Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Paris Hilton Dijangkiti Demam NFT, Pertaruhan Kenaikan $20J ORIGYN


Sosial Paris Hilton telah mengambil minat yang besar dalam ruang kripto, terutamanya dalam Token Tidak Boleh Berguna (NFT). Menurut kenyataan akhbar, Hilton mengambil bahagian dalam kenaikan $20 juta untuk Yayasan ORIGYN, sebuah organisasi bukan untung yang berpangkalan di Switzerland dengan objektif untuk "membuka kunci kuasa pemilikan untuk objek yang bernilai".

Bacaan Berkaitan | Memahami Gembar-gembur NFT Terkini

Organisasi ini berada di belakang platform pensijilan digital yang berjalan di atas Komputer Internet yang dipanggil ORIGYN. Platform ini menyokong koleksi, media digital, barangan mewah, seni dan kelas aset lain. Projek ini cuba untuk "menghidupkan NFT dengan data biometrik dan pengalaman pemilikan yang unik".

Selain Paris Hilton, kenaikan strategik $20 juta menyaksikan penyertaan daripada beberapa nama terbesar dalam ruang crypto, termasuk Coinko, Vectr Ventures , Carter Reum, Div Turakhia, GD10 Ventures, Bill Ackman dan lain-lain.

Acara ini mendahului keluaran token yang akan datang, dijangka digunakan pada tahun 2022 dengan sijil digital projek dan meletakkan ORIGYN pada penilaian $300 juta. Token yang dipanggil OGY akan tersedia untuk dagangan awam tahun depan dan akan digunakan untuk pengguna mengakses "perkhidmatan teras" platform dan "membuat dan berurus niaga sijil ketulenan".

Menurut kenyataan akhbar, dana yang dikumpul akan diperuntukkan kepada "pengembangan dan penambahbaikan berterusan bagi menegak ORIGYN" mengikut ahli komuniti yang mengambil bahagian dalam model tadbir urus mereka.

Selain itu, yayasan itu merancang untuk membiayai inisiatif Penyelidikan dan Pembangunan (R&D) dan menarik lebih ramai rakan kongsi ke dalam ekosistemnya. Daniel Haudenschild, Ketua Pegawai Eksekutif ORIGYN Entreprise SA, berkata perkara berikut mengenai kenaikan gaji mereka baru-baru ini:

Kami amat bertuah dan teruja untuk memasukkan begitu banyak nama berpengaruh dalam pusingan pembiayaan ini. ORIGYN adalah unik dalam apa yang dibawanya ke dunia ini. Ini adalah tanda sokongan untuk apa yang ORIGYN cuba capai—menggunakan teknologi untuk menyelesaikan identiti, ketulenan dan bukti pemilikan.

Mengapa Paris Hilton Bertaruh Besar Di Sektor NFT

2021 merupakan tahun kripto dan NFT bagi Paris Hilton, sosialit itu telah menerima industri ini dengan lebih terbuka selepas mendedahkan bahawa dia telah memegang mata wang kripto tertentu selama beberapa tahun. Dalam catatan bertajuk "Saya Teruja Tentang NFT-Anda Harus Juga Terlalu", Hilton menerangkan dengan lebih terperinci motivasi di sebalik minatnya terhadap aset digital.

Selain itu, Hilton mendakwa bahawa ruang NFT telah membenarkannya untuk "menggabungkan semua keghairahan kreatif saya" dan mengklasifikasikan kelas aset yang baru lahir ini sebagai "masa depan ekonomi pencipta". Di samping itu, Hilton menamakan beberapa faktor yang membolehkan NFT merevolusikan sektor yang berbeza dan memacu perubahan yang "menggembirakan" untuk artis. Hilton menulis perkara berikut:

Saya merancang untuk menjadi besar dengan NFT, berinovasi, melabur dan mengumpul (…). Menggunakan NFT, artis berbakat boleh menjangkau khalayak dan bakal pembeli tanpa ejen atau pengedar, yang akan mengenakan bayaran atau mengambil potongan jualan. Pada asasnya, NFT meletakkan lebih kuasa di tangan pencipta, dan itu adalah sesuatu yang saya bangga menjadi sebahagian daripadanya.

Pelaburannya dalam ORIGYN menyokong kenyataan ini dan membuktikan bahawa sosialit itu telah dan akan terus bertaruh pada industri ini untuk jangka masa panjang.

Bacaan Berkaitan | Pertunjukan NFT Andy Milonakis, EP. 13 – Sup Kambing

Sehingga masa akhbar, Internet Computer (ICP) berdagang pada $41,91 dengan pergerakan mengiring dalam carta harian.

NFT Paris Hilton ICP
ICP bergerak ke sisi selepas tindakan harga menurun dalam carta 4 jam. Sumber: Pandangan Dagangan ICPUSDT

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments