Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelabur Legenda Mark Mobius Sekarang Kata Bitcoin Mempunyai Masa Depan Selepas Semua –


Pelabur veteran Mark Mobius secara terbuka mengumumkan bahawa dia telah menghidupkan Bitcoin pada 15 Mei sebagai pasaran cryptocurrency terus berkembang.


Mobius: Bitcoin Boleh 'Mentransfer Wang Mudah Dan Confidentially'

Dalam wawancara baru dengan Bloomberg pengurus dana pasaran yang muncul dan pengasas Mobius Capital Partners berkata beliau melihat selera global untuk Bitcoin khususnya – dan ini akan berterusan.

"Sudah pasti keinginan di kalangan orang di seluruh dunia dapat memindahkan wang dengan mudah dan rahsia … dan itu benar-benar sokongan kepada Bitcoin dan kriptografi lain jenis itu," katanya kepada rangkaian.

Jadi saya percaya ia akan menjadi hidup dan baik.

Komennya berlainan dengan hanya lapan belas bulan yang lalu, ketika Mobius keluar sangat kritikal jika Bitcoin kerana ia mengelilingi harga sepanjang masa yang tinggi $ 20,000. ["Andaharusmemisahkanpenghantaran(dari)proposisinilaidengankatalain'Adakahiabenar-benarberhargaapakahitubernilai?'-dantentusajatidakdemikian"katanya dalam temu bual CNBC pada Disember 2017.

Walaupun begitu, Mobius menyoroti kes penggunaan yang boleh dibuktikan untuk cryptocurrency: pemindahan berasaskan internet dengan tahap ketidaktahuan dan kecekapan yang lebih tinggi daripada yang diberikan oleh fiat.

Tiada Peribadi BTC Holdings

Tanda amaran gelembung tidak dapat dielakkan, bagaimanapun, dan pulangan pasaran untuk membentuk pada tahun 2019 masih gagal meyakinkan Mobius untuk meletakkan beberapa kulit dalam permainan. "Sama ada saya akan melabur di dalamnya adalah satu lagi soalan – terdapat turun naik yang luar biasa, dan pada penghujung hari anda tidak dapat mengesan satu individu atau kumpulan … satu organisasi yang akan menjejaki apa yang sedang berlaku," katanya. kepada Bloomberg.

Beliau menyuarakan keprihatinan lebih lanjut mengenai keselamatan, mengambil contoh pertukaran Coincheck Jepun untuk menggambarkan kekurangan kepastian para pelabur. Coincheck kehilangan lebih setengah bilion dolar untuk hacker pada Januari 2018.

Ditanya sama ada dia mempunyai dana di Bitcoin sama sekali, Mobius juga mengesahkan beliau tidak melakukannya – tetapi ini tidak melakukan apa-apa untuk menimbulkan semangat orang lain.

"Walaupun dia secara peribadi tidak kelihatan sebagai pembeli (diberikan vol), menyokong tesis kami bahawa konsensus di antara pelabur-pelabur tradisional, pelbagai aset telah menaikkan kenaikkan harga, "kata Richard Galvin, Ketua Pegawai Eksekutif Digital Capital Management Capital, pada media Wednesday.

 Warren Buffett Dapat Dimatikan oleh Crypto Miner untuk Komentar Bitcoin Negatifnya

Untuk tokoh masyarakat kewangan tradisional, bagaimanapun, visi Bitcoin yang sihat di masa depan menonjol. Wajah fiat veteran yang lain tetap bertentangan dengan cryptocurrency, Bitcoinist melaporkan mengenai komen terbaru oleh Warren Buffett, yang menyebut Bitcoin sebagai "peranti perjudian."

"Ia tidak melakukan apa-apa. Ia hanya duduk di sana. Ia seperti kerang atau sesuatu, dan itu bukan pelaburan kepada saya, "katanya.

Sejak dia mengucapkan kata sepuluh hari yang lalu, Bitcoin sebenarnya telah memperoleh lebih dari 30 persen untuk memukul puncak tahunan $ 8321 awal minggu ini.

Apa pendapat anda tentang perspektif Mark Mobius Bitcoin? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, Getty ImagesSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of