Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

OKEx Memperluaskan Bar Derivatif Dengan Niaga Bitcoin Tether-Margined


yang berpangkalan di Malta, OKEx, yang menggambarkan dirinya sebagai 'bursa saham utama terbesar di dunia', baru sahaja memperluaskan tawaran produknya, termasuk Bitherin Futures Tether-Margined. Pelancaran ini mengikuti tempoh simulasi yang berjaya, yang bermula pada 5 Nov.


Keuntungan Menggunakan Tether

Produk niaga hadapan BTC / USDT baru adalah derivatif maya, dipetik dan diselesaikan di Tether. Ia mempunyai nilai muka 0.0001 BTC, dan peniaga dapat panjang atau pendek posisi, dengan leverage dari 0.01 hingga 100x. Tetapi kenapa berdagang dengan Tether atas niaga hadapan BTC / USD … atau walaupun Bitcoin Bakkt menetap niaga hadapan?

OKEx menyenaraikan beberapa kelebihan dalam siaran akhbar . Pertama, sebagai kontrak linier, ia mendakwa tidak ada keperluan untuk melindung nilai risiko margin dari kontrak songsang. Juga, perdagangan di Tether menghilangkan keperluan untuk bertukar antara fiat dan cryptocurrencies, meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos.

OKEx mendakwa bahawa pengalaman perdagangan juga lebih intuitif, menjadikannya lebih mudah bagi pengguna untuk menguasai. Ia menggambarkan sistem sebagai 'mirip dengan perdagangan spot, dengan penambahan leverage'.

Masa Hadapan Masa Hadapan OKEx

Berikutan tempoh simulasi yang berjaya, CEO OKEx, Jay Hao, berkata bahawa beliau telah menerima maklum balas positif daripada peniaga . Walau bagaimanapun, beliau mendakwa bahawa ini hanya permulaan untuk produk niaga hadapan yang disokong Tether.

Di OKEx, kami telah membangunkan persekitaran yang selamat, boleh dipercayai, dan stabil untuk perdagangan cryptocurrency, dan berusaha untuk menawarkan perkhidmatan baru berdasarkan pelanggan kami,

Berikutan penambahan kontrak niaga hadapan linear USDT, ada rancangan untuk menambah pasangan ke pasaran swap kekal OKEx. Mata wang kriptografi lain seperti EOS, ETH, LTC, dan BCH juga akan melancarkan pasaran niaga hadapan USDT-margined tidak lama lagi.

Pertukaran Tukaran Hadapan Futures Terbesar Dunia

OKEx mendakwa $ 2.4 bilion derivatif crypto didagangkan hanya dalam 24 jam pada bulan Mac, melancarkan BitMEX, dan mengetuk tempat teratas.

Walau bagaimanapun, ia juga menghadapi tuduhan bahawa sehingga 90% daripada jumlah yang dituntut adalah perdagangan yang dibasuh. Ini juga mengetuai CEO, Hao, ke menaruh pertaruhan 100BTC sehingga ia dapat membuktikan bahwa sekurang-kurangnya 10.1% dari volume pertukaran itu nyata.

Oleh sebab itu, 89.9% diniagakan baik-baik saja.

Apa yang anda buat daripada niaga hadapan Bitcoin Tether-marjin baru? Tambahkan pemikiran anda di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of