Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelancaran Binance Dengan Pemberian $ 1.2M Berikutan Peningkatan Sistem


Pertukaran Cryptocurrency Binance sedang bersedia untuk meninggalkan hack $ 40 juta di belakangnya, mengesahkan ia telah melancarkan semula sebahagian besar perkhidmatannya pada 15 Mei.


Binance Goes Live (Lagi)

Hanya sekitar satu minggu selepas hacker untuk mengelakkan mekanisme keselamatan dalam apa yang Ketua Pegawai Eksekutif Changpeng Zhao berkata adalah serangan yang diselaraskan, Binance sedang menyelesaikan pemeriksaan terakhir sebelum menjalani hidup sepenuhnya.

Menurut pengumuman terkini dari pemaju, perdagangan dan deposit akan tersedia terlebih dahulu, dengan pengeluaran tidak lama kemudian.

"Binance telah menyelesaikan peningkatan sistemnya dan kami akan meneruskan semua aktivitas perdagangan pada 1: 00 PM (UTC), "kata kenyataan.

Mulai sekarang sehingga permulaan dagangan, pengguna akan dapat membatalkan pesanan terbuka, deposit proses dan menggunakan fungsi berkaitan akaun lain. Sila ambil perhatian bahawa fungsi penarikan balik akan tersedia tidak lama selepas resume perdagangan.

 changpeng zhao cz binance

Pembangun telah membekukan operasi sepenuhnya awal pada hari Rabu untuk menjalankan "peningkatan sistem", yang sedikit diketahui.

Zhao telah memberi ulasan yang berlari kepada pengikut Twitter sepanjang proses itu, yang juga mengesahkan pelancaran semula.

Pada masa yang sama, perdagangan telah dilanjutkan, Zhao melaporkan bahawa langkah-langkah pemulihan masih berterusan disebabkan oleh peningkatan permintaan.

"Harus stabil sekarang," dia menulis dalam tweet terbarunya [19659012PenggunauntukMembagikan50000BNB

Binance terus mengumumkan bahawa pengguna akan menerima faedah promosi sebagai tanda terima kasih atas kesabaran dan toleransi mereka terhadap downtime sistem selepas serangan itu.

Mungkin diramalkan, program jangkauan itu akan melibatkan Token Binance (BNB) yang dipromosikan dengan banyak in-house, yang sendiri melonjak 7 peratus berikutan pengumuman itu.

Semasa tempoh promosi, yang akan dijalankan dari melancarkan semula melalui 18 Mei, mana-mana pengguna yang berdagang lebih daripada 1 token bernilai BTC akan layak untuk berkongsi dalam jackpot sebanyak 50,000 BNB ($ 1.26 juta).

Bagi mereka yang memegang salah satu tahap status 'VIP', pertukaran itu akan menawarkan 'promosi' percuma ke peringkat seterusnya secara percuma sehingga 22 Mei.

Seperti Bitcoinist melaporkan [19459019walaupunterdapatbeberapapublisitiyangnegatifdalampelansingkatuntukmelakukanreoriBitcoinblokZhaodanBinancetelahmunculuntukberjayamembongkarketakutanpasaranterhadapketahanansalahsatubursaterbesarnya

Cryptopia platform yang lebih kecil, yang hilang kira-kira $ 16 juta pada bulan Januari, dengan jelas bernasib lebih buruk minggu ini, dengan eksekutif yang mengesahkan mereka telah melantik pelikuidasi yang akan melakukan siasatan yang mungkin berlangsung sekurang-kurangnya beberapa bulan.

Binance telah menutup kerugiannya dengan dana insurans sendiri, Zhao mengakui ia tidak mungkin untuk mendapatkan bitcoins asal hilang.

Apa yang anda fikir tentang melancarkan semula Binance? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of