Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

PayPal, Square, Lain-lain Penting dalam Memacu Bitcoin 70% Lebih Tinggi dalam Sebulan  • Menurut Pantera Capital, salah satu dana terbesar dalam dana crypto, perhimpunan baru-baru ini didorong oleh kemasukan pelabur runcit yang membeli Bitcoin.
  • Berdasarkan unjuran mereka, pengguna PayPal sahaja mungkin akan memperoleh lebih banyak Bitcoin daripada di sana
  • Bukan sahaja minat runcit dalam Bitcoin meningkat, begitu juga minat jutawan dan selebriti dalam cryptocurrency.

Rally Bitcoin Predicated on Kenaikan dalam Volume Runcit: Pantera Capital

Bitcoin telah menyaksikan kenaikan yang kuat beberapa minggu terakhir yang membawanya setinggi $ 19,000. Duit syiling ini pada masa ini diperdagangkan pada $ 18.800 ketika bulls berusaha untuk menentukan arah mana pasaran ini akan bergerak seterusnya.

Menurut Pantera Capital salah satu dana terbesar dalam dana kripto, kenaikan baru-baru ini didorong oleh kemasukan pelabur runcit membeli Bitcoin. Co-CIO firma Dan Morehead menulis mengenai perkara itu:

"Komuniti bitcoin dengan bangganya telah berkembang menjadi 100 juta pengguna selama dua belas tahun. PayPal mempunyai 300 juta pengguna aktif. Seperti yang telah kami bincangkan – dan akan dibahaskan lebih lengkap dalam surat pelabur Disember kami – perhimpunan ini jauh lebih mampan daripada tahun 2017. Salah satu perbezaan utama adalah kemudahan melabur dalam bitcoin sekarang – melalui PayPal, Aplikasi Tunai, Robinhood, dll. "

Seperti yang disebutkan dalam komentarnya, peningkatan dalam aktiviti membeli Bitcoin oleh pengguna PayPal, Aplikasi Tunai, Robinhood, dan tempat lain kemungkinan mendorong tekanan membeli:

" Ketika PayPal disiarkan secara langsung, volume mulai meletup. Peningkatan jumlah bit Bit menunjukkan bahawa dalam masa empat minggu selepas siaran langsung, PayPal sudah membeli hampir 70% bekalan bitcoin baru. PayPal dan Aplikasi Tunai sudah membeli lebih dari 100% daripada semua bitcoin yang baru dikeluarkan. "

Morehead terus memperhatikan bagaimana unjuran sederhana mengenai volume di Bit, pertukaran melalui mana PayPal membeli BTC, menunjukkan PayPal akan segera mewakili tekanan beli lebih banyak daripada jumlah duit syiling yang dicetak setiap hari.

Jutawan Menjual Terlalu

Bukan sahaja minat runcit dalam Bitcoin meningkat, begitu juga minat jutawan dan minat selebriti dalam cryptocurrency.

Jutawan Mexico (nilai bersih $ 13 bilion) Ricardo Salinas Pliego baru-baru ini dinyatakan telah meletakkan 10% pelaburan cairnya dalam Bitcoin:

"Dan, saya suka buletin anda (yang saya langgan) Berikut adalah beberapa penjelasan mengenai siaran saya: % "portfolio cair" dalam BTC … bukan dari nilai bersih saya! 90% yang lain terdapat di pelombong logam berharga. Bagi saya itu bukan "stampede", dimulakan dengan Skala Kelabu pada 800 dll BTC pada tahun 2016. Ricardo S. "

Ini berlaku beberapa bulan selepas Paul Tudor Jones, seorang pengurus wang Wall Street jutawan, juga mengumumkan pelaburannya di BTC: [19659016] "Satu perkara yang menarik minat saya dari senarai aset ini, dan suatu hari mungkin menjadi terkenal oleh GMI, adalah Bitcoin. Kebenaran dalam pengiklanan, saya bukan wang sukar atau kripto. Saya bukan milenium melabur dalam cryptocurrency, yang sangat popular dalam generasi itu, tetapi baby boomer yang ingin merebut peluang yang ada sambil melindungi modal saya dalam persekitaran yang sentiasa berubah. Salah satu cara untuk melakukannya adalah dengan memastikan saya dilaburkan dalam instrumen yang memberi respons pertama kepada peningkatan besarnya wang global. Dan memandangkan Bitcoin mempunyai pulangan positif dalam jangka masa yang paling baru, perlu dilakukan penyelaman yang lebih mendalam. "

Kemasukan modal ini akan mendorong pasaran ini secara mendadak lebih tinggi pada bulan-bulan mendatang.

 Imej Pilihan dari Shutterstock
Tanda harga: xbtusd, btcusd, btcusdt
Carta dari  TradingView.com 
PayPal, Square, Lain-lain Penting dalam Memacu Bitcoin 70% Lebih Tinggi dalam Sebulan Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of