Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pelarian Besar Menunggu Enjin (ENJ) Berikutan Peningkatan Skala Minggu Ini
 Iklan

Enjin saingan Ethereum menghadapi prospek untuk mencatat aksi penembusan besar di hadapan, menurut petunjuk teknikal klasik dan kemas kini rangkaian penting.

Projek blockchain pertengahan cap, yang aktif sejak 2009, menyediakan perkhidmatan untuk membina komuniti permainan dan produk untuk pembangun permainan. Ia menawarkan sekumpulan alat berdasarkan antara muka web yang membolehkan aset digital Ethereum dalam bentuk token ERC-1155. ENJ berfungsi sebagai token penyelesaian de-facto untuk rangkaian Enjin, sama seperti bagaimana ether menyokong blockchain Ethereum.

Jump on JumpNet

Kos untuk membeli satu ENJ meningkat lebih daripada 1,500 peratus kerana Enjin memberi alternatif kepada kenaikan kos transaksi gas dan perdagangan Ethereum. Peningkatan besarnya juga berlaku setelah siaran akhbar yang diterbitkan pada bulan Mac mendedahkan rancangan Enjin untuk melancarkan dua kemas kini pada rangkaiannya untuk meningkatkan skalabilitas dan interoperabilitasnya.

Pada masa yang sama, kemas kini ini mencadangkan untuk menghapus semua kos gas Ethereum yang sama sekali sekaligus meningkatkan sokongan untuk industri token bukan fungible (NFT) yang berkembang pesat (NFT adalah token kriptografi baru dan tidak dapat ditiru yang wujud di blockchain).

Yang pertama dari peningkatan ini, dijuluki sebagai JumpNet, akan dikeluarkan pada hari Selasa. Ini adalah "versi peribadi blockchain Ethereum dengan kaedah konsensus Proof of Authority (PoA), yang membolehkan transaksi dalam talian, selamat, dan tanpa gas." Enjin merancang untuk menambah lebih banyak node ke Jumpnet dengan bekerjasama dengan "syarikat yang dipercayai."

 Cadangan interoperabiliti pelbagai rantai Enjin. Sumber: Enjin.io "width =" 528 "height =" 420

Cadangan interoperabiliti pelbagai rantai Enjin. Sumber: Laman Web Rasmi Enjin

Peningkatan JumpNet akan menyebabkan perbaikan rangkaian Enjin yang lengkap, kemas kini kedua dijuluki sebagai "Efinity." Ia akan memperkenalkan rangkaian interoperabiliti pelbagai rantai untuk NFT.

Enjin Trade Outlook

ENJ diperdagangkan lebih rendah menjelang kemas kini JumpNet, sebahagiannya kerana mood pembetulan yang berlaku di seluruh pasaran cryptocurrency. Sebilangan besar cryptocurrency alternatif berdagang di bawah pengaruh Bitcoin token teratas. Nilai pertukaran BTC / USD turun 0.65 peratus pada pagi Isnin. Sementara itu, ENJ / USD merosot 2,80 peratus dalam 24 jam sebelumnya.

Walaupun begitu, tahap yang lebih rendah memberikan peluang membeli bagi peniaga yang ingin memanfaatkan berita JumpNet untuk posisi menaik mereka. Melihat dengan teliti, token Enjin menguji garis tren miring ke atas sebagai sokongan yang membentuk pola segitiga lanjutan bullish, dijuluki sebagai Segitiga Simetri.

 Enjin berdagang di dalam segitiga lanjutan kenaikan. Sumber: ENJUSD di TradingView.com "width =" 980 "height =" 567

Enjin berdagang di dalam segitiga lanjutan yang menaik. Sumber: ENJUSD di TradingView.com

Secara retrospeksi, Segitiga Simetri yang muncul dalam aliran menaik cenderung mengirim harga ke atas sebanyak ketinggian struktur maksimum. Ketinggian antara garis arah atas dan bawah segitiga Enjin adalah $ 1,38.

Oleh itu, langkah penembusan ke arah atas dapat menyebabkan kadar ENJ / USD menjadi sekurang-kurangnya $ 3,81. Tawaran semasa hampir $ 2.26.

Foto oleh Kurt Cotoaga pada Unsplash .Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments