Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

PARSIQ Memperkenalkan Sistem Pemantauan Berbilang Rantaian Baharu Untuk Mengurangkan Kerugian Dan Kecurian


Memandangkan teknologi blockchain berkembang ke ufuk baharu, terdapat peningkatan yang ketara dalam kekerapan serangan siber dan percubaan berniat jahat yang lain, menimbulkan kebimbangan keselamatan kritikal dalam cryptoverse.

Di tengah-tengah peningkatan permintaan untuk penyelesaian pemantauan masa nyata, PARSIQekosistem berciri penuh bagi perkhidmatan pemantauan dan automasi terpencar, telah melancarkan produk terbaharunya, TRACKRdibangunkan secara eksplisit untuk menangani kebimbangan yang semakin meningkat mengenai aktiviti produk tidak dibenarkan dalam rantaian blok. Penyelesaian pemantauan dalam rantaian PARSIQ menguasai pelbagai kes penggunaan dunia sebenar yang dikuasakan oleh teknologi blockchain, khususnya sistem hujung belakang terdesentralisasi generasi akan datang.

Tambahan terbaru PARSIQ pada set alat pemantauan dalam rantaian sedia ada memberikan cerapan masa nyata dan makluman kepada pengguna yang berkaitan dengan percubaan log masuk dan transaksi tanpa kebenaran dalam dompet digital mereka. Dengan semakin banyak platform DeFi yang disasarkan oleh penggodam, TRACKR ialah langkah keselamatan yang sangat diperlukan untuk menghalang aktiviti yang tidak diingini.

Menurut pasukan PARSIQ, TRACKR menawarkan pemberitahuan masa nyata dan mengesan percubaan berniat jahat sebelum penggodam mendapat peluang untuk melaksanakannya. rancangan. Oleh itu, ia membolehkan pengguna untuk melakukan tindakan balas walaupun sebelum blockchain yang mendasari mengesahkan transaksi "tidak dibenarkan".

Pada masa ini, penyelesaian TRACKR PARSIQ menyampaikan penjejakan data berbilang rantaian merentas rangkaian blockchain utama, termasuk Bitcoin, Ethereum, Algorand, Binance Smart Rantai, Solana, Huobi Eco Chain, Polkadot, Celo dan Dash. TRACKR juga boleh memantau aktiviti dalam rantaian melalui API dan cangkuk web, mengukuhkan dirinya sebagai penyelesaian pemantauan yang sesuai untuk mengurangkan kerugian dan kecurian.

Merapatkan Data Dalam Rantaian Dengan Aplikasi Luar Rantaian

Dengan reka bentuk, PARSIQ menyediakan lancar dan penyepaduan langsung antara rangkaian rantaian blok, aplikasi luar rantaian dan pembekal data. Sehubungan itu, ia dilengkapi sepenuhnya untuk menyokong pelbagai kegunaan.

Platform ini menawarkan alat pemantauan blockchain yang memenuhi keperluan kedua-dua pembekal perkhidmatan dan pedagang individu. Menggunakan penyelesaian pemantauan rantaian berasaskan awan PARSIQ, sesiapa sahaja boleh menyediakan pemberitahuan masa nyata untuk dompet dan token. Selain itu, PARSIQ menawarkan alat pematuhan dan pengurusan risiko yang boleh digunakan oleh meja OTC, penyedia pembayaran dan pertukaran kripto.

Sejak pelancarannya, pasukan PARSIQ sedang sibuk menambah pencapaian baharu pada senarainya. Pada tahun ini, platform itu telah memperoleh lebih daripada empat dozen perkongsian strategik merentas ekosistem DeFi dan TradFi. Dengan kaitan dengan beberapa projek dan protokol terkemuka dalam cryptoverse, PARSIQ terus mengembangkan suite produknya untuk menampung rangkaian kes penggunaan yang semakin meningkat, termasuk DeFi, TradFi, serta proses AML dan KYC.

PARSIQ baru-baru ini melancarkan IQ Protocolpenyelesaian pinjaman dan peminjaman tanpa risiko dan tanpa cagaran pertama dalam sektor DeFi. Dikuasakan oleh token PRQ asli platform, IQ Protocol memberi semua orang peluang untuk membina model perniagaan "langganan-sebagai-perkhidmatan" mereka sendiri dengan ekonomi bulat.

Secara pengiraan, Protokol IQ menawarkan ciri penyesuaian lanjutan untuk mencipta baharu model token mengikut keperluan individu. Ia memperkenalkan pendekatan baharu untuk menambah utiliti token melalui pelaksanaan "Token Kuasa." Tidak seperti token asli mana-mana platform, yang menampilkan utiliti terhad, Token Kuasa menjana utiliti dari semasa ke semasa. Akibatnya, pemegang Power Token mendapat pilihan untuk "melanggan" sesuatu daripada membelinya.

Meletakkan idea Power Token berfungsi, sesiapa sahaja boleh mencipta model perniagaan berasaskan langganan. Sebagai contoh, pencipta kandungan boleh menambah Token Kuasa untuk video mereka dan menawarkannya melalui langganan kepada penonton. Memandangkan setiap Token Kuasa akan mempunyai utiliti dalam tempoh yang tetap, ia boleh digunakan dengan mudah untuk melanggan saluran.

Begitu juga, Token Kuasa boleh mencetuskan anjakan paradigma dalam industri permainan NFT dan main-untuk-dapatkan (P2E). Sehingga kini, hampir setiap pemain perlu membeli item dalam permainan secara langsung. Setelah dibeli, satu-satunya cara pemain boleh mendapatkan balik pelaburan mereka adalah dengan menjualnya kepada orang lain melalui pasaran sekunder. Disebabkan ini, kebanyakan pemain teragak-agak untuk membeli item dalam permainan. Walau bagaimanapun, dengan Power Token, pembangun permainan boleh membenarkan pemain menyewa item dalam permainan untuk tempoh tetap. Ini akan membolehkan lebih ramai pemain mencuba item dalam permainan dan pada masa yang sama membolehkan pembangun permainan membina aliran hasil baharu.

Disokong oleh pelabur terkemuka seperti Yayasan Solana dan Axia8 Ventures, PARSIQ telah mengukuhkan kedudukannya sebagai penyelesaian pilihan yang menghubungkan data dalam rantaian dengan ekosistem luar rantaian sambil mengekalkan perkara yang mudah, kos cekap dan sangat berskala.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments