Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

OneRare Onboards Memasuki Chef Selebriti Teratas dalam Main Permainan Foodverse yang Menggembirakan


OneRaresebuah projek permainan blockchain, sedang berusaha untuk mewujudkan gabungan permainan yang sempurna, NFT menggunakan tema unik Makanan dalam metaverse mereka. Kini, mereka mengembangkan konsep Foodverse mereka dengan membawa cef selebriti ke angkasa untuk mencipta pengembaraan makanan yang menarik untuk penggemar Web3.

Menurut pengumuman rasmi, Chef Selebriti Arnold Poernomo,904 ]Saransh Goila dan Jaimie Van Heijesedang bekerjasama dengan projek OneRare dan foodversenya untuk meraikan perjalanan kulinari dan hidangan istimewa mereka di blok blok celebrity.

OneRare bermatlamat untuk membina komuniti yang sentiasa berkembang di mana pencinta makanan dan cef terkemuka dalam industri makanan dan minuman akan berinteraksi dengan mudah dan meneroka ekosistem masakan global yang dijalin menjadi naratif yang mengasyikkan.

Membina Jangkauan Global Untuk Industri Makanan Dan Minuman Dengan Chef Selebriti

Chef selebriti dari bahagian yang berbeza di dunia akan membuat pintu masuk besar dalam metaverse makanan pertama di dunia dan oleh itu, mereka akan menjadi salah satu kuasa penggerak t topi akan meningkatkan capaian global untuk industri makanan dan minuman.

Arnold Poernomo ialah seorang chef selebriti dan hakim terkenal dalam siri realiti masakan Masterchef Indonesia. Restoran ikonik & pengasas enam restoran di Sydney, Bali dan Jakarta, menyertai revolusi makanan dan permainan OneRare.“Makanan menyatukan orang ramai. Digabungkan dengan metaverse dan Onerare, kemungkinannya tidak berkesudahan dan pastinya lazat”, kata Arnold.

Saransh Goila ialah cef India yang terkenal kerana mencipta tanda dagangannya sendiri bagi hidangan klasik India, kini dinamakan Goila Butter Chicken. Chef percaya metaverse akan menjadi titik perubahan sebenar untuk membawa masakan serantau ke hadapan global.

Jaimie van Heije ialah Chef Belanda yang terkenal yang memiliki beberapa restoran masakan tinggi di Belanda. Jaimie ialah peminat tegar NFT dan dia percaya foodverse merupakan inovasi terobosan dalam ekosistem blockchain.

Idea projek OneRare dengan kerjasama chef ini akan membina capaian global untuk industri makanan dan akan mengatur hubungan yang kukuh antara crypto dan sektor yang disasarkan.

Pembiayaan Berjaya untuk Permainan Inovatif

Projek itu baru-baru ini berjaya memperoleh kutipan dana $2 juta disokong oleh senarai dana dan rakan kongsi terbesar dalam ruang cryptowal termasuk Sandeep Nail (Polygon), Sebastien Borget (The Sandbox), Nischal Shetty (WazirX), Arkstream Capital, Momentum6, Exnetwork, X21 Digital, antara lain. Dengan pembiayaan ini, OneRare menjurus ke arah menjadi platform permainan makanan terbaik untuk dunia crypto.

Projek ini sedang berusaha ke arah melancarkan permainan dan token aslinya untuk menyokong visinya dengan menarik khalayak Web3. Projek itu dikatakan akan dilancarkan pada pad pelancaran terdesentralisasi terkemuka – Trustpad dan EnjinStarter pada akhir November, membina visi mereka untuk menyatukan dunia makanan di rantaian blok.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments