Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Penganalisis Di Rantai: Pemegang Bitcoin Jangka Panjang Telah Menjual Rali Sejak $ 13kBitcoin telah mengalami rali yang kuat selama sebulan terakhir ketika pembeli bergegas setelah kemalangan awal 2020. Harga cryptocurrency terkemuka pada masa ini diperdagangkan pada $ 18,600, yang merupakan hampir tertinggi cryptocurrency yang diperdagangkan sejak puncak pasaran bull 2017.

Walaupun terdapat banyak yang percaya bahawa koin akan bergerak lebih tinggi, data menunjukkan koin itu sedang dijual sampai tahap tertentu.

Bitcoin Dijual Ke Rali Ini, Rancangan Data Di Rantai

Willy Woo, penganalisis rantai Bitcoin terkemuka, ada pemegang lama BTC yang menjual syiling mereka ke dalam rali ini:

"Tangan lama telah menjual ke rali ini sejak awal November (BTC @ $ 13k) … '

Walaupun ini menunjukkan peningkatan tekanan jual di pasar baru ini, Woo tidak terlalu risau. Dia terus menjelaskan bahawa sementara puncak terdahulu ditandai dengan lonjakan pemusnahan Bitcoin Days, kemungkinan masih ada wang pintar yang membeli penurunan:

Dulu, kemuncak kehancuran atau dormancy akan menjadi petanda buruk bagi pasaran kerana Bitcoin lama mempunyai master yang lebih berpengalaman, dengan itu wang lebih pintar; ini akan meramalkan penurunan harga. Hari ini tidak selalu, ikan paus OG juga menjual bahagian bawah. Wang yang lebih bijak telah tiba. Kirimkan ini sekarang kerana sementara terdapat banyak FOMO dan asas kuat yang diletupkan, terdapat juga tanda-tanda pasaran terlalu panas secara tempatan. Saya akan sangat terkejut jika kita mencatat tahap tertinggi sepanjang percubaan pertama tanpa penolakan, atau penyatuan, sebelum percubaan kedua dijalankan.

Perkara ini telah diperjelaskan dengan kemasukan peserta institusi dalam cryptocurrency ruang. Peserta ini akan menaikkan Bitcoin lebih tinggi semasa wang lama habis.

 Imej

 Carta tindakan harga BTC sepanjang setengah tahun lalu dengan analisis Bitcoin Days Destroyed oleh peniaga kripto Willy Woo (@Woonomic on Twitter) 

Wang Runcit Memasuki En-Masse

Menggarisbawahi ini, wang runcit memasuki ruang crypto secara beramai-ramai.

Pantera Capital co-CIO Dan Morehead baru-baru ini menulis mengenai masalah pengguna PayPal yang mengumpulkan peratusan besar Bitcoin yang dilombong:

"Ketika PayPal disiarkan secara langsung , kelantangan mula meletup. Peningkatan jumlah bit Bit menunjukkan bahawa dalam masa empat minggu selepas siaran langsung, PayPal sudah membeli hampir 70% bekalan bitcoin baru. PayPal dan Aplikasi Tunai sudah membeli lebih dari 100% daripada semua bitcoin yang baru dikeluarkan. "

Penganalisis berpendapat bahawa aktiviti runcit ini akan menjadi penting dalam mendorong harga cryptocurrency terkemuka ke tahap tertinggi sepanjang masa.

 Imej dari Shutterstock
Tanda harga: xbtusd, btcusd, btcusdt
Carta dari TradingView.com
Analisis Makro Meramalkan Bitcoin Memulakan Perhimpunan Menjelang $ 100k 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of