Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelancaran Infinite – Ditampilkan di KuCoin Selepas Menutup Pusingan Pengumpulan Dana $2.2 juta


Pelancaran Infinite telah mengumumkan bahawa ia telah berjaya mengumpulkan $2.2 juta dalam pembiayaan swasta awal daripada pelabur terkemuka seperti IBA, Everse Capital, Lotus Capital dan Phoenix Newtribe semasa ia bersedia untuk pelancaran. Platform Infinite Launch ialah landasan pelancaran canggih untuk projek Decentralized Finance (DeFi) dan Non-Fungible Token (NFT), yang membolehkan pelabur menjadi pengguna awal dalam projek inovatif dan unik.

“Kami mencipta sistem inovatif untuk menangani masalah titik kesakitan utama untuk pelabur kecil apabila melabur dalam projek launchpad. Pelabur kecil kekurangan sumber kewangan untuk mendapatkan pangkat dan memperoleh peruntukan terjamin, jadi mereka mesti bergantung pada nasib untuk mendapatkan slot untuk IDO.” kata Henry V, Pengasas Bersama Infinite Launch.

Platform Infinite Launch menawarkan sistem peruntukan IDO satu-satunya yang memberikan nilai jangka panjang dan memberi ganjaran kepada pelanggan yang mengunci token mereka untuk tempoh masa yang ditetapkan. Proses peruntukan direka bentuk supaya lebih banyak token yang anda kunci masuk, lebih besar ganjaran, dan anda juga mendapat peruntukan terjamin jika anda mengunci token masuk. Sistem ini nampaknya digunakan untuk menarik pelabur jangka panjang yang komited dan berdedikasi berbanding pelabur yang menjual token mereka semasa penyenaraian.

Pelancaran Infinite akan menyemak dengan teliti projek DeFi dan NFT pada pad pelancaran sebelum masuk. Oleh itu, Infinite Launch memberi peluang kepada pelabur untuk melabur dalam projek yang paling menjanjikan dalam ruang Crypto.

Pad pelancaran termasuk pasaran NFT, membolehkan artis untuk berdagang dan bertukar NFT dengan selamat. Matlamat platform ini adalah untuk meningkatkan hasil bagi artis dan pengumpul di samping meningkatkan kadar penggunaan NFT. Selain itu, pasaran pelancaran Infinite menawarkan ganjaran berdasarkan volum dagangan pengguna.

Pelancaran Infinite juga akan disenaraikan di KuCoin, salah satu bursa Terpusat terbesar dalam ruang mata wang kripto. Ia akan disenaraikan di KuCoin pada 25 November 2021, pada 11:00 PG UTC.

Pelancaran Infinite akan mengadakan jualan awam di tapak webnya untuk pemegang NFT Jualan awam akan berlangsung pada 25 November pukul 5 pagi UTC.[19659008]Butiran Jualan Awam $ILA:

  • Sumbangan jualan awam akan diambil dalam BUSD
  • 10,000,000 Token $ILA Tersedia
  • Minimum individu = $10 | Maksimum individu = $300.
  • Maksimum individu untuk bukan pemegang NFT = $100
  • Jadual Keluaran Jualan Awam: 100% pada TGE

Platform Pelancaran Infinite mempunyai lebih 200,000 pengikut merentas semua platform media sosial. Ia telah menarik lebih 35 rakan kongsi dan rangkaian pengaruh, termasuk Crypto Differ, Exnetwork, GGG, Maven, Lotus, Kernel, Chain dan Everse.

Tentang Pelancaran Infinite

Infinite Launch ialah pad pelancar silang rantaian untuk dipilih sendiri Projek DeFi & NFT, dengan mekanisme pertama yang membolehkan pelabur mengunci token mereka untuk peruntukan IDO yang dijamin. Misinya adalah untuk mencipta platform terdesentralisasi dan mudah untuk projek kripto unik untuk memperoleh pembiayaan yang sepatutnya.

Melalui pelaksanaan sistem peruntukan inovatifnya, Infinite Launch memantapkan dirinya sebagai salah satu Launchpad terkemuka.

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments