Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelabur berpendapat Bitcoin akan terus meningkat lebih tinggi selepas lonjakan 20%  • Walaupun penurunan dari paras tertinggi Isnin, Bitcoin tetap berada di atas tahap rintangan utama. Sehingga penulisan artikel ini, cryptocurrency terkemuka diperdagangkan pada harga $ 11,300.
  • Terdapat sebilangan beruang yang percaya bahawa rali ini hanyalah penyimpangan dari julat yang diperdagangkan oleh BTC.
  • Walau bagaimanapun, data derivatif menunjukkan bahawa banyak peniaga bertaruh pada Bitcoin terus meningkat pada minggu-minggu dan bulan-bulan mendatang.
  • Pengulas pasaran terkemuka bersetuju dengan sentimen positif ini bahawa cryptocurrency akan terus meningkat. Pengulas pasaran terkemuka ini termasuk ketua dana kripto dan penganalisis kanan di Bloomberg yang secara aktif merangkumi pasaran cryptocurrency.

Peniaga Bitcoin Mengharapkan Lebih Berbalik, Menunjukkan Aliran Opsyen / Derivatif

Walaupun selepas Bitcoin perhimpunan baru-baru ini, tidak semua peserta pasaran yakin bahawa pasaran lembu ada di sini. Peter Schiff, ketua eksekutif Euro Pacific Capital dan bull emas terkemuka, menulis awal minggu ini:

"Dua dari tiga kali terakhir #Bitcoin naik di atas $ 10,000 pada Oktober 2019 dan pada bulan Februari pada tahun 2020 ia masing-masing jatuh sebanyak 38% dan 63%. Kali terakhir Bitcoin meningkat di atas $ 10,000 adalah pada bulan Mei, dan ia hanya jatuh sebanyak 15%. Ia melebihi $ 10,000 lagi hari ini. Berapa besar penurunan seterusnya? ”

Menurut analisis oleh peniaga prop dengan fokus pada cryptocurrency, pembeli pilihan sangat menaik pada Bitcoin dan Ethereum.

Pilihan adalah kontrak kewangan yang membolehkan pembeli membeli atau menjual aset pada harga tertentu pada waktu tertentu.

Pedagang menulis mengenai aliran wang pilihan, menjelaskan kepentingan bagaimana meletakkan "dijual tanpa henti di antara semua tempoh matang":

"Aliran pilihan di #BTC dan #ETH adalah satu sisi. Pasangan dijual tanpa henti di antara semua tempoh matang. Pasaran adalah harga dalam kesinambungan kenaikan harga atau penggabungan. Jangan takut. ”

Komen Pasaran Terkemuka Setuju

Analisis per Julien mengenai derivatif BTC, majoriti peniaga nampaknya bullish. Nasib baik, pengulas pasaran terkemuka bersetuju.

Dan Morehead dan Joey Krug – yang mengetuai dana kripto terkemuka Pantera Capital – menulis komen berikut pada bulan Mac. Mereka percaya bahawa peningkatan pencetakan wang oleh bank pusat berpotensi meningkatkan Bitcoin melebihi $ 20,000 pada akhir tahun 2020 atau pada awal 2021:

"Sekarang kita berada dalam triliunan, defisit hanya perlu memberi kesan positif pada harga barang yang tidak dapat dilonggarkan secara kuantitatif – stok, harta tanah, cryptocurrency berbanding dengan harga wang. Dengan cara lain, kadar silang mata wang BTC / USD akan meningkat. Harga bitcoin mungkin akan mencipta rekod baru dalam dua belas bulan akan datang. ”

Optimisme ini telah digemari oleh pengulas pasaran lain seperti Mike McGlone, penganalisis komoditi kanan di Bloomberg Intelligence. Dia mendakwa bahawa dari sudut pandang chart, on-chain, dan fundamental, BTC bersedia untuk bergerak lebih tinggi.

 Gambar Unggulan dari Shutterstock
Tanda harga: xbtusd, btcusd, btcusdt
Carta dari  TradingView.com 
Data Derivatif: Pelabur Berfikir Bitcoin Akan Terus Meningkat Selepas 20% Melonjak 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of