkan peluang sedemikian. Titik akhir API ketersediaan tinggi yang merangkumi semua data pasaran kewangan yang mungkin diperlukan untuk mencipta dan menyediakan modul dagangan algo terbaik yang tersedia pada masa ini disediakan oleh Odin sebagai sebahagian daripada perkhidmatannya. Data dikumpul dan diperkasakan daripada setiap sumber yang boleh dibayangkan di pasaran terbuka. Selain data penilaian pergerakan harga, Odin termasuk titik akhir untuk menilai semula mood pasaran, berita kewangan dan maklumat lain. Jika anda tidak pernah mencuba tangan anda dalam perdagangan algoritma sebelum ini, platform Odin hanya menyediakannya sebagai perkhidmatan. Dengan menggunakan penyelesaian Seret dan Lepas Odin, mana-mana pedagang yang mempunyai pemahaman asas tentang perdagangan dan teknologi maklumat akan mencipta algoritma mereka untuk strategi dagangan unik mereka.

Pengguna akan menyediakan semua pertukaran Berpusat dan dompet Terdesentralisasi mereka melalui API dan portfolio Odin pengurusan akan membenarkan pengguna menjejaki semua dagangan mereka di satu tempat, semuanya di satu tempat. Pengurus portfolio akan dapat menjejaki kedudukan, keuntungan dan kerugian, sejarah dagangan, data dan dagangan mereka dengan mendalam. Pengguna platform Odin akan dapat menyiarkan dagangan dan statistik prestasi mereka untuk menarik pelaburan baharu atau hanya memaparkan kemajuan mereka dan meminta cadangan daripada orang lain. Dengan bantuan buku log pedagang yang lengkap ini, pedagang akan dapat mengambil langkah yang ketara ke hadapan untuk membuat dagangan yang lebih baik. Selain itu, ia akan dibenarkan untuk membuat nota bagi setiap transaksi, sebagai tambahan kepada penyelesaian automatik yang akan mengimport dan memaparkan semua tindakan pedagang. Selanjutnya, Odin akan membantu peniaga dengan menyediakan pemberitahuan individu untuk kedudukan mereka, perubahan harga dan berita terkini.

Platform Sosial dan Pendidikan untuk Mentor

Kebanyakan pedagang mencapai tahap dalam perjalanan mereka menuju kejayaan di mana mereka ingin berkongsi ilmu sambil menjana pendapatan tambahan. Untuk mencapai matlamat ini, platform Odin menyediakan penyelesaian peringkat teratas untuk mentor yang ingin berkongsi pengetahuan mereka melalui rangkaian Sosial dan Pendidikan Odin. Jika anda sedang mencari bahan premium atau percuma, platform Odin membantu anda. Selain itu, platform ini membolehkan anda mengedarkan pelbagai jenis bahan, seperti filem pengajaran, esei atau blog, kepada sejumlah besar individu secara serentak. Selain itu, Odin mencadangkan kandungan berasaskan langganan seperti program bimbingan, jualan isyarat, perdagangan salinan dan perkhidmatan dan produk lain yang serupa. Semuanya disertakan di bawah satu platform Odin yang mudah digunakan.

Menurut syarikat itu, pengguna Odin Education & Social Network akan mencari atau memohon untuk menjadi mentor menggunakan platform Odin dalam beberapa langkah mudah. Platform ini akan membantu dalam memilih mentor yang paling layak melalui sistem penggredan dan analisis komprehensif tentang tingkah laku dan prestasi pedagang (prestasi dagangan mereka, kandungan yang dikongsi, dsb.). Pengguna akan dapat menjual isyarat pasaran selain menerima pendidikan dan keramahtamahan.

Menggunakan Odin Education & Social Network akan menyatukan peniaga pada satu platform untuk membantu mereka mencari orang yang berfikiran sama dan menyebarkan pendapat mereka. Pengguna akan mengedarkan kandungan seperti video, audio dan imej (Artikel, Kedai, Catatan, Analisis teknikal, dsb.). Selain itu, setiap peniaga akan mempunyai profil awam mereka dan diberikan halaman pendaratan diperibadikan mereka. Mereka akan dapat menyesuaikan cara mereka ingin memaparkan maklumat dan sejarah perdagangan mereka.

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments