Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pengasas Dogecoin Bill Markus Menjelaskan Pendiriannya Mengenai Shiba Inu


Gembar-gembur mengenai syiling bertemakan anjing masih belum reda sepenuhnya. Walaupun penurunan harga dalam kedua-dua Dogecoin dan Shiba Inu, komuniti terus kekal aktif dalam ruang media sosial. Perkembangan terkini dalam komuniti syiling meme ialah mengikuti sebarang dan semua perubahan untuk memacu kesedaran terhadap apa sahaja token yang mereka sokong. Pengasas bersama Dogecoin, Bill Markus telah menjadi yang terbaharu dalam gelombang ini.

Seperti yang telah dilaporkan, Shiba Inu telah menjadi salah satu projek kripto yang paling banyak diperkatakan dalam ruang media sosial, membawa pulangan besar kepada pelabur walaupun kekurangan utiliti. , sepenuhnya didorong oleh gembar-gembur. Markus baru-baru ini mendapati dirinya dalam pertempuran selepas tweet tentang gembar-gembur ini dalam komuniti crypto. Ini membawa keluar komuniti syiling anjing menentang pengasas bersama.

Bacaan Berkaitan | Elon Musk Dogecoin Untuk Tuisyen 'Joke' Menolak DOGE Ke Arah $0.3

Hype Akhirnya Akan Die Out

Markus menggunakan Twitter untuk berkongsi pendapatnya tentang gembar-gembur yang telah mendorong syiling dalam ruang crypto. Beliau menyamakan ini dengan skim "cepat kaya" di mana orang ramai melabur hanya untuk membuat keuntungan cepat dalam jangka masa yang paling singkat. Bagi Markus, tidak mungkin gembar-gembur boleh memberi kesan yang berkekalan di pasaran. Beliau menyeru agar terdapat lebih banyak utiliti kepada projek-projek tersebut supaya dapat mengekalkan nilainya untuk jangka panjang.

Carta harga Shiba Inu daripada TradingView.com

Bercakap mengenai isu itu dengan lebih lanjut, Markus menjelaskan bahawa terdapat banyak orang cepat kaya dalam ruang dan menggariskan cara mereka boleh dikesan.

Ini tidak bergema dengan komuniti yang mengulangi sokongan mereka terhadap syiling meme kegemaran mereka. Konsensus itu walaupun tidak sepenuhnya bertentangan dengan pengasas bersama kerana orang lain bersetuju dengan pendapatnya mengenai perkara ini.

Menjelaskan Sambungan Kepada Shiba Inu

Markus telah menjadi separuh daripada duo yang mencipta syiling meme pertama, Dogecoin. Ini telah menjadikannya personaliti yang menonjol di angkasa. Walau bagaimanapun, persamaan antara Shiba Inu dan Dogecoin sering menyebabkan orang ramai percaya pengasas bersama terlibat dengan bekas. Markus menggunakan Twitter untuk menjelaskan pendiriannya mengenai projek itu.

Bacaan Berkaitan | Dogecoin Menunjukkan Shiba Inu Siapa Bos Semasa Pertempuran Untuk Ketuanan Berterusan

Dia menjelaskan bahawa dia sebenarnya tidak ada kaitan dengan token SHIB, menjelaskan bahawa dia telah dihubungi secara konsisten oleh penyokong tentang syiling itu. Menurutnya, dia hampir tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan syiling meme yang dia cipta, walaupun dia kekal sebagai penyokong tegar Dogecoin.

Bagi pemegang Twitternya yang mengandungi perkataan shib di dalamnya, Markus menjelaskan bahawa ia tidak ada kaitan dengan Shiba Inu. Malah, dia mempunyai nama itu selama bertahun-tahun sebelum SHIB datang. “Doge adalah Shiba Inu. Saya mempunyai nama ini selama 7.5 tahun sebelum SHIB menjadi token,” kata Markus.

Imej yang ditampilkan daripada MarketWatch, carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments